Sayfa 349 / 492 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon
10,441 ile 10,470 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tebrikler ManU'ya.İlerleyen senelerde de şampiyonluğu vermez umarım.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sonuna kadar hakettiler.Chelsea harici kimse dayanamazdı, onlar da erken koptular.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Default Tevez'den ayrılık açıklaması ..

Arsenal maçında sergilediği bencil performansla taraftarın tepkisini çeken Arjantinli golcü Carlos Tevez, sezon sonunda Manchester United’dan ayrılacağını açıkladı.

Manchester United’dan ayrılacağını açıklayan Arjantinli golcü oyuncu, bu ay içinde hangi kulübe gideceğinin belli olacağına inandığını ifade etti.

Maçtan sonra duygusal anlar yaşayan genç oyuncunun, birçok Premier Lig temsilcisinin transfer listesinde olduğu biliniyor.

Manchester’dan ayrılacağını bildiğini belirten Arjantinli oyuncu, “United’dan ayrılacağım. Bana gerekli saygının gösterilmediğini düşünüyorum. Sorun hiçbir zaman benim alacağım para olmadı” dedi.

Berbatov’un transferi sonrası gözden çıkarıldığına inandığını ifade eden genç golcü, “Yönetimden uzun süredir sözleşme teklifi bekliyorum ama dikkate alınmadığımı düşünüyorum. Sorun hocamızla değil. Yaşadığım sorunların hepsi yönetimle alakalı. Benim için en iyisi ayrılmak olacaktır” dedi.

Goal

sakary Ali Misafir

Beşiktaşa gelsin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Beşiktaşa gelsin
    Hayali bile güzel

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gelir gelir niye gelmesin

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Bnce doğru olanı yapıyor.İlk 11'de oynayacağı bir takıma gitmesi onun için çok daha iyi olur ..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

L'pool ile anlaştı haberleri çıkmıştı ama.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Beşiktaşa gelsin
    Ben de bunu yazmak için girdim konuya

Harbiden hayali bile güzel, Mansimov yap bi güzellik

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Ellerinden alırız abi sıkıntı yok

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Büyük ihtimal böyle olucak ama Man City'de bastırıyormuş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

LiverpooL oLsun City oLsun onun için ideaL takımLar değiL bence. Çok yetenekLi bir oyuncu bana göre VaLecia, ViLLareaL, Everton, gibi takımLarda süperstar oLur.

Bize geLmesine de birşey demeyiz hani
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ManUtd için kayıp oluşturmaz ...

Default Tuncay: "İngiltere'de kalmak istiyorum"

Middlesbrough'nun ligden düşmeyi neredeyse garantilemesi nedeniyle önümüzdeki yıllarda ne yapacağı merak edilen Tuncay, Ada'dan ayrılmak istemediğini söyledi.

Fenerbahçe'nin Tuncay Şanlı girişimi şimdilik sonuçsuz kalmış görünüyor. Sarı lacivertli ekibin eski oyuncusu Tuncay, Aziz Yıldırım yönetimden gelen transfer teklifine sıcak bakmıyor.

PA adlı haber ajansına konuşan Tuncay, "Türkiye'ye ne zaman döneceğimi bilmiyorum. Ancak futbol hayatımı İngiltere'de sürdürmek istiyorum" dedi.

Sarı Kanarya'yı yine de henüz unutmamış gibi görünen milli futbolcu, "Hâlâ Fenerbahçe'yi tutuyorum. Eski takım arkadaşlarımla güzel dostluklarım var. Onlarla her zaman konuşuyorum" ifadelerini kullandı.

Tuncay Şanlı'ya bazı Premier League kulüplerinin de talip olduğu belirtiliyor.

M'Boro, dün oynadığı sezonun en kritik karşılaşmasında ağırladığı Aston Villa ile 1-1 berabere kalarak Premier League'de tutunma ümidini neredeyse tamamen yitirdi. Boro takımın golü, ekibin bu sezon tartışmasız en formda ismi kabul edilen Tuncay Şanlı'dan geldi.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Tuncay Boro'da üzerine düşeni fazlasıyla yaptı.Bu sezon başka bir Premier Lig takımına transfer olacaktır..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Kendisi 3-4 gün önce Anfield'da oynayabileceğini dile getirmişti. Tek sorun Man.City şuan yani ipler bizim değil Man.City'nin elinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Takıma hep fayda sağladı, gitmek istiyorsa kendi bilir. City alır büyük ihtimal.

Sheriff Misafir

Ronaldinho ne olursa olsun Ronaldinho'dur. Eski formunda olmasa bile mutlaka farkını koyar.

Default Villa, Gignac’ın peşinde !!

İngiliz ekibi Fransız golcünün peşinde. Transferin gerçekleşmesi halnde Carew’in takımdan ayrılması da an meselesi.

Aston Villa’nın, Toulouse’da oynayan forvet Andre Gignac’ı izliyor olması, John Carew’in sezon sonunda takımdan ayrılacağı spekülasyonlarını güçlendirdi.

Şu an itibariyle 35 maç sonunda 21 gol atarak Fransa’da en çok gol atan oyuncu olarak göze çarpan Gignac, Çarşamba akşamı Lille ile oynadıkları maçta Aston Villa tarafından canlı şekilde izlenmişti.

Ekim ayında Ajax ile oynayacakları UEFA Kupası maçı öncesinde bir barda kucak dansı yaptırmakla suçlanan Carew ise, o günden sonra bir türlü takımına faydalı olamamıştı.

Aston Villa menajeri Martin O’Neill da Carew üzerinde baskı yaratmak için Emile Heskey’i transfer etmişti. Eğer İrlandalı teknik adam forvet hattına bir transfer daha yaparsa, büyük ihtimalle Norveçli oyuncu kendi başının çaresine bakacaktır.

Goal

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bizimkiler gören kör. Göremiyorlar bu tür adamları. Oysa Fransa'da ne cevherler var.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gignac müthiş bir imza olur villa adına

Default Vıdıc Yılın Oyuncusu!..

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Manchester United'ın Sırp futbolcusu Nemanja Vidic, takımında ''Yılın Futbolcusu'' seçildi.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesindeki habere göre, defans oyuncusu Vidic, Cumartesi günü sahasında Arsenal ile 0-0 berabere kalarak, üst üste 3. kez şampiyonluğu elde eden Manchester United'ta ''Yılın Futbolcusu'' ilan edildi.

Takım arkadaşları ve taraftarların oylarıyla bu ödüle layık görülen Sırp futbolcu, törende yaptığı açıklamada, ''Bu, benim için büyük bir gece. Gerçekten çok şaşırdım ve sevindim. Kariyerimde bireysel bir ödül hiç almamıştım. Özellikle takım arkadaşlarımın oylarını almak beni onurlandırdı. Çok mutluyum, teşekkür ederim'' dedi.

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Vidic'te iyidi ama Carrick bence daha çok haketti.

manu da vidic gerçekten iyiydi ,haketti.

Nesil
    2007
    Yer
    34

bu ödülün bir başka anlamlı tarafıda bir defans oyuncusuna verilmesi

Nesil
    2007
    Yer
    34

FM'de süper , gol sayısıda çok iyi ama hiç bir maçını 90 dk izlemediğimden kesin birşey söyliyemiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Teke tek de çok iyi bir oyuncu. Bitiricilik de iyi. İmkansız goller de atabiliyor zaman zaman.
    (/s)

Default "Sen Küçüksün Doğru Eve"

Manchester United'ın şampiyonluk kutlamalarında ilginç bir olay yaşandı. 18 yaşından küçük olan golcü futbolcuları bara alınmayınca evine gönderildi.

Attığı kritik gollerle takımı Manchester United’un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Federico Macheda, takımının şampiyonluk eğlencesine katılamadı.

18'ini doldurmadığı gerekçesiyle kutlamaların yapıldığı gece kulübünden dışarı çıkartılan genç futbolcunun bu karar üzerine bir taksi tutarak evine döndüğü, takım arkadaşlarının ise eğlenmeye devam ettikleri belirtildi.

Maraton

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Puhahaha .Böyle şey olurmu yahu

Rezil olmuştur onların yanında çok kötü bir durum ..

Mesaj Yetkileri