1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: BundesLiga'ya iLk adım ( Wolfsburg )

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

BENİM İÇİN FM 09 UN İLK KARİYERİ. MESAJLARINIZLA KARİYERE ZEVK GETİRME DİLEGİ İLE UMARIM UZUN BİR KARİYER OLUR ..

SAPARA WOLFSBURG'DA

ALBİN WOLFSBURG'DA

1. Hafta

BERLİN'DE GALİB YOK
    Sezonun ilk maçında Wolfsburg Barzaglinin güzel golü ile 1-0 öne geçmesine ragmen Misimovicin ceza sahası içinde yaptıgı penaltı ile Voronin skoru 1-1 e getirdi ve maç skorunu belirleri.
    2. Hafta

İLK 10DK GOLLERİ SKORU BELİRLEDİ
    2. Dk da Marica'nın kendi kalesine attı golle 1-0 öne geçen wolfsburg 4dk sonraki Yine Marica'nın attıgı gole engel olamayınca maçtan 1-1 Ayrıldı.
    3.Hafta

BAYERN'DE SESSİZ GECE
    Maçın Hakimi olan Bayern Pozisyonları degerlendiremeyince Golsüz bir beraberlik ortaya çıktı.

4.Hafta

GRAFİTE - MİSİMOVİÇ ANLAŞMASI
    Maçın henüz 15. dk sında Misimoviç inin Mükemmel pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Grafite güzel golle takımını 1-0 öne geçirdi. Yine Misimoviçin güzel Pasını alan Grafite Ceza alanı içinde Yerde kalarak Takımına Penaltı kazandırdı Ve misimoviç Skoru Belirledi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Memedov View Post
    başarılar, umarım zevkli bir kariyer olur.
    Saol Memed.

Hayırlı olsun.Başarılar
    Saol.

Başarılar Dilerim Osman .Forvet hattın çok iyi
    Saol Tolga. Öyle görünüyor şuana kadar

off Osman tam ligini almışsın 1 kere bile başarılı olamadığm bir lig Almanya. Başarılar sana
    Beni izle Başarıyı gör ismail abi ,

ALmanya da ne kadar hücum oynarsan o kadar daha çok başarıLı oLuyorsun. Ben stuttgart ı 14. sırada aLdım. 39 maç üst üste kazandım. 4213 sistemi iLe. Tavsiyem açık oynaman. Ama Avrupa da biraz daha kontroLLü oLmakta fayda var.
    Tavsiyelerini Dinlicem Hayrettin abi.

başarılar kardeş bu sezonun flaş takımına flaş bir gelişmeyle hoca değişikliği
    bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterecek
    Saol
    Last edited by I3esiktas : 21.Mayıs.2009 at 19:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri