Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

8 50.00%
  • Bursaspor

7 43.75%
  • Berabere

1 6.25%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 99 sonuç

Konu: Trabzonspor - Bursaspor [ TSL 32. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Trabzonspor - Bursaspor [ TSL 32. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İki takımda son son haftalarda formda , Bursaspor Uefa için Trabzonda şampiyonluk için oynuyor ben berabere biter diyorum ama kazanacak biri varsada o takımın Trabzonspor olacagını hissediyorum

Her iki takımada başarılar.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Bursaspor yenilmemezlik rekoruna doğru koşuyor. Ayrıca önlerinde çok istedikleri UEFA kupası var. Trabzonspor ise şampiyonluk yarışının büyük adaylarından. Bu hafta mutlak galibiyet lazım iki takımada. Beraberlik kimsenin hoşuna gitmez. Bursaspor, yaralı Trabzonspor'u yenebilir. Tahmini skor; Trabzonspor 1-2 Bursaspor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Buraya kadar gelmişken hedefimizi Trabzon'da yitiremeyiz..Trabzonspor daha maçın başında Bursaspor'un üstüne gelirse Sivasspor mağlubiyeti gibi acı mağlubiyet yaşar..Bursasporun gol yemeyeceğini düşüyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bursaspor Çok Formda Kazanırlar Diye Düşünüyorum

Takımdaki sakatlıklar bir bir iyileşmeye başlıyor. Bu sene ilkler senesi oluyor. Ve Trabzondaki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Bizi yenmeye çalışan takımların hepsinde puan aldık. Bu maçta öyle olacaktır. Ertuğrul Sağlam ve ekibi bize bir ilk daha yaşatacaktır. . .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Çok zor bir maç olacak iki takım içinde..biz yenilirsek şampiyonluk ve şampiyonlar ligi şansımız kalmaz.Bursaspor yenilirse uefa şansları kalmaz.Ama yinede kazanan taraf oluruz bence bide yan hakem ilk maçtaki gibi 2 metrelik bir ofsaytı gözünden kaçırmazsa puan veya puanlar alırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İlk maçta hakm 3lüsü sayesinde 3 puan alan Bursa oldu.Bu sefer şampiyonluk adayı olduğumuzu gösterip maçı kazanmalıyız.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kulübümüze 50 bin TL. para cezası verdi. Cezaya gerekçe olarak 09.05.2009 tarihinde oynanan Kocaelispor maçında taraftarların neden olduğu saha olayları gösterildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İki takımda çok formda.Bursa UEFA için Trabzon'da şampiyonluk için kazanmak isteyecektir.Berabere biter diye düşünüyorum ama Bursaspor'da kazanabilir

Nesil
    2009
    Yer
    SaraçoğLu

Bursaya karşı her zaman sempatim vardır umarım bu sezon Avrupada oynarlar ve bunun çarelerinden biride bu maçı kazanmak umarım kazanan taraf olurlar..
    55>44 5am5un5por 44<55

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kulübümüze 50 bin TL. para cezası verdi. Cezaya gerekçe olarak 09.05.2009 tarihinde oynanan Kocaelispor maçında taraftarların neden olduğu saha olayları gösterildi.
    Ne bekliyordun ki..??

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben bişe bekliyorum diye bi yazı yazmadım farkındaysan ha sen kafanda kurduysan bilemem haberi koydum sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Ben bişe bekliyorum diye bi yazı yazmadım farkındaysan ha sen kafanda kurduysan bilemem haberi koydum sadece.
    Ben yanlış anladım pardon.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Favorim Trabzonspor. 2-1 kazanırlar. Alanzinho'dan gol bekliyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Favorim Trabzonspor. 2-1 kazanırlar. Alanzinho'dan gol bekliyorum.
    Alanzinho yine yedek başlicak galiba ortasahanın solunda yine nedeni anlaşılamayan bir şekilde Serkan oynayacak gibi..Açıkcası hocanında işi çok zor Yattara,Gökhan,Umut,Alanzinho hepsi formda bu 4 lü ile başlanırsada çok ofansif olur.Mecburen birini oynatmaz bu oyuncuda Alanzinho olur.

Trabzonspor kazanır sahasında alır maçı .. Bursaspor da iyi formda ama ev sahibi ekip bir adım önde ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Alanzinho yine yedek başlicak galiba ortasahanın solunda yine nedeni anlaşılamayan bir şekilde Serkan oynayacak gibi..Açıkcası hocanında işi çok zor Yattara,Gökhan,Umut,Alanzinho hepsi formda bu 4 lü ile başlanırsada çok ofansif olur.Mecburen birini oynatmaz bu oyuncuda Alanzinho olur.
    Ben olsam Umut'u oynatmazdım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Umut Bulut bence ligin en kötü forveti..Şu ana kadar yakaladıkları pozisyonları atsaydı Trabzonspor ilk sırada olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Umut Buluta haksiz elestiri yapmiyalim

Ozverisi yeter. Aymanli Hasanli orta saha ile 2 sezonda 30 gol atti

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Ertugrul Hoca'nin almasini isterim ama Ibre Trabzon dan yana gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Umut gerçekten çok gol kaçıran ancak çok fazlada gol posizyonuna giren bir forvet.Kesinlikle takımımda böyle bir oyuncu olsun isterim ben.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Takımımız ile Bursaspor yarın yapacakları karşılaşmayla ligde 66. kez karşı karşıya gelecekler.

1974-75 sezonunda Bursa’da oynanan ve 0-0 berabere biten müsabakada ilk kez karşı karşıya gelen iki takım arasında bugüne kadar oynanan 65 maçın 34’nü takımımız kazanırken 8 karşılaşmadan Bursaspor galip ayrıldı. 23 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadılar. Bursaspor karşısında büyük bir üstünlük kuran takımımız söz konusu müsabakalarda 97 gol atarken, kalesinde 44 gol gördü.

İki takım arasında oynanan maçlarda en farklı galibiyetleri takımımız elde etti. 1976-77 sezonunda 4-0, 1988-89 sezonunda 6-0 ve 2001-02 sezonunda ise 5-0’lık skorlarla sahadan ayrıldık.

Ligin ilk yarısında oynanan müsabaka ise Bursaspor'un 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Bursaspor’la ile son 2 sezon
    İki takım arasında son 2 sezonda oynanan maçlarda ise Bordo-Mavili ekibimizin 2, Bursaspor’un ise 1 galibiyeti bulunuyor. 1 maç ise berabere sonuçlandı.
    2006-07 sezonu
    Bursaspor: 2-1 Trabzonspor
    Trabzonspor: 3-1 Bursaspor

2007-08 sezonu
    Bursaspor: 1-1 Trabzonspor
    Trabzonspor: 2-1 Bursaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bursaspor sefilleri oynuyor ama yarın maç bizim..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Acı mağlubiyet yaşayacakmışız.Fazla acıtmayın sakın ha..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Her yönüyle ilginç bir haber.

Bütün maç çekirdek yeyip sadece 61 de balon-konfeti atmakla sevinç gösterisi olması birincisii KVP ile Fanatik'in aynı cümleler içinde geçmesi ikincisi. . .

Iki Takimda iyi gidiyor.
    Ama bursaya Eski Hocamiz ERTUGRUL SAGLAMIN takimi oldugu icin ayri sempatim var..
    Adam gibi adam Ertugrul SagLam

Nesil
    2006

Çok iyi maç bekliyorum. Bursaspor bu maçta favorim... Avrupa'da ki liglere bakıyorumda en zevkli lig bizim ligimiz...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Her yönüyle ilginç bir haber.

Bütün maç çekirdek yeyip sadece 61 de balon-konfeti atmakla sevinç gösterisi olması birincisii KVP ile Fanatik'in aynı cümleler içinde geçmesi ikincisi. . .
    Trafaftarın geneli senin dediğine uymuyor.Hbaer de doğru olabilir çünkü Saner Ayar Show tv genel müdürü.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri