Anket Sonuçlarını Görüntüle: B.Dortmund İlk Sezon Olan 100. Yilinda Sampiyon Olabilecek mi?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Evet

20 64.52%
  • Hayır

11 35.48%
1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: 100. Yil Aşkına [Şampiyon Boruissa Dortmund]

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Harika transferler bekliyoruz şef
    Valla ben transferleri yaptim, harika mi degilmi siz karar verin artik.

Quote Originally Posted by 1122334455 View Post
    Transferler umarım kimyayı bozmaz ((: tam aksine uyum sağlarlarsa off off diyorum (::
    Yok kardesim merak etme, kimyayi bozmadi, fizikte gayet iyi. Hatta cografya tavan yapti

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    çok merak ettim akşam yorum hazır transferlerin hakkında
    Geliyorrrr.

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    enfes maçlar olmuş son maçlar tebriklşer
    Tesekkur ederim Ali. Ayni performansi Sakaryaspor'dan da bekliyoruz.

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Transferleri Bekliyoruz Abi
    Geliyor kardesim.

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Hocam müthiş transferlerde yapmışsan bu iş tmm
    Valla hocam bana gore muthis. Ama sizi bilemem. Bence bu is tamam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Veeee Transfer donemi bitti. Cok hareketli bir donem gecirdi.

Once Gidenler

Ve Gelenler

O bir gol makinasi, O bir Sambacı, O bir fenomen, O bir BUG

Marquinhos

Klubune nakit para verilmezken kendisi 24 ay taksitle 16.750 MN € karsiliginda takimimiza transfer olmustur.
    Kendisi 2.5 yillik bir sozlesme ile yıllik 825.000 € kazanacak imzayi gorsel sova donusen bir toren sonucunda imzaladi.

Kimisine gore gelecegin Zidane'i kimisine gore Robert Pires'i. Fransizlarin gelecekte en cok guvendigi isimlerden biri SOFİANE FEGHOULİ

Feghouli'nin klubumuze maliyeti kalitesine gore cok dusuk. 24 ay taksitle 8.25 MN € bonservis odenen oyuncuya ise 2.5 yilda toplam 1 MN € odenecek.

Turkiye'de son zamanlar yetisen en kaliteli oyunculardan birisiydi o. Bursaspor formasi altinda muthis bir yarim sezon gecirerek bir cok takimin listesine girmisti.
    Ancak bizler erken davrandik ve dusuk maliyet ile Sercan'i reklerimize bagladik. Sercan 24 ay taksitle 8 MN € bonservis ile 3.5 yilda bizden 1.1 MN € kazanacak.

Ve geldik bir baska Fransiz cengaverine. Aslinda Mali asıllı olan oyuncu dunya futbol basininda bu gunlerde Patrick Vieira'nin veliahti olarak lanse edilmekte.

Kendisinin takimimiza bizi kirmadan geldigi icin tesekkur ediyoruz.
    Sissoko'ya 24 ay taksitle 11 MN € bosvervisin yanisira 3.5 yilda toplam 3.7 MN € maas verilecek. Kendisi su anda takimda en cok kazananlar arasin bulunuyor.

Ve son olarak'ta kanat oyuncularimizi gonderdigimiz icin Sag defansa bir alternatif.

Yuval Shunpugin

Bu oyuncuyu Parma kariyerimde kesfetmistim. Cok sey bekliyorum. Yuval'a 650.000 € bonservis odenirken, klupler arasinda yapilan ozel bir anlasma ile gelecek satisin 4/1 Tel aviv takimina odenecek.
    Yuval bizden 3.5 yilda 1.250 MN € kazanacak.

Tamm transferi kapattik derken Milan genc yeteneklerimden Neven Subotic icin 5 MN € teklif yapti. Satmaya niyetimin olmadigindan 9 MN € ve transferide sezon sonu gerceklesecek sekilde bir teklif isteyince Milan'da hemen kabul etti. ve Neven Subotic'i 9 MN € karsiliginda sezon sonunda Milan'a sattik.

Milan 9 MN € yu pesin odemesine ragmen yonetim bu paranin %50 sini butceme ekleyerek hayal kirikligina ugratsada beni istedigimiz transferi yapmayi basardik.

Hemen ardindan olusan butce ile Kiev takiminda Pape Diakhate'yi 24 ay taksitle 9.25 MN € karsiliginda son saniye transferi ile renklerimize bagladik.
    Kendisi 3.5 yılda 3.5 MN € kazanacak

Last edited by MaliKaya : 15.Mayıs.2009 at 23:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri