1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Daha Gercekci Turkiye Ligleri V2 [En Güncel Data Burada]

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Datanin zevk vermesi beni cok mutlu etti. Fenerbahce'nin transfer butcesi konusunda birsey diyemem. Olumsuz etkileyecek brisey yapmadik. Aksine olumcu yonden bilet fiyatlarini arttirdik ki daha fazla butce verebilsin. Sahsen Galatasaray'li oldugum icinde Fenerbahce ile hic oynamadim. Borcu falan olmus olabilir diye butceyi kısıyor olabilirler. Ancak ayni olayi GS de denedim ve 2. sezonda 20 MN € butce verdiler
    Bilet fiyatlarini 9.0.2'de oldugu hale getirirsen butce sorunlari ortadan kalkar.

Bilet fiyatini yukselt, gelirler yukselsin mantigi tam olarak islemiyor cunku oyunda bilet fiyatlarinin degisken olmasi icin alt ve ust limitler kullaniliyor. Bu limitlerin disina ciktiginizda oyun kendi kafasina gore (genelde alt limitte) bilet fiyati uyduruyor ve gelirleri dusuruyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bilet fiyatlarini 9.0.2'de oldugu hale getirirsen butce sorunlari ortadan kalkar.

Bilet fiyatini yukselt, gelirler yukselsin mantigi tam olarak islemiyor cunku oyunda bilet fiyatlarinin degisken olmasi icin alt ve ust limitler kullaniliyor. Bu limitlerin disina ciktiginizda oyun kendi kafasina gore (genelde alt limitte) bilet fiyati uyduruyor ve gelirleri dusuruyor.
    Ayni olay gozlemledigimiz kadari ile sadece Fenerbahce'de cikiyor. Oysa 3 buyuklerinde bilet fiyatlari hemen hemen ayni.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Ayni olay gozlemledigimiz kadari ile sadece Fenerbahce'de cikiyor. Oysa 3 buyuklerinde bilet fiyatlari hemen hemen ayni.
    Oyun kodunda her takima gore alt ve ust limitler belirliyor SI. Bu nedenle de simdiye kadar fiyat degisiklikleri farkli sonuclar ortaya cikartti. FM 2010'da bu biraz degisecek ama yine de alt ve ust limitler olacak.

Mesaj Yetkileri