1 ile 30 arası toplam 533 sonuç

Konu: Sevilla'da Hedef Tüm Kupaları Kaldırmak [6.Sezon][9.0.3]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Çok başarılı bi ilk sezon geçirmişsin bence, neredeyse 3 kupayıda alıcakmışsın.Bir nokta varki ortak kaderi paylaştığımız, ki eminim biçok kardeşimizde aynı dertten muzdarip Fmnin müthiş adaletiBen böle macların sslerini alırm.Şimdi burda paylaşsam oturur ağlarız beraberSadece sana olmuo yani bil.Onun için takma kafana fazlaHa bide City'ninde UEFAyı almasını yadırgama sakın.Bak sana bi ss atıyım, herşeyi açıklasın.Başarılarının devamını dilerim dostum.Kariyerini takip ediceğim

hah buyur daha taze bitti.nasıl mübarek forvetleri varsa vurdukları giriogelde delirme

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by Lim11 View Post
    Çok başarılı bi ilk sezon geçirmişsin bence, neredeyse 3 kupayıda alıcakmışsın.Bir nokta varki ortak kaderi paylaştığımız, ki eminim biçok kardeşimizde aynı dertten muzdarip Fmnin müthiş adaletiBen böle macların sslerini alırm.Şimdi burda paylaşsam oturur ağlarız beraberSadece sana olmuo yani bil.Onun için takma kafana fazlaHa bide City'ninde UEFAyı almasını yadırgama sakın.Bak sana bi ss atıyım, herşeyi açıklasın.Başarılarının devamını dilerim dostum.Kariyerini takip ediceğim

hah buyur daha taze bitti.nasıl mübarek forvetleri varsa vurdukları giriogelde delirme

Oyunda En Sinir OLDugum Sey. Yaf Zaten Kafama Takmıyorum

ancar kanka karıyerı okudum bastan sona alıcaz bu sene butun kupaları
    İnş. Kankam Ya Bende Cok İstiyorum

Ümit güzel gidiyorsun Turgay. Bu sene dediğimiz gibi tüm kupalara talibiz
    Ümit Talibizde Takım Revire Döndü İstedigimiz Sonucları Alamıyoruz Bir Türlü

Haygary Abi bu sene kupalar bizim alamazsan istafa lütfen
    Kardesim. 2. Sezonu Dolduruyoruz Sezon Sonu İstifayı Basıp Baska Takıma Gidecem zaten

MaliKaya Kimin hemserisi
    Mali Ben Bunu Kimin Hemserisi oLarak Degilde Kimin Kardesi Olarak Düzeltiyorum

sertanbaba Turğay abicim.
    Abi sakatlarla maça çıkıyorsun diye istifa etmekmi gerekiyor yenilince ??
    Profösyönelliğe aykırı bir durum .
    Kardesim Önemli Olan Eksik Cıkmak Degil Cıktıgın Her Macı Alabilmek Profesyonellik BuDur Bence

EVET ARKADAŞLAR BİRAZDAN OYUNU ACIP SSLERİ BASIYORUM
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Mesaj Yetkileri