Şampiyonlar Ligi
Avantajlı Skorla Çıktık!!!
Maçta bir anda 0-2 öne geçtik fakat sonradan kalecimizin yaptığı hatalarla kalemizde 2 gol gördük.
İlk Kupamız Hayırlı Olsun!!!
Maçta Atakları Yoktu Ama Bir türlü gol bulamadık.Sonunda bulup kupayı rahat aldık mutluyuz.
Ezeli Rakibimizi Yenemedik!!!
Maçta 2 atağı vardı Fenerbahçe'nin yanlış duymadınız 2.Ama yinede Volkan'ın maçın adamı seçildiği maçta beraberlik alabildik ancak..
Şampiyonlar Ligi
İntikamımız Acı Oldu!!!
Evet maçta ardı ardına gelen gollerle rakibimizi allak bullak ettik ne olduğunu anlayamadı garibanlar...
Şampiyonlar Ligi
Uefa'ya gitmek istiyoruz ama bakıcaz.
Mükemmel Bitiricilik Sonucu Getirdi!!!
Maçta Denizli'nin 3 atağı vardı 2 si gol oldu.Martinez kova çıktı.Mecbur kaleyi Sinan'a emanet edicez umarım sonumuz kötü olmaz..
hocam diğer kariyerimde hep küçük takımlardaydım takip ettiysen bu sefer değişiklik olsun dedim ve galatasaray'ı 1. kulüp yapıcam sıralamada sonra daha değişik liglere gidicem.başarılar ama keşke farklı bir takımla başlasaydın...ilerleyen sezonlarda sıkılmayacagın bir küçük takımla mesela... benim derby kariyeri iyiydi..hala da devam ediyorum kendimama açmışsın artık sonuçta...hayırlı olsun ...
işallah hocam zaten bundan sonra ver elini fm 201010-15 yıllık bir kariyer daha bekliyoruz![]()