Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: Beşiktaşla en iyiye koşuyoruz!! [9.0.3]

İnş. o da olacak, bu sezonki tek ve en büyük hedefimiz olan lig şampiyonluğunu aldıktan sonra herşey çok güzel olacak

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

kardesim insallah alırsın sampiyonlugu.. Kalbimiz seninle
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Ligi namaglup aliyorsun zaten. Avrupa'da At. Madrid ile musthis 2 mac yapmissin. Saglik olsun. Gelecek sezon artik.

ligde iyi gidiyorsunama şampiyon fenerbahçehı bu arada atleticoyu 5-1 den 5-4 çewirmek zor biri ştir keşke birgoldaha atsaydın

Quote Originally Posted by malpince View Post
    ligde iyi gidiyorsunama şampiyon fenerbahçehı bu arada atleticoyu 5-1 den 5-4 çewirmek zor biri ştir keşke birgoldaha atsaydın
    90+ larda Nobre kaçırdı karşı karşıya, yoksa ben orda turu geçip, tarihi yazardımda neyse ..

Son durum hakkındaki ekran görüntüleri birazdan..

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

çok iyi gidiyosun madrid maçı harika olmuş ama

Ligde aldığımız diğer sonuçlar

Bu sonuçlarla şampiyonluğumuzu 3 hafta öncesinden ilan ettik ve basında büyük yankı buldu.

TSL PUAN DURUMU

Dünya sıralamasındaki yerimiz

Evet arkadaşlar bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne direk katılıyoruz, 2. sezona da başladım. Transferleri yaptım, hazırım diyebilirim. O ssleride eklerim yakında

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Kardesim hayirdir, butun maclari neden boyle koymussun.

Sezonda ligden başka bir heyecan kalmadığından böyle noktalamak istedim. Şimdi 2. sezon haberleri ve sonuçları geliyor

İbrahim SEMİZ Türkiye'de yılın manageri seçildi
    Geçen sezon takımın başına geçen İbrahim SEMİZ, aldığı mükemmel sonuçlarla yılın en iyi manageri seçildi. Gazetecilerin konuşan İbrahim SEMİZ "Durmak yok, yola devam" sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Geçtiğimiz sezonu açık ara farkla şampiyon bitiren KaraKartallar hız kesmeden yoluna devam etmek istiyor. KaraKartallar kadroya genç yıldızları katmaya devam ediyor ve devre arasında yapılan Sercan Yıldırım transferinden sonra, bombaları birer birer patlatmaya devam ediyor..

Transferler hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

marquinhos transferi güzel de sanki cok para gibi geldi bana..
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Transferler çok iyi,güzel de bir Beşiktaşlı olarak Nobre'yi keşke Fener'e vermeseydin diyorum

Daha aşağısına bırakmadılar maalesef, 8.75M$ değeri vardı zaten. 2. sezon olduğu için baya bir arttı maalesef diğer transferler hakkında nedir düşünceleriniz, bu sezon ki başarımız tahminen ne olur

Nobreyi mecburen sattım, nakit para veren tek takımda Fenerbahçe oldu

Nesil
    2009
    Yer
    SaraçoğLu

marquinhos haricindekiler pek iç açıcı değil gibi ama tabi senin bileceğin iş ..

Başarılar 2.sezon'da şampiyonluk biraz daha açık ara olur sanki
    55>44 5am5un5por 44<55

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, o kadar ekliyorumda çok sessiz burası _____
    hocam sen buna sessiz diyorsan birşey demiyorum
    benim kariyer ayın kariyeri seçildi.Bakan yok.Ancak benim seven bir kaç hocam harici kimse yorum yazmıyor sen buna şükret

Süper gidiyorsun kardeşim

Şampiyonlar Ligi Grubu ve Fikstürü

İlk sezonda fırtınalar estiren kartallar bu sezonada hızlı başlamak için sıkı bir kampa girdiler ve bu kampın etkilerini Türkiye Süper Kupası'nda gördüler. Maçta müthiş bir oyun sergileyen karakartallar maçtan 2-0 galip ayrıldı ve süper kupayı müzesine götürdü.

Lige kupayla başlayan KaraKartallarda hedef TSL'ye 3 puanla başlamaktı ve kendi sahamızda Gençlerbirliğini ağırladık. Çok çekişmeli geçen karşılaşmada sahadan 2-1 galip ayrıldık.

Ligin 2. haftasında yaptığımız Denizlispor maçında, çok istekli olmamıza rağmen beceriksizlik ve rakip kalecinin devleşmesiyle maçtan golsüz beraberlikle ayrıldık.

Deplasmandaki Denizlispor deplasmanından sonra moralleri az da olsa bozulan takımımız direk olarak Sivasspor karşılaşması için Sivas'a geçti. Burada da Marquinhos'un penaltı golüyle 1-0 galip ayrıldık fakat forvetlerimizin durumu gerçekten içler acısı..

Sivasspor deplasmanından sonra İnönü'ye geçerek Şampiyonlar Ligi'nde ki rakibi Benficayı bekleyen Kartallar maçta fırtınalar estirdi. Benfica'yı sahadan silen Beşiktaşımız 3 farklı galibiyet alarak, ilk hafta sonunda grupta liderliğe oturdu.

Zorlu Benfica maçından sonra İnönü'de Manisasporla karşılaşan takımızda gol yollarındaki sıkıntı sürüyor. Kaçan gollerin ve şanssızlıkların haddi hesabı yok, umarım yakın zamanda takımdaki bu uyum sorunu düzelir, kaçan penaltı beni çıldırttı diyebilirim..

Yorumlarınızı bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Transferler güzel.Şampiyonlar liginden o gruptan çıkarsın .Yeni sezonda Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

iyi gidiyorsun kardesim. ŞL ye galibiyetle baslamak güzel olmus..
    TariboWest

Şampiyonlar liginde bencede güzel gruptasın ikinci tur çok yakın. bu arada genç oyuncu istiyosan sana tavsiyem defans oyuncusu 18 yaşındaki senegalli Ousmane Mbengue ye bi bakın müthiş gelişiyor thuramın senegal versiyonu

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri