bence köklü değişiklik hedeflediklerini söyleyen fb yönetimine göre 2 takım.
yağmalama yapılacaktır. biz de nasibimizi alsak yanewcastle da bize gelebilecek adamlar var bence
Obafemi Martins , Coloccini , Jonas Gutierrez , Tuncay Şanlı , Stewart Downing , Xisco , Habib Beye , Afonso Alves ve daha fazlası Galatasaray'da bir ikisini alsa hiç fena olmaz.
bn Coloccini,Martins ve Tuncay'ı istiyorum Fenerbahçe'ye![]()
Tuncay gider artık oradan, önüne set koyamazlar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Aboo senden bu yorumu bekliyordum
Emre gitti Newcastle küme düştü![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Newcastle a helal olsun her baba yiğidin harcı değil o kadro ile düşmek.
Newcastlenin düşmesine üzüldüm nasıl becerdiler o işi acaba
Owen, Tuncay Fenere![]()
Tuncay Owen gibi isimleri değerlendirmek lazım![]()
55>44 5am5un5por 44<55
Coloccini,Downing,Owen ve Taylor ı alsak yeter. al sana revizyon
Bana kalırsa 1-2 isim dısında kimse Türkiye'ye gelmez , İngiltere'nin köklü takımları özelikle takımdaki İngiliz sayısını arttırmak için bu takımdaki İngilizleri alabilirler tamamen bir teori yabana atmayın![]()
Yaw sadece biz yokuz ki akıllıTüm Avrupa hatta Dünya'nın gözleri bu takımlarda
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Premier Lig’de yılın menajeri Everton’u FA Kupası’nda finale taşıyan ve ligi beşinci bitirmesini sağlayan David Moyes seçildi.
2003 ve 2005 yıllarında Premier Lig’de yılın menajeri seçilen David Moyes bu ödüle bir kez daha layık görüldü ve bu ödülü ikişer kez kazanan Alex Ferguson, Arsene Wenger ve Steve Coppell gibi isimleri geride bıraktı.
Notthingham’da düzenlenen Menajerler Birliği gecesinde konuşma yapan başkan Howard Wilkinson, “Moyes Everton’a geldiğinden beri sadece takımın yapısını değil taraftarların beklentilerini de değiştirmeyi başardı. Düşük bir bütçeye rağmen her oyuncudan faydalanmasını bilerek Everton’u bugünlere getirdi” dedi.
Manchester United menajeri Alex Ferguson’un Özel ödülü aldığı gece de İskoç teknik adamın oğlu Darren da Petersbrough’u bir üst lige çıkarttığı için Birinci Lig’in en iyi menajeri seçildi.
Goal
Küme düşen Middlesbrough'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Tuncay için Tottenham Hotspur'un devrede olduğu, yıldız futbolcunun da bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.
Bu sezon Premier Lig'de çok kötü bir performans sergileyen Middlesbrough, küme düşmekten kurtulamadı.
NTVSPOR'un haberine göre, Kırmızı-beyazlılar takım olarak vasatı aşamazken, milli futbolcumuz Tuncay Şanlı oynadığı futbol ve mücadeleci yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Menajer Garreth Southgate'in sezon sonuna doğru yaptığı "Küme düşersek Tuncay ve Downing gibi futbolcuları elimizde tutamayız" açıklamasının ardından Tuncay'ın gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceği merak konusu oldu.
Hafta sonunda Tugay'a veda eden Blackburn Rovers taraftarı Tuncay'ı istedikleri şeklinde pankart açarken yıldız futbolcu için Tottenham'ın girişimlere başladığı belirtildi.
Tuncay'ı serbest transferde kadrosuna katan Boro'nun Londra kulübünden istediği bonservis bedeli henüz netlik kazanmadı. Tuncay Şanlı'nın Tottenham alternatifine sıcak baktığı belirtiliyor.
Geçen sezona Juande Ramos yönetiminde çok kötü bir başlangıç yaptıktan sonra Harry Redknapp yönetimnde toparlanan Tottenham, ligi 8. sırada tamamlamıştı.
Lacivert-beyazlıların kadrosunda, Robbie Keane, Jermaine Defoe, Luka Modric ve Roman Pavluychenko gibi yıldızlar bulunuyor.
Maraton
O kadar forvet varken Tuncay'a gerek duymazlar.Eğer alırlarsa Tuncay kulübede çürür.
Everton Haberleride çıktı Everton'a giderse daha iyi olur
Everton Tottenham Blackburn Rovers Westham gibi takımlara gitmesinden yana gönlüm o takımlarda oynayabilecek kapasitesi var hakkında hayarlısı olsun![]()
Tuncay Boro'da tam olarak forvet oynamıyordu. Ayrıca Tuncay kanatlardada oynayabilen bir oyuncu. Tottenham onu ya Boro'daki rolüyle oynatır yada sol kanatta şans verir. İnşallah Spurs'e transfer olur.
Aygün İngiltere gibi yoğun maç trafiği olan bir ligde çürüyeceğini sanmıyorum Tuncay'ın. Sezonda en kötü 20-25 maç oynar.
Tuncay'ın Spurs'te banko ilk 11'de oynayabilecek bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.Giderse başarılı olacaktır,futbolunun üzerine katacaktır.
Bizim ülkedeki gibi değil
bizde şampiyon yapan yılın atrenörü![]()
everton istikrar demektebrikler david moyes
Tüm sezon boyunca iLginç şeyLer yaşamadıkmı yaşadık.Çoğu maçta bizi fıtık etti Vaughana güvenmeyip takımı forvetsiz oynatarak.Öndeyken geri çekiLip karın aprısıyLa maçı izLeterek.Ama ne oLursa oLsun istikrarın kaynağı oLan hocamızı tebrik ediyorum.![]()
Sezon başında savurma taktikLer yapmayıp, macera aramasaydı daha üst sıraLarda bitirebiLirdi Everton.
Moyes e ne kadar kızsakta ne oLursa oLsun oyunu çok iyi okuyabiLiyor, bunu kabuL etmek gerek. GeLecek yıL özeLLikLe kanatLara takviye iLe bu takım ŞampiyonLuğa çok rahat oynar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Gelsin bize yav ama Pavlyuchenko ve Bent'ten fırsat bulması biraz zor olabilir.
Fransa'nın Paris Saint Germain takımına transfer olan Claude Makelele, eski teknik direktörü Jose Mourinho'yu adeta yerden yere vurdu. Yayınladığı otobiyografi kitabında kariyerini anlatan Fransız futbolcu, 5 sezon formasını giydiği Chelsea'de yaşadıklarına da geniş yer verdi.
Daily Telegraph'ta yer alan haberde, Premier Lig'de Chelsea çatısı altında Mourinho ile çok kötü dönemler geçirdiğini ifade eden Makelele; Portekizli hocadan önce her şeyin çok güzel oldğunu ama Mourinho'nun gelmesiyle hayatının karardığını belirtti.
Jose Mourinho'nun İngiliz ekipte kendisinden başka bir şey düşünmediğini ve yıldız parlayan futbolcuların kendisinin önüne geçmesinden korktuğunu söyledi.
Makelele, "Kimsenin önüne geçmesine izin vermezdi. Chelsea'ye geldikten sonra arkadaşlık havasını bozdu ve her şeyi yerle bir etti" dedi.
Abramovich ile de sürekli tartışma içerisinde olduğunu sözlerine ekleyen 36 yaşındaki futbolcunun bu sözleri gündeme damgasını vurdu.
Sporx
Kavgada söylenmez bunlar![]()
Anlaşılan Mourinho kendini beyenmişlik yapmış Chealsea'de.
Haklı ya , herkesten ön planda olmaya bayılıyor.
İngilizlerin hüküm sürdüğü bir kupada Porto'yu UEFA Kupasını kaldırdıktan bir sezon sonra Şampiyonlar Ligini kaldırmış. Sonra kendini birden Chelsea'de para havuzunda buldu. Kendini çok beğenmiş bir yapısı var, ukala bir tip bu nedenle kendisinden hoşlanmıyorum...