Trabzonspor
Bursaspor
Berabere
İki takımda son son haftalarda formda , Bursaspor Uefa için Trabzonda şampiyonluk için oynuyor ben berabere biter diyorum ama kazanacak biri varsada o takımın Trabzonspor olacagını hissediyorum
Her iki takımada başarılar.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bursaspor yenilmemezlik rekoruna doğru koşuyor. Ayrıca önlerinde çok istedikleri UEFA kupası var. Trabzonspor ise şampiyonluk yarışının büyük adaylarından. Bu hafta mutlak galibiyet lazım iki takımada. Beraberlik kimsenin hoşuna gitmez. Bursaspor, yaralı Trabzonspor'u yenebilir. Tahmini skor; Trabzonspor 1-2 Bursaspor.
Buraya kadar gelmişken hedefimizi Trabzon'da yitiremeyiz..Trabzonspor daha maçın başında Bursaspor'un üstüne gelirse Sivasspor mağlubiyeti gibi acı mağlubiyet yaşar..Bursasporun gol yemeyeceğini düşüyorum..
Bursaspor Çok Formda Kazanırlar Diye Düşünüyorum
Takımdaki sakatlıklar bir bir iyileşmeye başlıyor. Bu sene ilkler senesi oluyor. Ve Trabzondaki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Bizi yenmeye çalışan takımların hepsinde puan aldık. Bu maçta öyle olacaktır. Ertuğrul Sağlam ve ekibi bize bir ilk daha yaşatacaktır. . .
Çok zor bir maç olacak iki takım içinde..biz yenilirsek şampiyonluk ve şampiyonlar ligi şansımız kalmaz.Bursaspor yenilirse uefa şansları kalmaz.Ama yinede kazanan taraf oluruz bence bide yan hakem ilk maçtaki gibi 2 metrelik bir ofsaytı gözünden kaçırmazsa puan veya puanlar alırız.
İlk maçta hakm 3lüsü sayesinde 3 puan alan Bursa oldu.Bu sefer şampiyonluk adayı olduğumuzu gösterip maçı kazanmalıyız.
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kulübümüze 50 bin TL. para cezası verdi. Cezaya gerekçe olarak 09.05.2009 tarihinde oynanan Kocaelispor maçında taraftarların neden olduğu saha olayları gösterildi.
İki takımda çok formda.Bursa UEFA için Trabzon'da şampiyonluk için kazanmak isteyecektir.Berabere biter diye düşünüyorum ama Bursaspor'da kazanabilir![]()
Bursaya karşı her zaman sempatim vardır umarım bu sezon Avrupada oynarlar ve bunun çarelerinden biride bu maçı kazanmak umarım kazanan taraf olurlar..
55>44 5am5un5por 44<55
Ben bişe bekliyorum diye bi yazı yazmadım farkındaysan ha sen kafanda kurduysan bilemem haberi koydum sadece.
Favorim Trabzonspor. 2-1 kazanırlar. Alanzinho'dan gol bekliyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Alanzinho yine yedek başlicak galiba ortasahanın solunda yine nedeni anlaşılamayan bir şekilde Serkan oynayacak gibi..Açıkcası hocanında işi çok zor Yattara,Gökhan,Umut,Alanzinho hepsi formda bu 4 lü ile başlanırsada çok ofansif olur.Mecburen birini oynatmaz bu oyuncuda Alanzinho olur.
Trabzonspor kazanır sahasında alır maçı .. Bursaspor da iyi formda ama ev sahibi ekip bir adım önde ..
Umut Bulut bence ligin en kötü forveti..Şu ana kadar yakaladıkları pozisyonları atsaydı Trabzonspor ilk sırada olurdu.
Umut Buluta haksiz elestiri yapmiyalim![]()
Ozverisi yeter. Aymanli Hasanli orta saha ile 2 sezonda 30 gol atti
Ertugrul Hoca'nin almasini isterim ama Ibre Trabzon dan yana gibi.
Umut gerçekten çok gol kaçıran ancak çok fazlada gol posizyonuna giren bir forvet.Kesinlikle takımımda böyle bir oyuncu olsun isterim ben.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Takımımız ile Bursaspor yarın yapacakları karşılaşmayla ligde 66. kez karşı karşıya gelecekler.
1974-75 sezonunda Bursa’da oynanan ve 0-0 berabere biten müsabakada ilk kez karşı karşıya gelen iki takım arasında bugüne kadar oynanan 65 maçın 34’nü takımımız kazanırken 8 karşılaşmadan Bursaspor galip ayrıldı. 23 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadılar. Bursaspor karşısında büyük bir üstünlük kuran takımımız söz konusu müsabakalarda 97 gol atarken, kalesinde 44 gol gördü.
İki takım arasında oynanan maçlarda en farklı galibiyetleri takımımız elde etti. 1976-77 sezonunda 4-0, 1988-89 sezonunda 6-0 ve 2001-02 sezonunda ise 5-0’lık skorlarla sahadan ayrıldık.
Ligin ilk yarısında oynanan müsabaka ise Bursaspor'un 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.
Bursaspor’la ile son 2 sezon
İki takım arasında son 2 sezonda oynanan maçlarda ise Bordo-Mavili ekibimizin 2, Bursaspor’un ise 1 galibiyeti bulunuyor. 1 maç ise berabere sonuçlandı.
2006-07 sezonu
Bursaspor: 2-1 Trabzonspor
Trabzonspor: 3-1 Bursaspor
2007-08 sezonu
Bursaspor: 1-1 Trabzonspor
Trabzonspor: 2-1 Bursaspor
Bursaspor sefilleri oynuyor ama yarın maç bizim..
Acı mağlubiyet yaşayacakmışız.Fazla acıtmayın sakın ha..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bu gerçek mi?
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/TR..._35_133484.htm
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Her yönüyle ilginç bir haber.
Bütün maç çekirdek yeyip sadece 61 de balon-konfeti atmakla sevinç gösterisi olması birincisii KVP ile Fanatik'in aynı cümleler içinde geçmesi ikincisi. . .
Iki Takimda iyi gidiyor.
Ama bursaya Eski Hocamiz ERTUGRUL SAGLAMIN takimi oldugu icin ayri sempatim var..
Adam gibi adam Ertugrul SagLam
Çok iyi maç bekliyorum. Bursaspor bu maçta favorim... Avrupa'da ki liglere bakıyorumda en zevkli lig bizim ligimiz...