Tebrikler ManU'ya.İlerleyen senelerde de şampiyonluğu vermez umarım.
Tebrikler ManU'ya.İlerleyen senelerde de şampiyonluğu vermez umarım.
Sonuna kadar hakettiler.Chelsea harici kimse dayanamazdı, onlar da erken koptular.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Arsenal maçında sergilediği bencil performansla taraftarın tepkisini çeken Arjantinli golcü Carlos Tevez, sezon sonunda Manchester United’dan ayrılacağını açıkladı.
Manchester United’dan ayrılacağını açıklayan Arjantinli golcü oyuncu, bu ay içinde hangi kulübe gideceğinin belli olacağına inandığını ifade etti.
Maçtan sonra duygusal anlar yaşayan genç oyuncunun, birçok Premier Lig temsilcisinin transfer listesinde olduğu biliniyor.
Manchester’dan ayrılacağını bildiğini belirten Arjantinli oyuncu, “United’dan ayrılacağım. Bana gerekli saygının gösterilmediğini düşünüyorum. Sorun hiçbir zaman benim alacağım para olmadı” dedi.
Berbatov’un transferi sonrası gözden çıkarıldığına inandığını ifade eden genç golcü, “Yönetimden uzun süredir sözleşme teklifi bekliyorum ama dikkate alınmadığımı düşünüyorum. Sorun hocamızla değil. Yaşadığım sorunların hepsi yönetimle alakalı. Benim için en iyisi ayrılmak olacaktır” dedi.
Goal
Beşiktaşa gelsin![]()
Gelir gelir niye gelmesin![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bnce doğru olanı yapıyor.İlk 11'de oynayacağı bir takıma gitmesi onun için çok daha iyi olur ..
L'pool ile anlaştı haberleri çıkmıştı ama.
LiverpooL oLsun City oLsun onun için ideaL takımLar değiL bence. Çok yetenekLi bir oyuncu bana göre VaLecia, ViLLareaL, Everton, gibi takımLarda süperstar oLur.
Bize geLmesine de birşey demeyiz hani![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ManUtd için kayıp oluşturmaz ...
Middlesbrough'nun ligden düşmeyi neredeyse garantilemesi nedeniyle önümüzdeki yıllarda ne yapacağı merak edilen Tuncay, Ada'dan ayrılmak istemediğini söyledi.
Fenerbahçe'nin Tuncay Şanlı girişimi şimdilik sonuçsuz kalmış görünüyor. Sarı lacivertli ekibin eski oyuncusu Tuncay, Aziz Yıldırım yönetimden gelen transfer teklifine sıcak bakmıyor.
PA adlı haber ajansına konuşan Tuncay, "Türkiye'ye ne zaman döneceğimi bilmiyorum. Ancak futbol hayatımı İngiltere'de sürdürmek istiyorum" dedi.
Sarı Kanarya'yı yine de henüz unutmamış gibi görünen milli futbolcu, "Hâlâ Fenerbahçe'yi tutuyorum. Eski takım arkadaşlarımla güzel dostluklarım var. Onlarla her zaman konuşuyorum" ifadelerini kullandı.
Tuncay Şanlı'ya bazı Premier League kulüplerinin de talip olduğu belirtiliyor.
M'Boro, dün oynadığı sezonun en kritik karşılaşmasında ağırladığı Aston Villa ile 1-1 berabere kalarak Premier League'de tutunma ümidini neredeyse tamamen yitirdi. Boro takımın golü, ekibin bu sezon tartışmasız en formda ismi kabul edilen Tuncay Şanlı'dan geldi.
Goal
Tuncay Boro'da üzerine düşeni fazlasıyla yaptı.Bu sezon başka bir Premier Lig takımına transfer olacaktır..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kendisi 3-4 gün önce Anfield'da oynayabileceğini dile getirmişti. Tek sorun Man.City şuan yani ipler bizim değil Man.City'nin elinde.
Takıma hep fayda sağladı, gitmek istiyorsa kendi bilir. City alır büyük ihtimal.
Ronaldinho ne olursa olsun Ronaldinho'dur. Eski formunda olmasa bile mutlaka farkını koyar.
İngiliz ekibi Fransız golcünün peşinde. Transferin gerçekleşmesi halnde Carew’in takımdan ayrılması da an meselesi.
Aston Villa’nın, Toulouse’da oynayan forvet Andre Gignac’ı izliyor olması, John Carew’in sezon sonunda takımdan ayrılacağı spekülasyonlarını güçlendirdi.
Şu an itibariyle 35 maç sonunda 21 gol atarak Fransa’da en çok gol atan oyuncu olarak göze çarpan Gignac, Çarşamba akşamı Lille ile oynadıkları maçta Aston Villa tarafından canlı şekilde izlenmişti.
Ekim ayında Ajax ile oynayacakları UEFA Kupası maçı öncesinde bir barda kucak dansı yaptırmakla suçlanan Carew ise, o günden sonra bir türlü takımına faydalı olamamıştı.
Aston Villa menajeri Martin O’Neill da Carew üzerinde baskı yaratmak için Emile Heskey’i transfer etmişti. Eğer İrlandalı teknik adam forvet hattına bir transfer daha yaparsa, büyük ihtimalle Norveçli oyuncu kendi başının çaresine bakacaktır.
Goal
Bizimkiler gören kör. Göremiyorlar bu tür adamları. Oysa Fransa'da ne cevherler var.
(/s)
Gignac müthiş bir imza olur villa adına
İngiltere Premier Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Manchester United'ın Sırp futbolcusu Nemanja Vidic, takımında ''Yılın Futbolcusu'' seçildi.
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesindeki habere göre, defans oyuncusu Vidic, Cumartesi günü sahasında Arsenal ile 0-0 berabere kalarak, üst üste 3. kez şampiyonluğu elde eden Manchester United'ta ''Yılın Futbolcusu'' ilan edildi.
Takım arkadaşları ve taraftarların oylarıyla bu ödüle layık görülen Sırp futbolcu, törende yaptığı açıklamada, ''Bu, benim için büyük bir gece. Gerçekten çok şaşırdım ve sevindim. Kariyerimde bireysel bir ödül hiç almamıştım. Özellikle takım arkadaşlarımın oylarını almak beni onurlandırdı. Çok mutluyum, teşekkür ederim'' dedi.
Maraton
Vidic'te iyidi ama Carrick bence daha çok haketti.
manu da vidic gerçekten iyiydi ,haketti.
bu ödülün bir başka anlamlı tarafıda bir defans oyuncusuna verilmesi
FM'de süper , gol sayısıda çok iyi ama hiç bir maçını 90 dk izlemediğimden kesin birşey söyliyemiyorum![]()
Teke tek de çok iyi bir oyuncu. Bitiricilik de iyi. İmkansız goller de atabiliyor zaman zaman.
(/s)
Manchester United'ın şampiyonluk kutlamalarında ilginç bir olay yaşandı. 18 yaşından küçük olan golcü futbolcuları bara alınmayınca evine gönderildi.
Attığı kritik gollerle takımı Manchester United’un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Federico Macheda, takımının şampiyonluk eğlencesine katılamadı.
18'ini doldurmadığı gerekçesiyle kutlamaların yapıldığı gece kulübünden dışarı çıkartılan genç futbolcunun bu karar üzerine bir taksi tutarak evine döndüğü, takım arkadaşlarının ise eğlenmeye devam ettikleri belirtildi.
Maraton
Puhahaha.Böyle şey olurmu yahu
![]()
Rezil olmuştur onların yanındaçok kötü bir durum ..