Son oynadığımız 7 karşılaşmada 4 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldık. Taktiğim yavaş yavaş oturuyor diye düşünüyorum.Son 2 karşılaşmada öncelikle lideri deplasmanda 4-2 yendik, sonra da 2. sırada yer alan Doncester'i 2-1 ile geçerek puanımızı 36'ya çıkardık. Son 2 maçta aldığımız 6 puan beni çok mutlu etti.

50 puana ulaşırsak ligde kalırız. Play off hedefi şimdilik uzak, ilk 10 içerisinde yer alırsak bizim için başarıdır.

Devre arası 3 transfer gerçekleştirdim. İhtiyacım olmamasına rağmen gelecekte iyi yerlere gelebilecek bir sol kanat aldım. Sezon başı gelmemişti bana devre arası kabul etti sözleşmeyi;

Yine sezon başı gelmeyen bir orta saha oyuncusu bu sefer kabul etti. 1 maç oynadıktan sonra 2 ay sakatlanması da şanssızlık oldu.

Diğer transferim de defansa oldu. Yedek hatta 2. yedek olarak kullanacağım kendisini. Şu anda Afrika Kupası için milli takıma gitti. Kadroda huzursuzluk çıkaran 2 oyuncu ile de yollarımı ayırdım. Birisi defans olduğu için gönderdiğim oyunculardan bu transferi gerçekleştirdim.