Sağolasınız.

Premier Lig - 8.Hafta

Dünya'nın her bakımdan (ekonomi, taraftar, yönetim ve kadro) en güçlü takımı olarak geçen Manchester United, Londra'da "Öfkeli Leylekler"e gücünü tam gösteremedi. 35 yıllık teknik direktör Sir Ferguson, Tottenham'ın çaylak çalıştırıcısı için: "İlk haftalar tesadüfen lider oldular demiştim. Ama bu maçtaki taktik anlayışından dolayı yeni bir "Sir" gelebilir diye düşünüyorum." dedi.

Tottenham Hotspur - Yeni Transferlerin İstatistikleri

Miguel Veloso

Yeni transferlerden en çok ondan memnunum. Harika bir oyuncu. Defansif olarak zaten iyi ama hücuma da özellikle duran toplarda harika bir katkısı var. Mehmet Aurelio'nun Premier Lig'de oynayabilecek düzeyde oaln hali diyebilirim. O olmadığında çok zorlanacağız.

Joâo Moutinho

Oyun kurma bakımından çok yetenekli bir oyuncu. Takıma katkısı çok fazla. Özellikle büyük maçlarda bu katkısı x2 oluyor. Genç yaşına rağmen takım arakdaşlarına söz geçirebiliyor. Bende bu özelliğinden dolayı onu Ledley King'in yardımcı kaptanı yaptım.

Keirrison Carneiro

Bu sen sakatlığından doalyı sadece 3 maç yaptı ama 3 maçtada kendi kanıtladı. Zaten iyi bir oyuncu olacağının kanıtı kişilik tanımında yazan "Wonderkid" tanımından anlayabiliriz. Ona güveniyorum.