kendisinin de bu yönde açıklamaları vardı
kendisinin de bu yönde açıklamaları vardı
Gürcan Bilgiç Futbol Gündemi'nde Fenerbahçe en az 10-12 oyuncu alacak bunlardan biri dünya yıldızı olucak dedi.
Aziz Yıldırım'da söyledi zaten köklü revizyon var diye inş. öyle olur![]()
Ozaman 4 sene önceki Besiktas'tan farkimiz kalmaz, zamaninda Yildirim Demirören'de köklü revizyon yapmisti takim daha yeni yeni oturmaya basladi.
Kayserispor'un milli futbolcusu için bir kez daha girişimde bulunan Fenerbahçeli yöneticiler Sivaslı Bilica'nın ardından Gökdeniz Karadeniz ve Özer Hurmacı'nın da işini bitirmek üzere.
Fenerbahçe'de sadece yeni sezonda takımı yeniden yapılandıracak teknik direktör arayışı sürmüyor. Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Sarı-Lacivertliler, 2009-2010 sezonunun kadrosunu da kurmaya başladı. Hedefteki ilk isim taraftarların uzun süredir sarı-lacivertli forma altında Şükrü Saracoğlu'nda sahaya çıkmasının hayalini kurduğu Mehmet Topuz. Yöneticiler, Topuz'la pazarlık masasına oturmadan önce Kayserispor yönetimi ile temasa geçti. Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ve Başkan Recep Mamur'a Mehmet Topuz'un transfer talebi iletildi. Özhaseki ve Mamur'dan gelecek olumlu cevabın ardından Topuz'la görüşmelerin başlaması bekleniyor.
BOMBALAR PATLAYACAK
Fenerbahçe, Topuz'un dışında Türk futbolunun yükselen yıldızı Özer Hurmacı ile de yakından ilgileniyor. Özer için de Ankaraspor'un Onursal Başkanı Melih Gökçek'in bonservis bedelini belirlemesi bekleniyor. Sarı-Lacivertli yöneticiler, Trabzonspor forması giyerken de Fenerbahçe'ye transferi gündeme gelen Gökdeniz Karadeniz için de bir kez daha girişimde bulunacağı bildirildi. Beşiktaş ile de adı geçen Gökdeniz'in Rubin Kazan'da mutlu olmadığı için Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı bildirildi. Sezonun ilk bombasını Sivasspor'un Brezilyalı yıldızı Bilica ile patlatan Fenerbahçe yönetiminin yeni transferleri kısa sürede kamuoyuna açıklaması bekleniyor.
mynet
(/s)
Biraz önce Mahmut Uslu'yu dinledim. Önce seçim olsun, yeni yönetim belirlensin, sonra seçilen kişiler hoca ve kadro hakkında gerekeni yaparlar dedi. Bu süreçte Aziz Yıldırım'ın hoca adaylarını öğrenemeyiz ama diğer adaylar seçilmeleri halinde çalışacakları hocaları açıklayabilirler.
"YÜCE ATATÜRK"
Bnce Gökdeniz alınmamalı..Özer ve Bilica ise alınmalı çok yararlı olurlar ..
Fluminense Teknik Direktörü Parreira, Fenerbahçe'nin solbeki Roberto Carlos ile ilgilendiklerini söyledi.
Roberto Carlos Fluminense'nin gündeminde. Daha önce Fenerbahçe'yi de çalıştırmış olan Fluminense'nin dünyaca ünlü teknik patronu Carlos Alberto Parreira, sarı lacivertli ekibin solbekini transfer listelerinde bulundurduklarını açıkladı.
O Globo gazetesine konuşan Parreira, Carlos için, "Çok beğendiğimiz bir oyuncu. İlgileniyoruz, evet" dedi. Parreira, yine de bu konuda bir adım ileri atmak için kulübün devreye girmesi gerektiğini, zira Carlos'a ödenecek olası yüksek maaşı karşılayabilip karşılayamayacakları meselesinin de önemli olduğunu kaydetti.
Aynı gazete dün, Roberto Carlos'un Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet ederek, 5 aylık maaşını alamadığı gerekçesiyle sözleşme feshi talebinde bulunduğunu yazmıştı. Fenerbahçe Kulübü'nden şu âna kadar konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.
Goal
Fenerbahce yönetimi Carlos'un parasını geciktirecek kadar enayi değil..
Aziz Yıldırım savaşan oyuncu alacağını söyledi. Bu saatten sonra artık gazeteler neler yazar.![]()
Bu takıma Tuncay gibi isimler alınmadıktan sonra başarı gelmez. Artık düşük maliyetli, Tuncay, Appiah gibi isimler almak zorundayız. Bilica iyi bir transfer olabilir. Ama Lugano'nun yerine değil, Edu'nun yerine alınması gerekiyor.
Burak'dan sonra İbrahim Akın'da gelirse artık yuh derim.
Bu oyuncular asla büyük takım oyuncusu olamazlar.Düşmeye oynayan anadolu takımlarının ancak yıldızı olabilirler.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kesinlikle haklısın Batu.
Bu oyunculara kalitesiz falan demiyorum ama belirli seviyeyi aşamayan oyuncular. Bu tür oyuncular yerine yeni yetenekler alsalar daha iyi olur.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu gidişle biz bu zihniyet değişkliğini göremiyeceğiz. Çünkü, Türkiye'de Spor Kulüpleri tekil olarak yönetiliyor. Başkan ne derse o olur. Aslında her kulüp bir meclis kursa o meclise göre karar alınsa çok daha büyük başarılar gelebilir. Ama özellikle Arsenal, son yıllarda yaptığı işçi tarzı oyuncu ile yakaladığı başarıdan sonra artık büyük takımların nasıl oyuncu alması gerektiği gözükmüştür.
Zaten Türkiye'de 25-26 yaşından sonra gidip bir futbolcu almak boşunadır. Ben bu yaştan sonra piyasaya çıkan oyuncuların sonunun, Zafer Biryol, Okan Yılmaz gibi olacağını düşünüyorum. Bunlar sadece bir iki sezonuluk oyunculardır. İyi oyuncular kendilerini Emre Belözoğlu, Arda, Tuncay gibi 18-19 yaşında kanıtlıyorlar zaten.
Bazı gazetelerde yayınlanan haberlerde Brezilyalı oyuncumuz Roberto Carlos'un kulübümüzden 5 aydır parasını alamadığı ve bu gerekçeyle de FIFA'ya başvurduğunu yazmaktadır.
Brezilya'nın O Globo Gazetesi'ne dayandırılarak yayınlanan haberden sonra sabah yapılan antrenman öncesi resmi sitemize konuşan Roberto Carlos: "Türkiye'de ödemeler konusunda sıkıntı yaşadığım haberleri gerçekleri yansıtmıyor. Özel hayatımda Nişanlımla evlilik yolunda Türkiye 'de aksine çok güzel günler geçiriyorum. Ama futbol için şanssız bir sezon geçirdik. Bu sezon bir çok şey kötü gitti. Ama kulübümden ödeme alamadığım için FIFA'ya gittiğim haberleri bu kötü gidişin parçası olarak yalan haber olmaktan öteye gitmiyor. Antalya maçı sonrası bu konuda ayrıntılı bir açıklama yapmak istiyorum. Ama şimdiki düşüncem Pazar günü oynayacağımız maç" dedi
Fenerbahce.org
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zaten böyle bir şeyin olmadığına emindim .. Carlos da açıkladı zaten ..
Last edited by tarikko : 16.Mayıs.2009 at 16:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Dün KanaL Türk e bir iş adamı bağLandı ve Dubai dönüşünde aynı uçakta Rijkaard iLe İstanbuL`a indiğini söyLedi. Tabi uçtaktan inerken merhaba feLan konuştukLarını futboL iLe iLgiLendiği içinde hangi takım diye sorduğunu söyLedi. Bunun üzerine Rijkaard ın henüz net birşey yok kesin birşey söyLeyemem dediğini ve İş adamının Beşiktaş mı Fenerbahçe mi GaLatasaray mı demesi üzerine GaLatasaray değiL sadece o kadar söyLeyebiLirim demiş. Sinan engin bu konu geçince yok inanmam feLan dedi, bizim medya koskoca Rijkaard geLicekte görmeyecekLer dedi, inanmıyorum dedi sonra adamı yarım saat içinde canLı yayına bağLadıLar ve bunLarın aynısını canLı yayında da söyLedi.
BakaLım neLer oLacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Rijkaard çok iyi bir seçim olur bence gelmesini isterim ..
ya 6. olucaz nerdeyse ve ibrahim akın alınıyor. ağzımı bozdurcaklar yaa..
Rijkaard'a Rüştü'yü oynatmadığı için gıcıklığım vardı.Hem çok başarılı da olabileceğini sanmıyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Rijkaard gelmiste bizim medyanin haberi olmamis mi ?hicte inanasim gelmiyor.
Orda açıkLamayı yaptım. Aynısını Sinan Engin de söyLedi, sonra adam canLı yayına bağLandı ve tek tek aynıLarını söyLedi. Avrupa üzerinden geLmiyor dikkatini çekerim, Dubai üzerinden geLdiği için beLki bizim medyanın haberinin oLmaması doğaL bence.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Is adami adini verdimi peki ?
Rijkaard'ın yeni gelecek 1 kac yıldızla kulübü en azından Zico dönemine tasıyacağına inanıyorum...
Aziz Yıldırım şuan CNNTürk'te İlker Yasin'in konuğu. Sene sonu gerekeni yapacağız, kimsenin şüphesi olmasın, izleyenler mesajı almıştır dedi. Aragones'i artık kesin olarak gitti sayabiliriz. Transfer konusuyla ilgili de baya umut verici konuşuyor Başkan. Fakat devre arasında da Ali Koç böyle konuşmuştu, gereken yapılmamıştı. İnşallah bu sefer sözler tutulacak.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Devre arasında transferi aragones istememişti ancak yeni hocayla başarılı transfer yapılacağını düşünüyorum.. hele o günler bi gelsin güneşli günler![]()
Aziz Yıldırım:
- Lugano kalmak istiyor, haftaya menajeriyle görüşeceğiz, giderse yenisini getiririz.
- Aragones'in sözleşmesinde tazminat maddesi yok.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Lugano gitmesin, yanına Edu'dan iyisini alalım![]()
(/s)