1 ile 30 arası toplam 632 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

  1. #1

    Default Marcio Nobre Resmen Kartal



    Marcio Nobre, artık bonservisiyle birlikte Beşiktaş’ın yıldızı... Kara Kartallar bu transfer için kasasından 4.1 milyon dolar harcadı.

    3 yıllık sözleşme
    Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye asrın çalımı... Sarı-Lacivertli forma altında sergilediği performansla tribünlerin sevgilisi olan Marcio Nobre, artık resmen Kartal... Nisan ayından bu yana süren görüşmeler sonrasında Sambacı ile kesin anlaşma sağlandı. Daha önce Central Espanyol ile kiralamak üzere görüşmelerde bulunan Başkan Yıldırım Demirören ve kurmayları, son anda bonservisi de aldı. Bu transfer nedeniyle Brezilya Kulübü’ne tam 3 milyon dolarlık ödeme yapıldı. Nobre de pazarlıklar sonrasında üç yıllık sözleşmeye ‘evet’ dedi.

    Kontrolden geçti
    Daha önce yarısı peşin, kalanı ise maç başı olmak üzere 1.5 milyon dolar önerilen Brezilyalı golcü, üç yıllık yeni teklif sonrasında bu rakamların yeniden düzenlenmesini istedi. Karşılıklı pazarlıkların ardından, Nobre’nin yıllık net 1.1 milyon dolar alması kesinleşti. Maddi anlamda sağlanan uzlaşma sonrası, Sambacı golcü dün Acıbadem Hastanesi’ne giderek sağlık kontrollerinden geçirildi. Nobre bu kontrollerin ardından da Ümraniye’ye gitti. İlk röportajını kulübün internet sitesine veren Nobre şunları söyledi:

    ‘Şampiyonluk için’
    “Büyük bir takıma, şampiyonluk yaşamak için geldim. Umarım oynayacağım güzel futbol ve atacağım gollerle beklentilere en iyi cevabı veririm. Türkiye’de bulunduğum süre içerisinde Beşiktaş’a karşı çok forma giydim ve her açıdan bu büyük kulübü çok iyi tanıyorum. Bu dakikadan sonra Kleberson ve Bobo ile birlikte Beşiktaş’ın başarısı için mücadele edeceğiz. Hedefim, Türk futbolseverlerinin bildiği Nobre’nin bugüne kadar gösterdiği performansının daha üzerine çıkmak ve Beşiktaş’a faydalı olmak...”

    Daum ve Tuncay’a bombardıman!
    Marcio Nobre’nin, 2.5 yıllık Fenerbahçe macerasında büyük sıkıntılar yaşadığı ortaya çıktı. Galatasaray’a kaptırılan şampiyonluk sonrasında yakın bir arkadaşıyla görüşen Sambacı’nın sözleri hayli çarpıcı... Sezon içinde belli aralıklarla yöneticilerle biraraya geldiğini söyleyen Brezilyalı golcü, yaşadıklarını şöyle anlattı: “Yönetim, beni ve menacerimi bir kaç kez görüşmek için çağırdı. Beni takımda görmek istediklerini, Daum’un da aynı fikirde olduğunu söylediler. Ama iş, hiç bir zaman imza aşamasına gelmedi. Beni oyaladılar, çünkü başka bir alternatif bulsalar göndereceklerdi. Daum ile anlaşamadım. Kalması halinde kesinlikle ayrılacaktım ve bu kararı lig bitmeden almıştım. Tuncay yetenekli bir oyuncu, ama saha içinde anlaşılmaz bir şekilde şahsi oynar. Bu nedenle takımdaki bir çok kişi ona antipati duyar...”

    Çifte açıklama
    Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB’ye gönderdiği yazıda, Marcio Ferreira Nobre ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını bildirdi. Fenerbahçe Kulübü ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yabancı oyuncu sayısı konusundaki ısrarlı tutumuyla ilgili olarak, Marcio Nobre ile yollarını ayırmış, 100. yılımızda çok daha başarılı bir kadro yaratmak için çalışmalarını sürdürmektedir.”

  2. #2

    Default

    ßu adam futboLcu diil yaa!

  3. #3
    Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara
    Yaş
    37
    Mesajlar
    218

    Default

    Quote Originally Posted by J.M SaLas
    ßu adam futboLcu diil yaa!
    peki ne olabilir sence?

  4. #4
    Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    217

    Default

    beşiktaş tükürdüğünü yaladı bence bu transferle.. bjk yönetimi ve taraftarı diilmiydi nobreyi yerden yere vuran.. nobreyi şikayet eden.. kendini atıyo diyip yönetimi suçlayan... ite o yüzden bence tükürdüğünü yaladı. ama umarım bjk takımına yararlı olur. hiç sanmıyorum ama...

  5. #5
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    926

    Default

    bence bjk pekde karlı sayılmaz. Nobre bjk de yararlı olabilir mi? bence tartışılır....
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

  6. #6
    Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara
    Yaş
    37
    Mesajlar
    218

    Default

    neden olamasın bence olurr...

  7. #7
    Nesil
    2005
    Yer
    istanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    1,559

  8. #8
    Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara
    Yaş
    37
    Mesajlar
    218

    Default

    Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Temiz lig isteyen beşiktaş nobre transferini neden yaptı o zaman
    ezeli rakipten transfer yapınca lig pisleniyo mu?

  9. #9
    Nesil
    2005
    Yer
    istanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    1,559

  10. #10
    Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara
    Yaş
    37
    Mesajlar
    218

    Default

    Quote Originally Posted by Jesus_FB
    alakası yok nerden çıkardın bunu benim demek istediğimi daha önce Çağrı söylemiş bak
    hmm özürdilerimm... belki şimdide bjk onun için alıyodur bu oyuncuyu

  11. #11
    Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR
    Mesajlar
    321

    Default

    bobo bundan 1000 kat daha iyiydi neden alındı anlam veremiyorum

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •