Bir Türk Çocuğu Man Utd'de: 6Mİlyon €.
Zorlandık!!!
Evet dediğim gibi Anadolu takımları bazen bizi zorluyor.Ama yinede kazanmasını bildik.
Şampiyonlar Ligi Grup D
???
Kadir Has'ta Sıcak Saatler!!!
Zorlanmadık.Orta sahamız formdaydı.
Sivasspor İstedi!!!
Sivasspor 2. yarı bize oyun oynatmak istemedi.Kısmen başarılı oldular.Kazanamadılar ama iyiydiler.
30 Şut Çektik Ancak 2 Gol Bulduk!!!
Süper lige yeni çıkmış rakibimiz Kartalspor bizi görünce şok oldu.11 kişi defans yaptılar.Belki bir fm rekoru kırabilirdik.20 gol atıp ama şutları kaleciden çok direkler topu kurtardı.
Şampiyonlar Ligi Grup D
Rakipler Kolay!!!
Maçta zorlanmadık rahat bir maçtı.
Forvetimizden Güzel Performans!!!
Keirrison'un bir suskunluk dönemi vardı sezon başında İşallah bu maçtan sonra bunu atlatır.
Türkiye Kupası Gruplar
Arkadaşlar sınavlarım nedeniyle önümüzdeki 2 hafta biraz yavaş gidebiliriz.Yorumlarınızı eksik etmeyin...
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yok hocam oyun açılınca ancak ilk 2 sene götürüyor 32 yaşından sonra tüm fiziksek özellikleri azalıyor.Ama şöyle birşey var sen dersen ben 10 kişi oynıyayım frikik, korner ve penaltı golleri atsın yeter dersen o zaman 35e kadar oynar doğru diyorsun.Ben onu seneye satıcam.hocam valla işi biliyosun bu arada riqiye dede diyoruz ya adam daha 30 yaşında yapma be abi tam oynayacağı zamanlar bir 6-7 sene daha rahat götürür riqi
olabilirşampiyonlar ligi grubun çok hafif gelir sana hayırdır torpilmi geçtiler naptılar gruplar çekilirken son şampiyonun hatrına![]()
Fenerbahçede aslında bizle gelicekti ama kendi stadında 4-1 yendi onların stadında 3-0 yenildi.bundan Uefa'daişte gerçekte şöyle bütün takımlarımız uefada kök söktürseler Türkiyeden mutlusu kimse olamaz şampiyonlar ligine 3 takım uefaya 3 takım süper ötesi valla.
inşallah bu sezonda iyi olurda şampiyonlar ligine 4 te 4 katılırız.
Pedro şimdilik daha iyi hocam.ama onu 60. dk da oyuna sokuyorum.Kardesim Güzel Başlamışsın.Ochirosii yi Kesme Ama Sözümü Dinle
![]()
daha sezonun başında 2 kupa aldık hocam geriye 4 kupa kaldı onlarıda alırsak tüm kupaları almış olucaz.İsmail basarıya doymuyorsun valla. Bi de süper kupaSüper gidiyorsun..