Medyanın gereksiz yere baskı oLuşturması benim garibime gidiyor. Tv programLarına bakıyorsunuz heryerde işte Beşiktaş Puan kaybedicek, Ankaragücü şöyLe bir takım, şöyLe yaparsa puan aLıcak Beşiktaş tan konuşuLmuyor hiç..Bu sadece Beşiktaş ta oLan bir oLay. Sivasspor maçı öncesi ya da bu gün yine çok önemLi Trabzon maçı var ama kimse o maç için böyLe açıkLamaLarda buLunmuyor ve buLunmadı..
Bu benim garibime gidiyor ve anLam veremedim.. Az önce NTV spor da yorum yapıLıyor yok işte Ankaragücü kenetLendi, işte şöyLe yaparLarsa kazanırLar, zaafLarı şunLar, Beşiktaşın zaafLarı şunLar, diğer yorumcu azıcık Beşiktaştan bahsetti işte şöyLe artıLarı var, şu faktörLer var hemen gürcan biLginç araya girdi işte Ankaragücünün ofansif yönü çok iyi, şöyLe siLahLarı var feLan bastırdı diğer yorumcuyu
Ankaragücünü küçümseme açısından söyLemiyorum onLarında puana ihtiyaçLarı var birazda Bursa iLe oLan husumetten doLayı Beşiktaş a karşı ayrı bir sempatiLeri var ama yansıtıLanLar benim garibime gidiyor açıkcası..
Neyse bakaLım neLer oLacak.