defans bu sefer oturmuş önceki 2 sezonunda da çok fazla gol yemen sıkıntı yaratıyordu bu sene galiba defansı çözmüşün hep böyle gider inşallah
defans bu sefer oturmuş önceki 2 sezonunda da çok fazla gol yemen sıkıntı yaratıyordu bu sene galiba defansı çözmüşün hep böyle gider inşallah
Fabinho coşmuş galatasaray maçında iyi gidiyorsun Ümit
Donmene cok sevindim. Yei sezona bomba gibi baslamissin. Bu sezon Avrupa kupasi garantidir artik.
FTK GRUP 1. MAC
İyi oynadıgımız macta maglup olduk. Türkiye Kupasına iyi bir baslangıc yapmak isterdik ama olmadı.
TSL 9. HAFTA
Zor da olsa kazandık. Zirvede yarısa devam ediyoruz
TSL 10. HAFTA
İyi oynayan taraf bizdik. Fakat yenilmekten kurtulamadık.Takım düsüse gecmeye basladı.
FTK GRUP 2. MACI
Deplasmanda iyi bir sonuc aldık. Kolay rakibimizi yenerek umudumuzu sürdürüyoruz.
TSL 11. HAFTA
Cok iyi oynadık. Ama bu da Fm nin azizliği diye düsünüyorum..
TSL 12. HAFTA
Adeta hezimete ugradık. Fakat bu kadar kötü bir sonucu hak etmedik. 3 gol ceza sahası dısından geldi. Bakırcıoglu hayatında kac tane gol atmıs..
TariboWest
KanKa Fener Cok Kötü Yenmiş Yahu :S Büyüklere KArsı Daha İyi Skorlar Bekliyorum Senden
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Boş ver yabancıya yenilmemişsin
yinede güzel götürüyorsun
Bizler inandııık sizde inanıııın bizim icin kupayı alııııınnnn
Fener affetmemiş hocam bu sefer beşiktaştan yediği 4 golün acısını senden çıkarmış![]()
son 2 maç kötü olmuş. bu sezon şampiyonluk biraz zor gibi ama avrupaya kesin gidersin.
Evet arkadaslar kariyeri sonlandırdım. Zevk alamıyorum sampiyonluga oynasak bile.. Yaz dönemi girdi diye transfer söylentileri basladı. Ben de Fenerbahceme geri dönmeye karar verdim. Bilgisayara bugün format atacagım ve yepyeni bir kariyerle karsınızda olacagım. Destekleriniz için tesekkürler....
TariboWest