1 ile 30 arası toplam 78 sonuç

Konu: Hasret dindi ,Nottingham Forest geri geldi (2.Sezon - Premier Ligdeyiz)

Threaded View

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Burnley i de yensen süper olacaktı kardesim. ama saglık olsun. Hedefe yürüyoruz.
    Burnley ve sonraki galibiyet işleri bozdu ama bakıcaz bakalım , yürüyoruz yürüyoruzda inşallah çukur mukur çıkmaz yolda (:

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Hocam iyi gidiyoruz o transferde fiziksel özellikleriyle sana yarayacaktır.
    Yarıyacak gibi hemde serbest transfer yaramazsa da fazla bir zararımız olmaz (:

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Basarilar dilerim. Cok guzl bir anlatimin var.
    umarim uzun soluklu olur
    Çok teşekkür ederim (: Bakalım inşallah öyle olucak avrupa kupası getirene kadar devam etmek istiyorum crash dumps hatası falan çıkmazsa tabi

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Özellikleri çok iyi olmasada sonuçta Barcelona havasını koklamış bir oyuncu başarılı olur
    Ben aslında yedek düşenerek aldım hem 3 pozisyonda oynaması hemde genç olması .Bide Lee Martin Man Utd. den kiralıktı 6 aylık sezon arası gidecek bir isme ihtiyacım vardı aldım iyi bir performansta gösterirse ne ala değeride ucuz zaten
    Şimdi Gaetan Tomas Guzmanla anlaşmaya çalışıyorum o olmazsa Pisculichi olacak bakalım (:

Gaetan Tomas Guzman
    Mevki: AMLC
    Uyruk:Paraguay - İtalyan
    Oynadığı Takımlar:
    Juventus , Siena , Piacenza , Messina , Salernitana
    Geldiği Takım (Ücret):
    1.100 Milyon Euro - Salernitana

Ve Guzman 'da Nottinghamda

Lee Martin den doğacak boşluğu doldurmak isteyen Nottingham eski Juventuslu tecrübeli ve önemli bir isim olan Gaetan Tomas Guzman la doldurdu. Uzaktan şutları ,pasları ve ortalarıyla ünlü oyuncu ;'' Buraya geldiğim için çok mutluyum ve yeniden doğmak istiyorum son yıllarda bir düşüş içindeydi kariyerim aynı Nottingham gibi ama hem klübüm hem ben adımızı yeniden ezberleteceğiz , kalitemizi ispatlayacağız Mehmet Sabi gibi önemli bir isimle çalışmaktan dolayı mutluyum taraftarımız beni izlesin '' dedi.
    Last edited by sebofanmemo : 24.Mayıs.2009 at 22:27

Mesaj Yetkileri