Bizim işimiz zor,NewcastLe bu sezon çok iyi.Senin işin ise daha zor hocam..![]()
Bizim işimiz zor,NewcastLe bu sezon çok iyi.Senin işin ise daha zor hocam..![]()
Premier Lig - 14.Hafta
Son dakikada 3 puanı kurtardık. Keirrison'un yokluğunda takım bitiricilik konusunda çok eksik kalıyor.
Premier Lig - 15.Hafta
Yine son dakikada kurtardık ve çok zor bir maç yaşadık. Liverpool oyunu domine etti ama sadece 1 gol atabildi. SAvunmadan çok memnunum ama hücumdan hiç memnun değilim.
Premier Lig - Son Durum
Ligin her bölgesinde büyük bir mücadele var. Arsenal bir kaç adım önde ama takipçileriyiz.
UEFA Kupası F Grubu - 3.Maç
3 puanı 3 golle aldık.
Premier Lig - 16.Hafta
Derbi adına yakışır bir maç oldu. Gülen taraf zirve yarışındaki diğer takımlar oldu.
FA Kupası - 3.Tur Eşleşmeleri
Alt ligden olan rakibimizi rahat geçeriz.
UEFA Kupası F Grubu - 4.Maç
Son UEFA Kupası adı altındaki kupayı kendi evinde kaldırmak isteyen Fenerbahçemizi yendik ama yinede onlar gruptan çıktı.
UEFA Kupası - F Grubu
Oynadığımız 4 maçıda kazandık. 9 gol attık ve kalemizde gol görmedik. Beklendiği üzere Tottenham, Fenerbahçe ve Sampdoria 3lüsü sadece liderlik savaşı verdi.
NOT: Arkadaşlar Ekran görüntülerinin yarısında Paint'in gazabına geldimKusura bakmayın. (N'olacak yav! Önemli yerler gözüküyo
)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şunuda paylaşmak istedim.
SÖZDE LONDRA DERBİSİ
Lig Kupası - Çeyrek Final
![]()
Last edited by southmaster07 : 20.Mayıs.2009 at 23:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Premier Lig - 17.Hafta
Güçsüz rakibimiz yendik ama Keirrison iyileştikten sonraki ilk maçında bi daha sakatlandı.
Lig Kupası - Çeyrek Final
Leylekler Şeytanlar'ı gagaladı.
Lig Kupası - Yarı Final Eşleşmeleri
Mutlak finalin adı Tottenham - Arsenal.
UEFA Kupası - 1.Eleme Turu Eşleşmeleri
Kur'adan kolay rakip geldi. 3 büyüklerimizden Galtasaray ve Beşiktaş'ın işi zor, Fenerbahçe'nin ki ise dişine göre.
Premier Lig - 18.Hafta
Parayla saadet olmaz...
Premier Lig - 19.Hafta
Premier Lig'e bu sene gelen ve büyük ihtimal bu sene gidecek olan Hull'u geçtik ve ligde ilk yarı biterken 2.sıraya yükseldik.
Premier Lig -İlk Yarı Sonu
İlk yarı bizim için çok iyi geçti, memnunuz.
Yönetim İstekleri - Benim Hedeflerim - Durum
Lig _ UEFA'ya gitmek - İlk 4 - 2. sıra
Lig Kupası _ Çeyrek Final - Kupa - Yarı Final
FA Kupası _ 6.Tur - Yarı Final - 3.Tur
UEFA Kupası _ 1. Eleme Turu - Yarı Final - 1. Eleme Turu
Herşey çok güzel olacak, bugünlük bu kadar.
muhtesem gidiyorsun. İnsallah bütün kupalarda basarı yakalarsın![]()
TariboWest
Gidişatın çok iyi manuyu elemen çok güzel olmuş. bu sezon mutlu sona ulaşabilirsin.
BüyükLer ne kadar puan kaybetmiş yahu,bizde hiç iyi değiLiz hani..Rica etsem Everton kadrosunun SSini atabiLirmisin?
TRANSFER DÖNEMİ
GELENLER
Daniel A,quino - 325K £ - Murcia
Genç hücum oyuncusunu hem alternatif yedek olması için hemde gelecekte iyi bir fiyata satabilmek için aldık.
Kyle Bartley - 1M £ - Arsenal
Inter'i yönetirken keşfettiğim bu oyuncu için Inter'deyken 10-15 M vermiştim ve çok iyiydi. Şimdi hemen ucuza kapattım ve gelecekte çok işe yarayacak.
GİDENLER
Jonathan Woodgate - 3M £ + 6M£ (24 Ay Taksit) - Everton
Defansif oalrak çok iyi olmasına rağmen Corluka'ya formayı kaptırdığı için oynayamayan ve yaşıda ilerlemeye başladığı için yollarımızı ayırdık.
FA Kupası - 3.Tur
Zayıf rakibimizi çok rahat geçtik.
FA Kupası - 4.Tur Eşleşmeleri
Hem çok zor bir rakip geldi hemde deplesmanda. Manchester'ı eledik ama Arsenal deplesmanı zor olacak.
Lig Kupası - Yarı Final 1.Maç
Karşı karşıya bir çok pozisyon yakaladık ama bir türlü golü atamadık.
Hocam maçlar süper şu süper dediğin oyuncunun profili koyarmısın belki benimde işime yarar malum fakir galatasaray'ı yönetiyorum![]()
Premier Lig - 20.Hafta
Ezeli rakibimizle bu maçtada yenişemiyoruz.
Premier Lig - 21.Hafta
Eksiklerimiz çok etkilemeye başladı. İkinci yarıya kötü başladık.
Premier Lig -22.Hafta
Ligde kalma savaşı veren Bolton'ı Londra'da yenememek sinirleri bozuyor.
Lig Kupası - Yarı Final Rövanş Maçı
İlk maçta kendi sahamızda yenemdik ama rövanşta kötü gidişata dur diyerek 3 attık.
Lig Kupası - Final'in Adı
![]()
Bu kupanın en son sahibi ile genç yıldızlardan oluşan kadrosuyla 1 Mart'ta Londra Wembley Stadı'nda oynanacak maçı kim kazanacak?
Last edited by southmaster07 : 23.Mayıs.2009 at 16:53
FA Kupası - 4.Tur
Derbide çok iyi mücadele ettik ve 4.Tur'u uzatarak White Lane'e getirmesini bildik.
Premier Lig - 23.Hafta
Ligde yine kötü gidiyoruz ve kasaplar sayesinde eksikler veriyoruz.
Premier Lig - 24.Hafta
Londra'da kötü gidişata bir nebze dur dedik.
Olur böyLe dönemLer,sen yinede minimum zararLa kapatmışsın.Sezon sonunu iyi bitireceğine inanıyorum..
Sağolasın.
FA Kupası - 4.Tur Uzatma Maçı
Turu 90+7'de verdik. Aam hakem maçı 4 dakika uzatmıştı.
Premier Lig - 25.Hafta
Aston villa'ya patladık tüm hırsımızla.
Premier Lig - Son Durum
Maç eksiğimize ve bize lig başında şans tanımayan otoritelere(!) rağmen 4.yüz. Herkes görecek Leylekler kimmiş.![]()
cok iyi gidiyorsun. eksik macını da alırsan arada 3 puan kalıyo. Belki sampiyon bile olabilirsin![]()
TariboWest
Çok zor, ama neden olmasın?
UEFA Kupası - 1.Eleme Turu 1.Maç
Kendi evlerinde futbola "Fransız" kaldılar.
Premier Lig - 26.Hafta
Manchester ekibi öcünü aldı.
UEFA Kupası - 1.Eleme Turu Rövanş Maçı
İlk maçtan farklı bir Rennais izledik. Bir ara tur gidiyor bile dedirttiler ama 4 gol yetmedi onlara.
UEFA Kupası - 2.Eleme Turu Eşleşmeleri
Rakibimiz İtalya'nın köklü kulübü Juventus: Bakalım akıbetimiz ne olacak?
İngiltere Carling Lig Kupası - Final
Kupa Arsenal'in
İyi mücadele ettik ama yetmedi.
Premier Lig - 27.Hafta
Zayıf rakibimze karşı oyunu çok iyi domine ettik. Bu skor 2-1 değil 11-1 bile olurdu aslında
Premier Lig - 28.Hafta
Ne akdar zorlandığımızı hGenel Görünüm'den anlayabilirsiniz.
UEFA Kupası - 2.Eleme Turu 1.Maç
İtalyanlar maça iyi başladı ama en azından yenilmedik.
Premier Lig - 29.Hafta
Düşme potasındaki Boro'ya acımadık.
güzel ama juve maçı zor olmuş inşallah geçersin
Güzel güzel. galibiyet serisine devam![]()
TariboWest
Kardesim Öncelikle Kariyerinde Takipci oLarak Az Geciktim Özür DilerimBazı Sorunlar Vardı Anca Kendi kariyerimle İlgilenebiliyodum.
Güzel Gidiyosun İnş. İlk YıL ligde Hedefe Ulasırsın
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Sağolun arkadaşlar. Bu sene kupa kazanamadık ama beklentileri yerine getirdik.
UEFA Kupası - 2.Eleme Turu Rövanş Maçı
Çok pozisyon yakaladık ama bitirici vuruşlarda zayıf oluşumuz elenmemizi sağladı.
Premier Lig - 30.Hafta
Yorgun bir takımımız vardı ama saldırgan Newcastle'a rağmen gol yemeden maçı bitirebildik.
Premier Lig - Son Durum
Arsenal aldı başını gidiyor, bizse ilk 4'e girme mücadelesinde Liverpool'un önünde yolumuza devam ediyoruz.
valla kardesim biraz da sansla iyi galibiyetler alırsan ligi 2. bitirebilirsin. İlk senende cok büyük basarı olur. Ayrıca ŞL ye direk gidersin.
TariboWest
Dediğin olacak gibi
Tottenham - Watford Kardeşliği
Tottenham, İngiltere Coca-Cola 1. Liginde mücadele eden Watford ile pilot takım anlaşması yaptı.
Premier Lig - 31.Hafta
Londra derbisinde kalecimiz Gomes'in harika kurtarışları 3 puanı getirdi.
Premier Lig - 32.Hafta
Roman Pavlyuchenko....
Premier Lig - 33.Hafta
Zayıf rakibimizi zorda olsa "Rus Sniper"ı ile vurduk.
Premier Lig - 34.Hafta
Çok mühim bir maçtı ve kazanmasını bildik.
Güney Yılmaz - Ayın Menajeri
Genç çalıştırıcı bu sene 4. kez bu ödüle layık görüldü.
Premier Lig - 35.Hafta
Ezeli rakibimiz bu maçı alıp şampiyonluğu bir nevi garantilemek istiyorlardı ama buna engel olduk.
Premier Lig - Son Durum
Şu an herşey çok iyi gidiyor. İlk 4'te bitirmek garanti gibi birşey ve azda olsa şampiyon olma ihtimalimiz bile var.![]()
güzel gidiyorsun aksilik çıkmaz ise belki şampiyon bile olabilirsin
Yok o iş yattı.
Premier Lig - 36.Hafta
Lider Arsenal'i kovalamaya başladık ve West Brom kolay oldu.
Premier Lig - 37.Hafta
"Sonradan Görmeleri" yenemeyince, Arsenal Man Utd'yi yenerek şampiyonluğunu ilan etti.
Premier Lig - 38.Hafta
Ligin son maçında ligden düşmesi kesinleşen Stoke'u ağırladık ve 2. bitirmek için puan almamız gereken maçtan 3 puan alarak ligi 2. bitirdik.
Premier Lig - Bitti!
Muhabir: Güney Yılmaz, bu sene takımın başına geldiniz ve lig tarihinde en son 1963 yılında 2.lik alan Tottenham'ı 36 yıl sonra 2. yaptınız. Ne düşünüyorsunuz?
Güney Yılmaz: Ben bu takımla Şampiyonlar Ligi'ni alana kadar en iyisi şimdilik bu.![]()
Demek bunlar 36 yıldır 2. olamışlar.bunlar fenerdende betermiş![]()