BENİM İÇİN FM 09 UN İLK KARİYERİ. MESAJLARINIZLA KARİYERE ZEVK GETİRME DİLEGİ İLE UMARIM UZUN BİR KARİYER OLUR ..
SAPARA WOLFSBURG'DA
![]()
ALBİN WOLFSBURG'DA
![]()
1. Hafta
BERLİN'DE GALİB YOK
Sezonun ilk maçında Wolfsburg Barzaglinin güzel golü ile 1-0 öne geçmesine ragmen Misimovicin ceza sahası içinde yaptıgı penaltı ile Voronin skoru 1-1 e getirdi ve maç skorunu belirleri.
2. Hafta
İLK 10DK GOLLERİ SKORU BELİRLEDİ
2. Dk da Marica'nın kendi kalesine attı golle 1-0 öne geçen wolfsburg 4dk sonraki Yine Marica'nın attıgı gole engel olamayınca maçtan 1-1 Ayrıldı.
3.Hafta
BAYERN'DE SESSİZ GECE
Maçın Hakimi olan Bayern Pozisyonları degerlendiremeyince Golsüz bir beraberlik ortaya çıktı.
4.Hafta
GRAFİTE - MİSİMOVİÇ ANLAŞMASI
Maçın henüz 15. dk sında Misimoviç inin Mükemmel pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Grafite güzel golle takımını 1-0 öne geçirdi. Yine Misimoviçin güzel Pasını alan Grafite Ceza alanı içinde Yerde kalarak Takımına Penaltı kazandırdı Ve misimoviç Skoru Belirledi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saol Memed.
Saol.Hayırlı olsun.Başarılar
Saol Tolga. Öyle görünüyor şuana kadarBaşarılar Dilerim Osman.Forvet hattın çok iyi
![]()
![]()
Beni izle Başarıyı gör ismail abioff Osman tam ligini almışsın1 kere bile başarılı olamadığm bir lig Almanya. Başarılar sana
,
Tavsiyelerini Dinlicem Hayrettin abi.ALmanya da ne kadar hücum oynarsan o kadar daha çok başarıLı oLuyorsun. Ben stuttgart ı 14. sırada aLdım. 39 maç üst üste kazandım. 4213 sistemi iLe. Tavsiyem açık oynaman. Ama Avrupa da biraz daha kontroLLü oLmakta fayda var.
Saolbaşarılar kardeş bu sezonun flaş takımına flaş bir gelişmeyle hoca değişikliği
bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterecek

.Forvet hattın çok iyi