1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: fikrim

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by hezzo View Post
    ben yaklaşık 4-5 senedir bu siteye üyeyim bukadar kötü bi turksportal görmedim, isterseniz banlayın zaten site bitmiş beni atsanız ne farkeder. Eskilerden de kimse kalmadı zaten.. siz bunu kapatın zaten bütün konuları uygun diil diye kapatıyosunuz beceriksizler..

Arkadaşlar biraz sakin olun sonuç itibariyle üyelik bilgilerine göre yaşı sizlerden ve benden büyük bir üye bunu yazan yani "bu site bitmiş" diye direk kısa ve öz yazmaktansa keşke daha sakin ve anlaşılır bir dille, ayrıntılarıyla dile getirseydiniz fikirlerinizi... ben yaklaşık 7-8 üyeyim siteye,sizin kadar geçmişim yoktur muhtemelen ama organizasyonlar hoşuma gittiği için artık tek başıma fm oynamıyorum... msn'de türksportal adında 60 kişilik ayrı bir grubum var ve arkadaşlarla hem normal hayat hem de FM üzerine hoş sohbetlerimiz oluyor... benim beklentilerim bunlardı ve bu site bunu karşıladıgı için buradayım Sizin beklentileriniz nelerdir? eğer yapılabilecek birşeyler varsa sizin beklentilerinizi de karşılayalım elimizden geldiğince....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    7-8 aydır yazacaktım..eksik kalmış
    Last edited by nannar : 22.Mayıs.2009 at 12:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri