Andrea Russotto
Mevki: AMC-R
Uyruk:İtalya
Oynadığı Takımlar:
Napoli - Bellinzona - Treviso
Geldiği Takım (Ücret):
Sözleşme sonu - Napoli
Radek Sirl
Mevki: DL-WBL
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
Oynadığı Takımlar:
Zenith St. Petersburg , Sparta Prag , Bohemihans
Geldiği Takım (Ücret):
1.7 Milyon Euro - Zenith St. Petersburg
Pablo Osvaldo
Mevki: AML-R-FC
Oynadığı Takımlar:
Fiorentina , Atalanta , Lecce , Huracan
Geldiği Takım (Ücret):
2.8 (1.3 Milyon Eurosu 12 ay sonra) Milyon Euro - Fiorentina
Alberto Cossentino
Mevki: DC
Oynadığı Takımlar:
Palermo - Triestina
Geldiği Takım (Ücret):
Sözleşme sonu - Palermo
Bazı bölgeleri güçlendirmem lazım hala Sağ Bek - Sağ Açık ve Forvet bölgelerinde oynayan oyuncu almak istiyorum şu anda 1 Milyon Euro kaldı transfer bütçesi olarak , kasadada 6.5 milyon Euro var ama daha yeni bütçe duyurulmadı , yada yeni sponsorluk anlaşmaları tahminimce bir 4 milyon euro açıklanır yeni sezon transfer bütçesi . Jo yu liste ye koymuş Man City 500 k ya ama Jo gelmek istemiyor bir teklif daha yapıcam ikna edersem çok iyi olacak artık hayırlısı
Teşekkür ederim . İnşallah başarılı oluruz Premier Ligde , hedefimi ilk 10 olucak bakıcaz artık (:
Az kala götüyorduk uzatmalara maçı ama Fabregas yaktı bizigeçmesi harbiden zor Galatasaray ı yönetirken bu seride 7 yemişliğim bile var Arsenalden
3 tane atmıştım ama (:
Çok teşekkür ederim , zor oldu ama oldu (: bundan sonrası daha zor
Sattığım oyunculardan iyi kar ettim iyi bir bütçe çıkar herhalde çok iyi olmasa bir 5 yeter (: Teşekkür ederim Premier Ligde işler kolay değil ama bizim inancımız var (: Yok olmayalım zafer sarhoşu fazla sonra Chelsea , Liverpool fena ayıltır bizi
Klüpten Duyuru
Tv gelirinden 29 Milyon Euro gelir elde edilmiştir.
Transfer Bütçesi 9.250 Milyon Euro olarak açıklanmıştır.

geçmesi harbiden zor Galatasaray ı yönetirken bu seride 7 yemişliğim bile var Arsenalden