1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Özer 10 numara oynuyor...

-------Adem---Hürriyet------

-----------Özer--------------

Özer'in en iyi özelliklerinden birisi fizik ve tekniktir.Doğru söylüyorsun hiç tartışmayalım bunu göremiyorsan.Sana Mc gözükmesinin sebebi topsuz oyunda da olmasından dolayıdır...

Emre'ye kötü diyen olmadı.Özer ile alakası yok dedim sadece.Emre'nin eski özellikleri yok diyorum.Fizik kondüsyonu buna izin vermiyor.Koşmaktan başka hiç bir şey yapmıyor.Onun yaptığı pası,kurduğu oyunu Selçuk'ta yapıyor...

Sapunaru TSL'de oynayamaz he...

Bayern Münih'e trasfer olmak üzere...
    Böyle kabul etmeye devam edebilirsiniz.

Ankaraspor 3 MC oynar.
    Özer size göre tekniktir ama dünya literatüründe teknik değildir.Overrated bile değildir.AMC denilen kişinin teknik özellikleri farklı olmalıdır.Emre'den yapı itibari ile hiç farkı yok.Özer'in çeviklik harici hiç bir fizik avantajı yok, o gücü ile orta sahada savaşması bile beklenemez.

Emre'nin nasıl fiziği yetmiyor, 90 dk oynayan kendisi, çıktığında kavga eden kendisi, maçın sonunda yine pas yapan kendisi.

Selçuk ile Emre =)
    Hiç tartışmayalım.
    Fanatiklik olmazsa daha iyi olacak.

İstediğinizi kabul etmekte özgürsünüz
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Böyle kabul etmeye devam edebilirsin, görünen köy klavuz istemez.

Ankaraspor 3 MC oynar.
    Özer size göre tekniktir ama dünya literatüründe teknik değildir.Overrated bile değildir.AMC denilen kişinin teknik özellikleri farklı olmalıdır.Emre'den yapı itibari ile hiç farkı yok.Özer'in çeviklik harici hiç bir fizik avantajı yok, o gücü ile orta sahada savaşması bile beklenemez.

Emre'nin nasıl fiziği yetmiyor, 90 dk oynayan kendisi, çıktığında kavga eden kendisi, maçın sonunda yine pas yapan kendisi.

Selçuk ile Emre hahaha hiç tartışmayalım.
    Biraz fanatikliği bırakırsanız iyi olacak.

İstediğinizi kabul etmekte özgürsünüz
    Özer basar,pas arası yapar,topa çıkar 10 numara oynayacak tekniğe sahip değil diyende sensin.Özer o fiziği ile orta sahada savaşamaz diyende sensin.Nasıl oluyor ben bir anlam veremedim...

Sen Emre'yi Xavi,Essien,Gerrard,Pirlo falan sandın heralde.Ne bir asist yapar,ne gol atar,ne adam geçer.Orta sahada adam kovalar,aldığı topu sağa sola verir.Çünkü eski patlayıcı kuvveti yoktur.Topla fazla oynamaz.Çünkü çabuk yorulur.Top oynayanlar topsuz koşmanın mı,topla koşmanın mı daha yorucu olduğunu bilir.Topla iki dripling yap ölürsün,ama topsuz yarım saat koş bir şey olmaz.Bu yüzden fiziği yetersizdir dedim.Bu bağlamda Selçuk'tan bir farkı yoktur bana göre.Tecrübesi hariç.Hatta Selçuk gol atar ara ara...

Her neyse konu o değil,sen Özer ile Emre'yi benzettin ben alakası yok dedim...

Konu Özer.Özer 10 numaradır.Çok teknik bir oyuncudur...

Mesaj Yetkileri