Butun yorum yazan herkese tesekkurler.

Bundesliga 27. Hafta

Ortada gecen bir macti. Beraberlik hakkiydi. Nitekim oyle oldu

Bundesliga 28. Hafta

Schalke takimini tebrik ediyorum. Hak ettikleri ir galibiyet aldilar.

Bundesliga 29. Hafta

Boyle sacma bi federasyon olamaz. Oynaycak oyuncu olmaz maci ertelemez, butun derbi maclari arka arkaya oynatir. Sacmalik.

Almanya Kupası Yari Final

Hoffenhaim'i gecerek finalde Bayern'in rakibi oluyoruz

Bundesliga 30. Hafta

Gucsuz rakibimiz inanilmaz bir oyun oynadi. Kalecime tesekkurler.

Ligde son 4 haftaya girerken Puan durumu.

Almanya Kupası Final Macı

Zorlu rakibimize futbol oynatmadik. 10 kisi kalincada ataklarimizi sıklastirdik. Ancak kazanmak icin penalti atislarina ihtiyac duyduk

Bundesliga 31. Hafta

Son 3 haftaya girerken bu maglubiyet cok kotu oldu. Gladbach'in golunu eski Genclerbirligi oyuncusu Deams atti.

Bundesliga 32. Hafta

Bu sezon karsilastigimiz 3. mactada Hertha Berlin'i yenmeyi basariyoruz ve son 2 haftaya lider giriyoruz.

Bundesliha 33. Hafta

Rakip daha etkiliydi. Nuri bize son dakikalarda altin degerinde 3 puan kazandirdi. Tesekkurler Nuri

SON HAFTA

Transfer ettikten sonra istedigim gibi oynamayn Riquelme Son saniye golu ile Sampiyon yapiyor Dortmund'u. Tesekkurler Riqi, Tesekkurler arkadaslar.
Yeni Sampiyon 100. yilinda BORUISSA DORTMUND

Iste bu sezon oyuncularin performansı

Oduller.

Yilin en iyi kalecisi

Yilin en iyi menajeri

Arkadaslar kariyerime devam etmeyecegim.
Sebebi ise; FM 2009'a zaten cok gec basladim. Yakinda 2010 cikacak ama ben halen Galatasaray'imi, Sanliurfaspor'umu alipta bir yerlere getiremedim. Sitede zaten Galatasaray kariyeri var, Turgay'da Urfaspor ile zaten gozunuzu cikartti. Bence artik kendi kendime oynamak. Kariyerimi takip eden herkese tesekkurler.