İlk 8 sıraydı,Ankaraspor'u Kayseri'yi yenince ilk 6 sıraya indi.Oda neymiş yahu.Ömrü hayatım boyunca ilk defa duydum bu tip yorumları.Sanki ilk 6'yı yenemedik geri kalan takımları yenince bize 6şar 6şar verdiler puanları...

Ben ilk 6'yı yenemedim diyelim,diğerleri yendi de ne oldu?Ve ya ilk 6'yı yendinde şampiyon oldun,o zamanda küme düşen takımlara yenilen takım şampiyon oldu,ne güzel sezon mu diyecektik?

Peki Beşiktaş ligde ilk 6'ya mağlup oldu,farkeden bir şey var mı?Yok.Demek ki etkisiz galibiyetler.Sonuca etki etmeyen galibiyetler.Günlük sonuçlar.Ben Trabzon'u Trabzon'da yenmişim kupadan elemişim.F.Bahçe'yi yenmişim,26 yılı 27 yıla çıkarmışım.G.Saray'ı yenmişim,Uefa'ya gitmesini son haftaki maça taşımışım.Bunlar bu sezon olmadı mı?Kupa ve ya lig hiç farketmez.Galibiyet galibiyettir...

G.Saray bilmem kaçıncı dakikalarda gol atıp,son hafta rakibinin mucizevi şekilde puan kaybetmesiyle şampiyon olduğunda kral...

F.Bahçe 100.yılında 70 puanla şampiyon olur,Beşiktaş dışında kimse 50'li puanları geçemez o sezon ama F.Bahçe efsane olur...

Beşiktaş 2009'da tek mağlubiyet alır şampiyonluğa bir adım kala şampiyonluğunu küçümsemeye çalışmalar,başarısına çamur atmalar başlar...

Ne diyelim.M.Denizli sendeki şansta hiç kimsede yok be.Şampiyonluk maçın bile soyisminle aynı olan takımla...

Bu kadarda ballı olunmaz ki...