-
Eleştirini daha üsturuplu yapsaydın elbette bu konuyu kapamazdık. bu konuyu tartışmak isterdim ama o kadar bencilce yazmışsın ki.
Evet site eskisi gibi değil. amerika'yı keşfetmişsin gibi buraya konu açmışsın ama biz zaten bunu diğer konular altında söylendiğinde cevaplamıştık. Örnek olarak: http://forum.turksportal.net/vb/show...2&postcount=21
Kendi özeleştirimizi de yapabiliyoruz merak etmeyin. Burada daha önce bir konuda da yazmıştım. Bizler artık bu oyunu eğlencesine bakıyoruz. Bu oyun bizim için bir külfet değil. diğer sitelerdeki gibi zorlamayız kimseyi "şunu yapın, şu zamana yetiştirin" diye. Bizim görevimiz Türkiye Araştırması'dır. bunun dışındakiler teferruattır. Zamanında boştuk, birşeylere kastık boş zamanımızdan feragat ederek. ben bundan bir fayda görmedim açıkçası. ve tutup da kimseyi buraya gönlü olmadığı sürece de getirmem. gitsin dersini çalışsın, özel hayatı ile ilgilensin.
Zaten piyasada aramız iyi olsun olmasın grafik konusunda işini iyi yapan siteler mevcut. ben de isterdim herşeyin benim sitemde olmasını ama artık bu mümkün değil.
Ha bu kadar eleştiri yapıyorsun, istersen ingilizcen varsa bir el at Türkçeleştirme işine? veya eleştirdiğin şeyler nedir onlara bir el at. konuşması kolay. onu biz de biliyoruz. site eskisi gibi değil falan filan. eski üyeler yokmuş. olmayacak tabii. adamlar hayatını kuruyor. Grafik ekibinin başındaki kişi şu an tıkır tıkır maaşlı bir işte çalışıyor. neden buraya baksın? Mustafa Budak evlilik hazırlıkları yapıyor, neden buraya baksın? sen ilgilenmek mi istiyorsun, gelme mi dedik?
Eleştiri yapmak kolay. Anasayfaya bakıp dosya yüklenmiş, tık tık indirmek de kolay. ama işin içine girmek var mı? yok. "site bitmiş". evet o zaman Turksportal bitti bencede.
Hala Turksportal'ın nasıl bir site olduğunu eski bir üye olarak da kavrayamadıysan, kavrayana kadar ister kal istersen de siteye girme. pek umrumuzda değil açıkçası.
Mesaj Yetkileri