Butun yorum yazan herkese tesekkurler.
Bundesliga 27. Hafta
Ortada gecen bir macti. Beraberlik hakkiydi. Nitekim oyle oldu
Bundesliga 28. Hafta
Schalke takimini tebrik ediyorum. Hak ettikleri ir galibiyet aldilar.
Bundesliga 29. Hafta
Boyle sacma bi federasyon olamaz. Oynaycak oyuncu olmaz maci ertelemez, butun derbi maclari arka arkaya oynatir. Sacmalik.
Almanya Kupası Yari Final
Hoffenhaim'i gecerek finalde Bayern'in rakibi oluyoruz
Bundesliga 30. Hafta
Gucsuz rakibimiz inanilmaz bir oyun oynadi. Kalecime tesekkurler.
Ligde son 4 haftaya girerken Puan durumu.
Almanya Kupası Final Macı
Zorlu rakibimize futbol oynatmadik. 10 kisi kalincada ataklarimizi sıklastirdik. Ancak kazanmak icin penalti atislarina ihtiyac duyduk
Bundesliga 31. Hafta
Son 3 haftaya girerken bu maglubiyet cok kotu oldu. Gladbach'in golunu eski Genclerbirligi oyuncusu Deams atti.
Bundesliga 32. Hafta
Bu sezon karsilastigimiz 3. mactada Hertha Berlin'i yenmeyi basariyoruz ve son 2 haftaya lider giriyoruz.
Bundesliha 33. Hafta
Rakip daha etkiliydi. Nuri bize son dakikalarda altin degerinde 3 puan kazandirdi. Tesekkurler Nuri
SON HAFTA
Transfer ettikten sonra istedigim gibi oynamayn Riquelme Son saniye golu ile Sampiyon yapiyor Dortmund'u. Tesekkurler Riqi, Tesekkurler arkadaslar.
Yeni Sampiyon 100. yilinda BORUISSA DORTMUND
Iste bu sezon oyuncularin performansı
Oduller.
Yilin en iyi kalecisi
Yilin en iyi menajeri
Arkadaslar kariyerime devam etmeyecegim.
Sebebi ise; FM 2009'a zaten cok gec basladim. Yakinda 2010 cikacak ama ben halen Galatasaray'imi, Sanliurfaspor'umu alipta bir yerlere getiremedim. Sitede zaten Galatasaray kariyeri var, Turgay'da Urfaspor ile zaten gozunuzu cikartti. Bence artik kendi kendime oynamak. Kariyerimi takip eden herkese tesekkurler.