Coca-Cola Championship League 35.Hafta
1 Nottingham Forest- Coventry 1

Çok iyi bir oyun ortaya koyduk ama şansızdık sayısız gol pozisyonunu harcadık 90+4 te zor da olsa 1 puan aldık .Reading kazandı ve Reading le aradaki fark 1 puan a indi.

Coca-Cola Championship League 36.Hafta
2 Nottingham Forest- Coventry 0

İyi bir oyun ortaya koyduk forvetlerimiz bu maç iyiydi ve ligin önemli takımlarından birine karşı 2-0 kazandık.

FA Cup 6.Tur (Çeyrek Final)

West Ham 1 - 2 Nottingham Forest

Etkili değildik rakibin kontrolü altındaydı oyun ama 2 maç önceki şanslığımız bu sefer yoktu şansımız vardı 2 kaleyi bulan şutumuz var ikiside gol . Guzman bir frikik golü ve bir asistle maça damgasını vuran isimdi. Zaten böyle maçları kurtarması için almıştık onu.Yarı final Wembley de oynanıcak rakibimiz Arsenal herhalde tur buraya kadar .

FA Cup Yarı Final

Coca-Cola Championship League 37.Hafta
2 Reading - Nottingham Forest 1

Ve liderliği verdik . FA Cup tan sonraki maçları kaybetmeye yada kazanamamaya devam ediyoruz.Puan farkı 2 .

Coca-Cola Championship League 38.Hafta
3 Nottingham Forest - Blackpool 2

İlk yarı çok kötü bir oyun ortaya koyduk Lewis Mcgugan sattığım bir oyuncuydu resmen hırs küpüydü maç boyu muhteşem bir oyun oynadığı . Nardiello ya asisti yapan oydu. İkinci yarı tamemen yüklenerek başladık ve bu yüklenme sonucu golü bulduk ama fazla geçmeden ikinciyi yedik ve bir anda kendimizi liderin 5 puan gerisinde 3.bulduk herşey çok kötüydü birde hakem penaltıyı çalınca artık herşey bitti diye düşünmeye başlamıştım.Ve delice değişiklikleri yapmaya karar verdim. Soley in stoper e çekip Stoperdeki Chambersın yerine Palmiteriyi aldım . 2 2 1 2 3 Taktiğine döndüm penaltı kaçmaz diye düşünürken kalecim penaltıyı kurtardı o moralle takım daha da bir iştahlandı önce Guzmanın pasında Palmiteri sonra frikikten Guzmanın golleri bize belkide Şampiyonluk yada direk yükselmeyi getirecek.

Puan Tablosu 38.hafta

Fikstür - Kalan Maçlar