1 ile 30 arası toplam 231 sonuç

Konu: FM 2010'dan Beklentileriniz

Hybrid View

Gs ile veya başka takımla Uefayı kazanıyorum 3-4 haber çıkıyo biraz daha artsa değiştirseler kupa haberlerini güzel olacak...Denizlisporla Tottenham'la kendi sahamda berabere kaldım taraftar maç güveninde idare eder yazıyo bnce bu çok saçma fark yemediğimize sevinmek lazım bunlar falan geliştirilirse iyi olur...

1- Antreman sistemi degismeli - Bir oyuncuya calıstırmadıgım özellikler düşmeli, hatta hangi özelliklerin artmasını istiyorsam ben secebilmeliyim. Aerobik calistirip forvet oyuncusunda reflex özelliği artmasın diyebilmeliyim. Forvet oyuncumun penaltı kullanmasını istemiyorsam duran top antremanında penaltı atısını gelismemesi için o seçeneği seçmiyerek o özelliğin artmasını engellemeli hatta düşmesini görmeliyim.

2- Kimilerine göre defans çizgisini öne çektiğimizde takımın boyunun kısaldiği söğlentisi şayet doğru ise ben bunu 3d maç izlerken hemen gözlemlemeliyim.

3- Defansın göbeğindeki oyuncularında kanat defans oyuncuları gibi ileri çıktığını görmeliyim, herzaman kanat defans oyuncuları ileri çıkar diye değişmez bir kanun yoksa şayet. Relax, daha yaratıcı daha gerçekçi olması adına bence isteğe göre göbekte oynayanlarda çıkabilmeli.

4- Taç atışlarında benim futbolcularımda hareketli olmalı, kazulet gibi çakılı durmamalılar, sanal bellek bunu iyi yapıyor. Galatasaraydan bu yolla kaç gol yediğimi sayamadım, adamlar hiç sabit durmuyo sürekli hareketliler.

5- Şayet tam maç olarak izliyorsam , maç görüntüleri tam olarak maçı vermeli, geniş özet gibi davranmamlı. Bunu nerdenmi anlıyorum, birincisi yardımcı antranörden, o pozisyonlara hakim, atak oynayan tarafız diyor, gördüğüm görüntü ise tam tersini söğlüyor. X kişi paslarında hata yapıyor diyor, gördüğüm görüntüde adamın daha ayağına top değmemiş oluyor.

6- Tac kullanırken seçenekler arttırılmalı, kornere oranla bence çok az seçenek var.

7- Aynı şekilde firikik kullanırkende seçenekler çoğalmalı, çoğu zaman benim gözlemlediğim, kornerdeki kurgu neyse onu yansıtmaya çalışıyor takım.

8- Kanat atakları biraz kolaylaştırılmalı, rakibin ezik futbolcularının fx (adrese teslim ortaları) beni çileden çıkartıyor, aynısını ben yaptıramayınca moralmen çöküyorum. Sonuçta bu oyunu hep büyükler oynamıyor, yaşı küçüklerinde oynadığıda unutulmasın. Kanattan forvete gol attırmak gerçekten zor, ya forvet ilerde oluyor, yada geride oluyor, sonuçta top forvete zor ulaşıyor. Hatta karşı taraftaki kanat oyuncusuna top daha kolay gidiyor. Forumda bunun için söğlenen tüm yöntemleri denedim, benim isteidiğim gibi asla olmuyor sonuçta.

9- Oyunda korner buğundan bassetmişsiniz, benim fark ettiğim başka bir buğ var, oyunun tüm güzellğini alıyor. Diyelim ezik defans oyuncularınız olsun, yavas oyuncular, defansı ful öne çekin, orta yeri olarakta tüm oyunculara deep seçeneğini seçin. Göreceksinizki sandığınız kadar arkaya top kaçmıyor, hatta ben bu yöntemi birçok yolla denedim, mesela hiç press yaptırtmadım takıma, defans çizgisi önde olduğu için sanal bellek sapıttı, toplar benim defansın dibinden aynen döndü, kısacası fark yemem gerekirken sanıldığı gibi fark yemedim. Tersini düşünürsek, orta yeri çizgi dediğimizde işte ozaman normal baskıyı yiyor vede maç farka gidiyor.

10- Istatistik bilgilerde yapilan ortalarda verilmeli, mac esnasinda ortalari kim yapmis bilmek istiyorum, belki ona göre antreman sistemimi değiştiricem.

oyunu alanı 2 hafta oldu şimdilik benden bukadar...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence yıllar sonra bile eğer Avrupa Kupasını ilk kez kazanmışsak o günü kulüp kutlamalı..

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

birçok oyunda olan hata fm serilerinde de var. oyunu zorlaştırmak için başvurulan yöntem yanlış. yapay zekanın yetersiz kaldığı yerlerde oyun tamamen aptallaşıyor. yani oyunu zorlaştırırken mantıksız şeyler yapıyorlar.taktiğiniz mükemmel,uyum aynı şekilde,moral,kondisyon herşey tamam.çok kaliteli bi takımınız var. maça çıkıyorsunuz istemediğiniz kadar pozisyon buluyorsunuz.rakibin ne olduğu belli olmayan kalecisi 20 tane top çıkarıyor. maç sonunda bi bakıyorsunuz ki kaleyi bulan 20 şutunuz var ama gol yok. rakip ise 1 kez gelmiş ve maçı 1-0 kazanmış. gerçek hayatta da adı duyulmamış takımlar iyi takımları yeniyorlar ki bu gayet doğal ama hiç değilse maçı ona göre oynatsın oyun.ben birbirinden yetenekli oyuncularla rakibin yeteneksiz kalecisine 20 şut göndericem ve hiçbiri gol olmayacak adam hepsini çıkaracak, özeillikleri 3-5 olan rakip forvet 1 şut atacak ve maçı kaybedicem.kaybetmek sorun değil,çıkarsınız maça kötü oynarsınız,3-4 pozisyon bulur atamazsınız,rakip 1 kez gelir gol olur bu tamam. ama iyi oyuncuların attığı 20 şutun tamamını kötü bir kalecinin çıkarma olasılığı nedir ki... yıllardır çeşitli liglerin maçlarını izliyorum hiç denk gelmedim böyle olaylara.
    oyunda hata minimum olsun, mantıklı olsun.detaylara daha fazla yer verilsin, gerçekten havaya soksun yeter. bi de spiker olsa hiç fena olmaz sanki ya. yazı yerine ses olsa..güzel olur yani.
    bi de bi emeklilik olsun oyunda.oyun bitirilebilir olsun. ya da hiç değilse belli amaçlar olsun. onları gerçekleştirince ödüllendirelim. mesela kısa bi belgesel olabilir.kazandığımız başarılarla ilgili kısa bi slayt gösterisi gibi.bu zor bişey değil. işte başta imza törenini gösteren bi fotoğraf. arada gazete manşetleri..sonra takımın kupa kaldırdığı anlar vs.

Mesaj Yetkileri