Arkadaşlar şimdi şöyle birşey var. Ben bu kariyere başlarken bir an önce CL Şampiyonu olayımda kulüpten ayrılayım diyer birşey düşünmedim. Ancak Liverpool maçından sonra sizden gelen tepkilerle başka bir kulübe gidebilirim diye düşünmeye başladım fakat diğer takımlardan teklif gelmedi. Kulüpten istifa edip gitmeyi de istemedim. Tekrar söylüyorum eğer Chelsea, Arsenal, ManU gibi üst düzey kulüplerden teklif alsaydım giderdim. Bu seneyi CL almanın sevini içerisinde geçirip seneye kariyerimizde değişikliğe gideceğiz. . .
TRANSFERLER
Taner Taktak
Bursaspor forması altında tek bir maça dahi çıkmadı. 200.000TL'ye almıştık şimdi 5Milyon TL ve %30 gelecek satıştan pay ile sattık. Takımda forma şansı bulamayacağını düşündüğümüzden yollarımızı ayırdık.
Tuna Üzümcü
Formunun en üst noktasında gayet iyi bir fiyata yollarımızı ayırdık. Her iki taraf içinde hayırlı olsun. . .
Andrea Poli
Yerine daha iyisini bulmuştuk. %30 bir pay şartı ile satıldı.
Savaş Ergün
Transferi için geçen sene uzun bir süre uğraş vermiştik ancak kulübü satmamıştı. Bu sezon sözleşmesi sona erdiği için ücretsiz bir şekilde transfer ettik. Yararlı bir oyuncu olacaktır. . .
Lukman Haruna
Andrea Polinin daha hızlı olanı ve daha iyi şut atan versiyonu. Hazırlık maçlarında çok iyi bir grafik çizdi. . .
Bu sene transferlerimiz bu kadar çeşitli kulüplerde deneyim kazanması açısından kiraladığımız oyuncuların performanslarını beğendim ve onların takımda kalmasını sağladım. Bu sene onlarla yoluma devam edeceğiz. Sinan Bolat transferini halletmeye çalışıyoruz . . .
Hazırlık Maçları
Kaliteli müsabakalar oldu. Maçları mağlubiyet almadan tamamladık.
Taktik Düzen
Bu seneki kadromuz böyle. Cezalılar - sakatlıklar olduğunda doğal olarak değişiklikler yapacağız.