Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 132 arası toplam 132 sonuç

Konu: UEFA Kupası 2008/2009

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Muhteşem oynadı Shaktar.Haketti ve kazandı.Luce ne karad iyi bir TD olduğunu tüm avrupuya gösterdi.Bi bizim kulüplerimiz anlıyamadı değerini.

Srna muhteşemdi muhteşem.Zaten çok severdim,beğenirdim ancak dün hayranlık katsayım baya arttı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kamera çekimi harikaydı..Aziz yıldırım lig tvnin kablolarıyla uğracağına böyle bir çekim olanağı sağlasın..Kuşbakışı tarzı kameradan bıktık..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok kaliteli, üst düzey bir maç değildi ama hakedenin kazandığı bir maç oldu, bu açıdan mutluyum. Tebrikler Lucescu. Takımla birlikte Ukrayna'ya dönmemiş sanırım ve şu anda Adnan Polat ile görüşüyorlarmış. Tekrar Türkiye'ye döner belki.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Shakhtar kaleci dışında mükemmel bir takım kurmuş , Özellikle hücum hattıyla avrupanın sayılı takımlarından. Lucescu'nun takımı çok güzel top oynadı nitekim kupayıda almayı başardılar. Diego olsaydı belki Bremen birşeyler yapabilirdi ama Mesut Özil yoğun markaj altında etkisiz kaldı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Srna'nın oynayacağı takım ManU olmalı bence.

Hakeden kazandı finali, helal olsun Lucescu'ya da Shakhtar'lı oyunculara da. Lucescu bence dönmez Türkiye'ye. Belki Abdürrahim Albayrak aklını çelebilir ama pek sanmıyorum. xD

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu arada Srna,Arbeloa'nın yerine L'Pool'un sağ tarafına ilaç olur ilaç

Nesil
    2006

Bu arada elinizde, maç sonu kutlama görüntüleri var mı?

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Srna için FM'de profili abartı görüşü hakimdi.
    Dani Alves'ten çok daha iyi oyuncu bence
    Fm dedinde bu adamı FM 2006'da aldığımda böyle bir oyuncu olacağını tahmin etmiştim. Shaktar'ın elinde ki en iyi adamdır.

Maçı seyrederken şimdi şu sahada bir Türk takımı olmalı diye hayıflanışımın sayısını hatırlamıyorum bile.

Tebrikler Shaktar'a.Ama o kadar kolay olmuyor bu işler.Bu kupa tam 5 yıllık bir çalışmanın ürünü.Beşiktaş'tan savunma futbolu oynatılıyor diye gönderilen Lucescu'nun 2004 başında geçtiği Shaktar'ın o yıllarda Avrupa arenasında esamesi okunmuyordu..Maç önünde Bülent Tulun'un Lucescu için söylediği Çok iyi bir aşçı,elindeki malzemeye göre çok iyi yemek çıkarmasını biliyor Lucescu'yu çok iyi bir şekilde özetledi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dünkü maçın yıLdızLarından biri de poLonya Lı Lewandowski idi. Adam muhteşem oynadı yahu. Mesut a bastı, oyun kurdu, şut attı..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bana kalırsa Srna abartıldıgı kadar iyi degil bu maç final diye böyle etkili oldugunu düşünüyorum , yoksa Shaktar'daki ve Hırvatistan Milli Takımında bu kadar etkili olamıyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kaç maçını izLedin aLican Bi kere muhaLefet oLma yahu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Barcelona maclarını izledim galiba
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri