Türkiye Kupası Gruplar.
Bursaspor'a Yedekler Vurdu!!!
Maçın 60-70. dakikalarında genelde 2 kanat oyuncusu birde borges'ı çıkarıyorum.Çok yoruluyorlar.Yine çıkardım.Hasan,Barış ve Othon'u soktum.Hasan 2 asist,Barış ve Othon 1er gol attı
Kontrol Elimizde!!!
Maçta sakindik.Dede'nin gol atacağı belliydi zatenGenelde maçlar 1-0 dan başlıyor
Yine Dede gol attı daha sonra arada şans verdiğim Yaser'de gol attı ve skor oluştu..
Stancu'dan istediği verimi alamayan İsmail Keirrison'u kadrosuna kattı!!!
3.4 Milyon €
Bir Abi tavsiyesine uyan İsmail Razvanla sözleşme imzaladı!!!
1.6 Milyon €
Yine Ezdik!!!
Her zamanki gibi ligde rahatız.Ayrıca genç kaleci Sinan güven veriyor...
Şampiyonlar Ligi Grup B
Tek Kelimeyle Şaka Gibi
Maç daha başlamadan soyunma odasından 2 gol attı İbrahimoviçEvet yanlış duymadınız ekran gelmeden maç 2-0 oldu
Tekrarlardan izledim güle güle öldüm
Bakın anlatayım topu kapan İbo ilk Leo'ya bir çalım sonra Emre'ye sonra Mehmet'e sonra yine Leo'ya sonrada Sinan'a çalım atarak golü attı işte gol budur
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol ligde zaten galatasaray şampiyonBaşarılar dilerim lige cok güzel başlamıssın![]()
Galatasaray avrupaya bakar her zaman
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aslında gruptan çıkmak istemiyordum fakat zorla çıkarıcaklar galibaBasarilar, Ismail.
Ligde cok super gidiyorsun. CL'de grubun zorlu olmasina ragmen 2 galibiyet almissin. Umarim arkasi gelir
Çıkarsak ilk seneden Cl alamayabiliriz malum genç kadro.ama sağlık olsun
gelir işallah...Çok iyi başlamışsın devamı gelir işallah.
Bu arada beyler haberlerde izledim Arsene wenger'i istifaya davet ediyorlar kulübü gençlerle doldurdu diye
İşallah fmde öyle birşey olmaz gelecekteDüşünsenize zaten hepimiz gen oyuncu alıyoruz gelecek için bir bakmışsın kulübü çocuk yuvasına çevirdin diye kapı dışarı atılıyoruz
![]()