Dün Şadan Kalkavan'ı dinledim ve içi boştu açıklamalarının. Aziz Yıldırım'a çamur atarak seçim kazanılmaz, bir projesini daha duymadık kendisinin, Fenerbahçe'ye 3 senede avrupa kupası kazandıracağım dedi ki bunu demeyen aday mı var?

Aziz Yıldırım'ın ise projeleri belli, tesisleşme hamlesi tamamlanacak diyor, kapalı spor salonunun yapımı, sezon öncesi kampları için yapılacak tesis, bunlar tamamlandığında ekonomik yönden daha da rahatlama olacaktır.

Şadan Kalkavan'ın bahsettiği, biz borçsuz kulüp bıraktık, bütçe kadar oyuncu transferinden para kazandık, şimdi bütçe kadar oyuncu satışı yapılamıyor ve sürekli kulübün 150 milyonluk borcundan bahsedip, bizim zamanımızda kulübün borcu sıfırdı demesi ancak nedense 300 milyonluk geliri hesaba katmaması, kulübün bütçesinin 20 milyondan 200 milyona çıktığından hiç bahsetmemesi ve bütçe kadar oyuncu satışı yapabilen kaç tane kulüp var dünyada bunları söylememesi bana çok komik geldi.

Bu şekilde işine gelenleri görüp, Aziz Yıldırım'a bağırıp çağırmakla Fenerbahçe başkanlığı kazanılmaz. Ortaya somut bir şey koymadı henüz, Aziz Yıldırım'ın ise yeniden seçilmesi için yaptıkları yeter ki o daha yapacaklarım davar diyor. Ha bir de yine muhalefetten gelen, Aziz Yıldırım ne yaptı ki, stadı biz açtık gibisinden sözleri en azından bugünlerde söylemeselerdi ki UEFA Finali Aziz Yıldırım sayesinde oynanıyor, bu açıklamaları da komik oluyor gerçekten.

Fenerbahçe Spor Kulübü'dür. Elbette futbol lokomotif, orada yaşanan başarısızlığın etkisi büyük oluyor. Futbolda her zaman şampiyonluğa oynamak önemli. Son 5 senede en kötü lig derecesi 2.lik olan, ŞL'de çeyrek final oynamış bir futbol takımı var. 1 sezonda işler istenildiği gibi gitmedi diye hemen yönetim değişsin mantığını anlamıyorum.

Amatör branşlarda 100.yıldan sonra en parlak sezonumuzu geçiriyoruz, korkuyorum ki Şadan Kalkavan ve ekibi gelirse olaya sadece futbol gözüyle baktıkları için eskiye dönebiliriz. Ama düşünüyorum, yapılan açıklamalara bakıyorum, Aziz Yıldırım yine büyük bir üstünlükle yarışı kazanacaktır.

Ali Şen'in 1 sene önce Fenerbahçe tarihinin en büyük başkanı deyip, ona ödüller verirken, şimdi yaptığı konuşmalar, geçen sene demek ki samimi olmadığını gösteriyor. Aziz Yıldırım'ı şahsi olarak sevmeyebilirsiniz ama yaptıklarını görmezden gelmek de çok ayıp hele ki bugün kü maç öncesi.

Kısacası Aziz Yıldırım yine kazanır, kazanmalıdır. Aziz Yıldırım'a biri rakip olacaksa ve bu işi yapacağım diyorsa bu kişi Şadan Kalkavan olamaz, daha güçlü bir isim çıkarabilirdi muhalefet.