Mustafa sarp sana nasıl geldi yahuo adam sözleşme bittikten sonra 4 büyükler veya Rusya - Ukrayna takımlarına gidiyodu
El Yasayı stoper oynatırsan çok açık verirsin sürekli onu alan birisi olarak söylüyorumki onu DR oynat.
Bende şaşırdım valla bütün boştakilere teklif yolladım bi baktım gelmiş. beklemiyodum bende doğrusu
yapıcam daha transfer bunlar daha başlangıçhocam transferler iyi ama biraz daha takviye yap bence.
bakıyorum hocaların kariyerlerine alt liglerde çok sakatlık oynuyor.
biraz kadro genişlet hocam.
alıcam yine önemli adamlardan yanıt bekliyorum. Belki kiralık olarak Anıl Karaer'i düşünebiliriz.Savunmayada 2 sağlam stoper bulmaya çalış hoş Elyasa gelmiş en azından 1 oyuncu daha bul yanına takımdaki en önemli nokta çünkü.
inşallah ama uyum sorunu yaşayacağımız kesin bisürü transfer var yine.Of of of transferLere bak yahu.Hocam sen ne yaptın seneye aLacan böyLe adamLarı,rekor puanLamı şampiyon oLacan B.Asyada.![]()
sağolBasarılar Aga...![]()
ben demirspor'u yönetirken ilk sene çıkamamıştım çok iyi değiller oyundaDemirspor nası sonuncu oluyo bi is var bunda
inşallah hazırlık maçlarını fazla tutuyorum ki takım alışsında hemen forma girelimçok iyi transferler yapmışsın Bank Asyada daha ilk yılda şampiyonluk bekliyoruz
az sonra bomba transferler ! süper lig kadrosu oluşturduk mübarek
hangi eski Fenerli, Pendik'te ?
Hangi 33 kez milli olmuş stoper Pendik'e imza attı ?
Hangi eski Atl. Madrid'li yıldız seneye Pendikspor'da oynayacak ?
Her sene Bank Asya'da Gol kralı olan isim Pendik'te !
Rize'nin efsanesi hangi stoper Pendik'e transfer oldu ?
HEPSİ VE DAHA FAZLASI AZ SONRA TELEGOL'DE !!![]()