Originally Posted by
anilton
Ben ne diyorum sen nediyorsun...
Ben Selçuk ile Emre'yi neden bir tuttuğumu açıklıyorum anlamıyorsun.Ben futbolcunun topla oynaması,top sürmesinden bahsediyorum,sen bana topu koşturmak futbolcuyu yormaz diyorsun...
Seninle futbol hakkında Selçuk İnan için pas yapamaz,dikine oynayamaz,DM'dir dediğinde tartışmayacağıma kendi adıma söz vermiştim ama unutmuşum işte...
Vaaayy beee ne Emre'ymiş.Yapmadığı şey yokmuş maşallah.Zaten geldiği gibi F.Bahçe orta sahasını şaha kaldırdı.Futbolunu yukarı taşıdı.Özellikleride Gerrard gibiymiş heee.Ben nasıl göremedim bunları.Pardon doğruya;ben fanatiğim...
Neyse o saydığın muhteşem özelliklere sahip Emre F.Bahçe'de ne mutlu sana...
Bu konuda tek bir kelime daha yazmayacağım...
Selçuk Şahin başka Selçuk İnan başka biri.Soyadı olmazsa herkes farklı anlar.
İki Selçuk'un da teknik özellikleri ve oyuna ofansif açıdan katkıları Emre'den kötü.
Selçuk İnan dikine pas yapan biri değil zaten, Ayhan tipinde bir oyuncu.
Evet Emre overrated bir oyuncu, teknik bir oyuncu.
Takımın bu seneki tek olumlu transferi bence, ben memnunum.
Gerrard world class bir oyuncu, her oyuncuyu onunla kıyaslayıp şu oyuncu çok iyi mi demek doğru bir tutum değil.Maradona'ya bakıp Robben iyi değil demek gibidir.
Özer Delgado yerine alınırsa çok kötü olur.D'Alessandro gibi bir oyuncu alıp yine defansif sıkıntı yaşar Bjk ama Özer'i oraya koyup oynarsa hem ofansif hem de defansif taktiksizlik olur.4-3-3 kanatları oynayabileyecek gerçek oyuncular pek yok Bjk'ta.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı