Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Denizlispor

15 38.46%
  • Beşiktaş

21 53.85%
  • Berabere

3 7.69%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 66 sonuç

Konu: Denizlispor - Beşiktaş [ TSL 34. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Denizlispor - Beşiktaş [ TSL 34. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2009
    Yer
    SaraçoğLu

Geçen seneki Manisa maçından pek bir farkı olmaz .. Beşiktaş güle oynaya kazanır ..
    55>44 5am5un5por 44<55

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

İnşallah Denizlispor Eskiden Beşiktaşı Şampiyonluktan Ettiği Gibi Bu Senede Eder
    Maç İçinse Denizlispor Daha Sakin İyi Oynar BJK Kazansa Bile Çok Zorlanır Gibime Geliyor
    Başarılar 2 Takımada

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Denizlispor düşme hattında olsaydı görürdüm ben Denizli'yi ama bu maçı artık BJK arkadaşın da dediği gibi güle oynaya kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Denizlispor Beşiktaş'a çelme takar diye düşünüyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Anket değil de temenni yazılsaymış en başa

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Beşiktaş'ın farklı kazanacagını düşünüyorum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Denizlispor çok çirkef bir takım, son hafta iki defa şampiyonluğu etkiliyecek skor aldı... Yıllar önce Beşiktaş'ı üç sezon önce Fenerbahçe'yi son hafta şampiyonluktan etti ben gene bir süpriz bekliyorum... Ama Beşiktaş şampiyon olacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bir takım düşmemek için , şampiyonluga giden takımı yeniyorsa çirkef mi oluyor Batu ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ne DenizLiymiş be.. Şampiyonuz. Ötesi yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Beşiktaşın şampiyonLuk hasreti,heLeki dubLe hasreti Denizsispordan biLe büyük.Ötesi yok..Beşiktaş şampiyo.TamamLa hasreti KartaLım...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Anket sonuçlarını gördüm de yani diyecek laf bulamıyorum.Herkesin kendi şahsi görüşüdür ama ben bunun bir fanatiklikten başka birşey olmadığını düşünüyorum.Geçen sene Galatasaray son maçı Oftaşspor'la oynuyordu ve beraberliğe bile şampiyondu.Şimdi aynı durum burada.Sadece deplasmanda oynuyoruz ama şampiyonluk maçı bu.Dağbaşında da oynasan kazanmak zorundasın.Bu anketle Beşiktaş'ımıza haksızlık edildiğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Denizlispor 2003-2004 yılında, hani şu son maçta, Fenerbahçeye karşı oynarken bütün tribünleri Fenerbahçe seyircisine açmak gibi bir jest yaptığında da çirkefti değil mi ? Adamlar son maçlarını büyük takımlarla oynuyorlarsa, öyle denk geliyorsa onların suçu ne ayrıca ? Sanki 34 maçta en çok puan alan değil, Denizlisporu yenen şampiyon oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    SaraçoğLu

Dilerim Allah'dan büyük konuşanlar bulurlar karşılarında büyük bir Denizlispor ..

İlk 6 takımdan sadece bir takımı yenen bir takım şampiyon oluyor ne mükemmel bir sezon
    55>44 5am5un5por 44<55

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu ilk 6 takım geyiği çok ilgimi çekiyor benim. Bence suç burada Beşiktaş'ın değil, diğer 5 takımın. Demekki adamlar kalan takımları yenmişler hep, daha fazla puan toplamışlar. Şampiyonluğu iade mi etsinler, biz yenemedik sizleri yada bir kere yendik sadece, içimize sinmedi alın sizin olsun diye. xD

Nesil
    2009
    Yer
    SaraçoğLu

Bu sene ligin ne kadar berbat olduğunu belli etmek için yazdım ben bunu ..

Kesin Şampiyonuz diyen taraftarlar inşAllah bi tökezlersinizde o zaman anlarsınız kesin diye birşey olmadığını ..
    55>44 5am5un5por 44<55

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Anladım onu da, bu ligin berbat olduğunu göstermiyor bence. Ne güzel, son haftaya geldik hala şampiyon belli değil. Her takım her takımı yenmiş, hiç bir takım ligi domine edememiş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İlk 8 sıraydı,Ankaraspor'u Kayseri'yi yenince ilk 6 sıraya indi.Oda neymiş yahu.Ömrü hayatım boyunca ilk defa duydum bu tip yorumları.Sanki ilk 6'yı yenemedik geri kalan takımları yenince bize 6şar 6şar verdiler puanları...

Ben ilk 6'yı yenemedim diyelim,diğerleri yendi de ne oldu?Ve ya ilk 6'yı yendinde şampiyon oldun,o zamanda küme düşen takımlara yenilen takım şampiyon oldu,ne güzel sezon mu diyecektik?

Peki Beşiktaş ligde ilk 6'ya mağlup oldu,farkeden bir şey var mı?Yok.Demek ki etkisiz galibiyetler.Sonuca etki etmeyen galibiyetler.Günlük sonuçlar.Ben Trabzon'u Trabzon'da yenmişim kupadan elemişim.F.Bahçe'yi yenmişim,26 yılı 27 yıla çıkarmışım.G.Saray'ı yenmişim,Uefa'ya gitmesini son haftaki maça taşımışım.Bunlar bu sezon olmadı mı?Kupa ve ya lig hiç farketmez.Galibiyet galibiyettir...

G.Saray bilmem kaçıncı dakikalarda gol atıp,son hafta rakibinin mucizevi şekilde puan kaybetmesiyle şampiyon olduğunda kral...

F.Bahçe 100.yılında 70 puanla şampiyon olur,Beşiktaş dışında kimse 50'li puanları geçemez o sezon ama F.Bahçe efsane olur...

Beşiktaş 2009'da tek mağlubiyet alır şampiyonluğa bir adım kala şampiyonluğunu küçümsemeye çalışmalar,başarısına çamur atmalar başlar...

Ne diyelim.M.Denizli sendeki şansta hiç kimsede yok be.Şampiyonluk maçın bile soyisminle aynı olan takımla...

Bu kadarda ballı olunmaz ki...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Bu kadar baLLa yaşanmaz hocam aman Allah korusun.
    BaLına geLdik buraLara,baLına şampiyon oLacaz.İlk 6yı yenemedik şampiyon oLduk.Eh onu dedem biLe yapar ayıp yani.İl k6yı yenmeden şampiyon oLan takıma takım demezLer bizim köyde...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şu beşiktaslı arkadaslar hep su ''balına geldik,denizli ne takımmıs'' gibilerinden bir psikolojileri var nedir bu alaycılık nedir bu ithamlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Birbirinize sataşmay son verin, konuLarı amacından saptırmayın..GeriLmeyin, germeyeLim..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

gökyüzünde değilsin yalnız,
    bir yanın ay, bir yanın yıldız.
    efsaneler yerde sürünsün,
    kartalım göklerde süzülsün.

BEŞiKTAŞLIYIZ BEŞiKTAŞLI,
    anlayamaz kimse bu aşkı,
    bekçisiyiz kopsa kıyamet,
    SiYAH BEYAZ bize emanet..

sen neredeysen ordayız biz,
    ne dağlar engel,ne de deniz.
    sonunda ölüm bile olsa,
    son nefeste bil ki senleyiz.

BEŞiKTAŞLIYIZ BEŞiKTAŞLI,
    anlayamaz kimse bu aşkı,
    bekçisiyiz kopsa kıyamet,
    SiYAH BEYAZ bize emanet..

Kazanırız ve 11.şampiyonluğa ulaşır sezonu 2 kupa ile kapatıp şov yaparız.. Denizli rahat büyük bir avantaj oldu bizim için geri sayım artık şapiyon Beşiktaş..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yarın Beşiktaş Meydanı'na maçı izlemek için dev ekran kurulacak...

Düşme potasında olsaydık kazanabilirdik ama değiliz o yüzden Beşiktaşın rahat alacağını düşünüyorum...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bir takım düşmemek için , şampiyonluga giden takımı yeniyorsa çirkef mi oluyor Batu ?
    Hayır, Denizlispor ligde kalması kesinleştikten sonra maçta golü attı. Biliyorsun maç baya bi uzamıştı... Diğer maçların hepsi bitmişti... Bunu futbolcuların hepsi öğrendi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

keşke şu anket sonuçalrını, kimin kime oy verdiğini görebilsekte kim Beşiktaş'lı, kim anti-Beşiktaşlı ortaya çıksa...hoş zaten anti olanlar az çok kendini belli ediyorda
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

gerek yok buna beşiktaşı tutmayanlar zaten anti beşiktaştır.. Ayrıca düzelteyim, anti-beşiktaşlı değil anti-beşiktaş.. şahsen bende istemem ezeli rakibimin şapiyon olmasını.. hele hele sivas potadayken..

Nesil
    2006

Ben Denizlispor'un Beşiktaş'a çelme takacağını düşünüyorum ama; Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyorum. Çünkü, Beşiktaş Şampiyonlar Liginde Sivasspor'dan bizi daha iyi temsil eder. Birde Şampiyon olurlarsa Süper Kupa finalini benim tuttuğum takım olan Fenerbahçe ile oynayacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yahu şu yorumları gördükçe ne olduğunu şaşırıyorum ya.Alt tarafı bir şampiyonluk niye bu kadar abartılıyor.

Yok baldır yok şudur yok budur...

Şampiyon olduktan sonra 34 maçın 34'ünü de balla kazansan kimse bunu söylemez.Şampiyondur der geçer gider.Fazla uzayacak şey yok.

Mustafa Denizli geldiğinde bir sürü laf söylemişti.Şöyle olacak böyle olacak diye.Hemen hemen hepsini de gerçekleştirdi.Yani sözünde durdu.Beşiktaş'a ve Beşiktaş'lı ya yakışan bir duruş.Sonuna kadar da arkasındayım Mustafa hocanın.Sözünü veripte tutmayanlara selam olsun.

Son maçta kaybetsek bile bence şampiyonuz artık lamı cimi yok.Biz kaybetsek Sivas yenemez.Ki zaten bu maçı kaybetmeyeceğiz.İlk yarıda 1-0,2-0 olur ikinci yarıda fark bile olabilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ben Denizlispor'un Beşiktaş'a çelme takacağını düşünüyorum ama; Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyorum. Çünkü, Beşiktaş Şampiyonlar Liginde Sivasspor'dan bizi daha iyi temsil eder. Birde Şampiyon olurlarsa Süper Kupa finalini benim tuttuğum takım olan Fenerbahçe ile oynayacaklar.
    Yanlışın var batu, eğer kupayı ve ligi aynı takım alırsa süper kupa finali, şampiyon takımla 2. takım arasında oynanıyo.. Yani BJK Sivas her türlü.. ben öyle biliyorum..

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri