Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 160 sonuç

Konu: Hedef: TSL Şampiyonluğu!!! [Altay] [4. Sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

bucaspor hariç güzel kanka
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2009
    Yer
    SaraçoğLu

2.sezona iyi başlamışsın .. Bu sene çıkarsın umarım Süper Lige ..
    55>44 5am5un5por 44<55

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ALTAY DA BÜYÜK SOK!!!

Gecen hafta Yeni Asır ile bir röportaj yapan Altay ın Golcü fubolcusu Sehmus Özer Altay dan ayrılmak istediğini belirtti. Gecen sene Süper Lige cıkamadıklarını hatırlatan Sehmus artık bir Süper Lig takımında oynamak istediğini bildirdi. Yasının 29 oldugunu söyleyen golcü futbolcu ayrılmazsam cok gec olabilir dedi ve ekledi. Teknik direktörümüzle konusup izin isteyecegini ve teknik direktörünün kendisini anlayısla karsılayacagını umdugunu söyledi

TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Kanka Gidene Kal Demek Zavallıların İşidir. Gönder Gitsin Daha Ne Oyuncular Gelip Gececek eLİmizden

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

BANK ASYA 4. HAFTA

Diyarbakır Deplasmanında İlk Maglubiyeti aldık. Sehmus gitmek istiyor. Perfonması da düstü. Gol yollarında sıkıntı yasıyoruz.

BANK ASYA 5. HAFTA

Cem Sultan acılmaya basladı. Malatyaya golünü attı. İnsallah güzel sonuclar alıp Süper Lige cıkacagız.

BANK ASYA 6. HAFTA

Gecen sene 2. olarak cıkmamızı engeleyenlerden biri de Güngörendi ama kazanamadık. Taner in atılması takımı cok etkiledi. Cem Sultan yine golünü yazdı.

BANK ASYA 7. HAFTA

Antep Belediye karsında cok etkili futbol oynayamadık.Burak Yılmaz da acıldı. Sehmus gol attı ama penaltıdan...

BANK ASYA 8. HAFTA

Bucasporu rahat gectik. Burak Yılmaz attıgı golle yine sahneye cıktı.

BANK ASYA 9. HAFTA

Bu macta dogruyu söylemek gerekirse Karsıyaka cok etkiliydi. 1 puan aldıgımız için cok sanslıyız gercekten...

BANK ASYA 10. HAFTA

Birsey dikkatimi cekti. Diyarbakır ve Adana Deplasmanda Traftar Günü ilan edildi ve o iki macta da yenildim. Adana o kadar iyi oynadı ki burda ne işi var demekten alamadım kendimi. Gitsin Süper Lige

PUAN DURUMU

Neyseki puan kaybettiğimiz hafta rakiplerimiz de puan kaybetti. Böylece hala zirvedeyiz. Bundan sonra hızlı gidecegiz. Bir an evvel TSL yi görmek istiyoruz
    Bu arada Sehmus ayrılmak istediğini acıkladı. Sene sonu izin veririm dedi ve transfer listesine konmak istedi. Ben de kabul ettim. Yollayacagım. Gidene dur demek zavallıların işidir. (Turgay felsefemiz bu demi )
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Seymus'u göndericeksen yerine Mehmet Batdal'ı almanı tavsiye ederim ki bence hiç göderme.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kage22 View Post
    Seymus'u göndericeksen yerine Mehmet Batdal'ı almanı tavsiye ederim ki bence hiç göderme.
    Tmm ben de tutmak istedim ama moralsiz ve gol de atamıyor. Ayrıca transfer listesine konmak istedi. Bu saatten sonra acımam Sehmusa. Hatta Bi Finlandiya takımımı ne istiyo. Ona yollayacagım. Ne hali varsa görsün
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Tmm ben de tutmak istedim ama moralsiz ve gol de atamıyor. Ayrıca transfer listesine konmak istedi. Bu saatten sonra acımam Sehmusa. Hatta Bi Finlandiya takımımı ne istiyo. Ona yollayacagım. Ne hali varsa görsün
    O zaman Batdal'ı almak için calışmalara başla

Nesil
    2009
    Yer
    SaraçoğLu

Güzel gidiyorsun bu sene .. Süper Lig bekle Altayı
    55>44 5am5un5por 44<55

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

BANK ASYA 11. HAFTA

Karsılasma ortada gecen bir mactı ama golü Ankaragücü buldu.

BANK ASYA 12. HAFTA

Antalya deplasmanında bu seneki en kötü preformansımızı sergiledik. 2 haftadır kötü galibiyetler aldık. En kısa sürede bir cözüm bulacagız.

BANK ASYA 13. HAFTA

İlk 20 dakikada 2-0 yaptık. Tam rahatlayacagımızı düsünürken Samsun golü buldu. Ama Sehmus un penaltısıyla ilk yarıyı 3-1 önde bitirdik. İkinci yarı da rahat oynamayı umarken Samsun yine attı ve son 30 dakika ecel terleri döktük. Fakat kazandık.Mutluyuz

BANK ASYA 14. HAFTA

Sonunda FM bize de güldü. Kötü oynadıgımız macta korner golüyle galip geldik.

BANK ASYA 15. HAFTA

İlk yarı ortada bir mactı. Kırımızı kart görünce 10 kişi kaldık ama devre arası konusmamız etkiledi herhalde oyuncuları.. Tek golle galip geldik ve zirveden kopmadık

BANK ASYA 16. HAFTA

FM de hicbir mactan bu kadar zevk almadım. İlk yarı 3-1 yenik kapattık. Cok büyük risk olmasına ragmen takımın mentaliteyi topluca hücum yaptım. sehmus 3-3 yaptı attıgı 2 golle.. Tam kazanacagız derken Kasımpasa tekrar öne gecti. Daha sonra Sehmus penaltı ve genc defans oyuncumuz Fatih Balcının golüyle galip geldik.

BANK ASYA 17. HAFTA

Son 5 mactır bu kadar baskılı oynadıgımız mac yoktu. Bu macta iyiydik. Fakat gol bulamadık. Ama mutluyuz. Cünkü 2. sıradayız ve liderle puanlar esitlendi.

Böylece Bank Asya da İlk yarı sona erdi. İşte son puan durumu

İlk yarıyı degerlendirecek olursak; su an en az 6 puan farkla lider olmamız gerekiyordu. Cok kolay puan kaybettik. Ama bu halimize de sükür ediyoruz. tek ögrendiğim bişey var. Bank Asya da neyin ne olacagı bilinmiyor. Cok sürpriz maclar cıkıyor ve bu da bana büyük zevk veriyor. Sehmus 1 milyon euroya satacam gibi arkadaslar. türk oyuncu transfer önerilerinizi bekliyorum. ayrıca yorumlarınızı da
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Güzel Gidiyorsun Ümit İnşallah İstediğin Hedeflere Ulaşırsın

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Cok guzel gidiyorsun Umit.
    Bu defa direkt sampiyon olarak cikmani bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Transferde hareketli dakikalar yasamadık. Sehmus 1 milyon euroya satıldı ama bana 100 bin euro bıraktılar. Tek transfer yaptım. KSK den Taha Yalcıner...

BANK ASYA 18. HAFTA

Güzel oyun bize zaferi getirdi. Cok rahattık. Oyuncularımı tek tek kutluyorum

BANK ASYA 19. HAFTA

Ezdik adeta ama gol yapamadık. Sehmusun yoklugunu hissediyoruz.

BANK ASYA 20. HAFTA

Ve 8 mac sonra yenildik. Basın otoriteler herkes hemen ilk galibiyette yüklenmeye basladı. Ama taraftarımız sezonu zirvede bitirecegimizden emin...

BANK ASYA 21. HAFTA

Gördüğünüz gibi Diyarbakır ın kaleyi tutan sutu yok. Goller bizden ama 1 puan...

SON PUAN DURUMU

Bugünlük bu kadar yrn yeni macları oynayınca koyarım. İnsallah bu sene sampiyonlukla süper lige cıkarız...
    TariboWest

Umarım bu sezon çıkarsın Ümit .. Bu arada Taha transferi çok iyi bnce çok yararlı bir oyuncu ..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

güzel gidiyorsun ümit tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Kankam Bu YıL Cok Güzel Gidiyosun İnş. Şampiyonuz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Umarım bu sezon çıkarsın Ümit .. Bu arada Taha transferi çok iyi bnce çok yararlı bir oyuncu ..
    Ben de Tahayı orta sahaya yedek olsun diye aldım. Asistan da iyi eleman deyince alayım dedim.

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    güzel gidiyorsun ümit tebrikler
    Sagolasın kardesim. İnsallah bu sene TSL ye cıkacagız...

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Kankam Bu YıL Cok Güzel Gidiyosun İnş. Şampiyonuz.
    İnsallah Turgay. Takım bi yamuk yapmazsa gecen seneki gibi sampiyon olarak cıkarız
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

helal takımı cok iyi toplamıssın

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Umit, Diyarbakir maci gercekten cok kotu olmus. Bizler tek sutun kaleyi bulmasina alistik ta kaleyi bulmadan KK atilan goller daha da insanin zoruna gidiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Umit, Diyarbakir maci gercekten cok kotu olmus. Bizler tek sutun kaleyi bulmasina alistik ta kaleyi bulmadan KK atilan goller daha da insanin zoruna gidiyor.
    gercekten öyle Mali. Adamlar hicbisey yapmadı,fakat biz herseyi yaptık. Gol attık kendi kalemize de neyse artık önümüzdeki maclara bakıyoruz. Simdi oyunu acıyorum. 1 saat içinde oynadıgım macları eklerim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaslar oyunu actım bi de ne göreyim. Merter Yüce Erdal Günes ve Mustafa Yalcınkaya ya numara verilmemiş ve oynayamacaklar galiba.. Forma numaraları gözükmüyor. Ama bi önceki macların hepsinde oynadılar
    Last edited by GeorgeWeah : 15.Mayıs.2009 at 14:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

BANK ASYA 22. HAFTA

Evet yeterli yedegimiz yoktu ve 3 tane oyuncuma da forma numarası vermeyince kısıtlı kadroyla malatya deplasmanına gittik. Beraberlik hic iyi olmadı..

BANK ASYA 23. HAFTA

Güzel oynadık. 3 puanı 3 golle aldık. Lig cok karısmaya basladı..

BANK ASYA 24. HAFTA

Yine sezon sonuna dogru takıma birsey olmaya basladı. İyi oynayan biz olmamıza ragmen Belediyeye kaybettik.

BANK ASYA 25. HAFTA

Su istatistiklere bi bakın Allah askına.. Böyle bir sey olabilir mi eziyoruz ama yenemiyoruz. Böyle giderse yine cıkamayacagız

BANK ASYA 26. HAFTA

Derbide yine cok iyiydik. Cok az pozisyon verdik. Ama direkler,kaleci,karsı karsıya kacan pozisyonlar bize 3 puanı kazandırtmadı.

BANK ASYA 27. HAFTA

Sonunda galip geldik. Sampiyonluk rakibimiz Adana yı yendik ve sansımızı sürdürüyoruz..

BANK ASYA 28. HAFTA

Sonunda oynadıgımız macı rahat kazandık. Ligde neler neler oluyor. Herkes birbirine puan kaybediyor. Ama bende de suc var. O oyunculara numara verilmiş olsaydı,daha iyi yerde olurduk.

BANK ASYA 29. HAFTA

Antalya ile berabere kaldık. Son anlara dogru lig kızıstı. Her an hersey olabilir...

PUAN DURUMU

TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Buca bu sene düşmesin, sen yüksel

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Buca bu sene düşmesin, sen yüksel
    sagolasın kardesim. İnsallah dediğin gibi olur.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Geriye kalan 5 haftayı oynadım ve lig bitti. Macların sslerini koymayacagım. yendim yenildim berabere kaldım ama yine playoff oynayacagız.İşte son puan durumu

TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    SaraçoğLu

Play-off'Larda çıkarsın bu sene inşAllah ..
    55>44 5am5un5por 44<55

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ALTAY TSLDE!!!!!!
    İzmirden hic ekip bulunmayan TSL de bu sene iki tane birden cıktı. Karsıyaka ve Altay artık TSL de Mücadele Edecek

Playoff 1. Mac

Takım olarak cok iyi oynayamasak da zekice ve sakin oynadık ve finale uzandık. rakip de Kasımpasa

Playoff 2. Mac

Gecen sene Altay ı yenerek sampiyonluguna cok büyük darbe vuran Kasımpasa
    bu sene ise ALtay ile eslesti. Altaylı futbolcular maca öyle bir basladıklarki sonuc cok güzel oldu ve Kasımpasa ile hesabı kapattık. Sırada TSL de Manisaspor ve Boluspor var

Last edited by GeorgeWeah : 15.Mayıs.2009 at 17:54
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    SaraçoğLu

Tebrikler kardeşim .. Ama 2.maçda kasımpaşa yerine yine samsunspor maçını eklemişsin ..
    55>44 5am5un5por 44<55

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Tebrikler ümit iyi başarı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 1122334455 View Post
    Tebrikler kardeşim .. Ama 2.maçda kasımpaşa yerine yine samsunspor maçını eklemişsin ..
    sagolasın kardesim. Tmm düzelttim ssyi

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Tebrikler ümit iyi başarı
    Sagol alican. Büyük basarı degil aslında. Bu sene Tsl de mücadele etmeliydik ama 2 sezonda anca cıktık.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    SaraçoğLu

Şimdi baya bi transfer bombası patlar artık Samsunspor'dan Sercan'ı kesinlikle öneririm
    55>44 5am5un5por 44<55

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri