Dostum bir kere şahane bir taktik Çok akıllıca hazırlanmış. Ben taktiği Liverpool'da deniyorum şuan ve fena gitmiyorum. Kendime göre birkaç değişiklik yaptım ve onları da söyleyeyim, belki yardımcı olurum bir nebze.

Eğer büyük bir takımla oynuyorsanız, kanat adamlarına ve 2 forvetinize swap positions vermenizi tavsiye ederim. Neden diye soracak olursanız, büyük takım olduğunuz için rakibiniz, bu 4 adamınıza maksimum pres uygulayacaktır. Onların kendi alanlarında rakip savunmanın içinde kaybolmamasını sağlayacaktır bu komut. Eğer isterseniz göbekteki 2 mc oyuncusuna da bu komutu verebilirsiniz ama onu denemedim şahsen.

Buna ek olarak 4 orta saha oyuncusuna da sık sık uzaktan şut çekmelerini söyledim. Bu da bana avantaj sağladı. Büyük takımda oynadığım için adamlarımın uzun şutları fena değil. Etkili vuruşlar yapabiliyorlar, bu da bana gol getiriyor doğal olarak. Seken top olursa da Fernando Torres tamamlıyor Bu komutu küçük takımlarda kullanmanızı tavsiye etmem bana sorarsanız.

Son olarak da ortadaki 2 mc oyuncularından birine ileri ok verdim, ikisine de sık sık top sürme verdim ki bu çok büyük bir risk ama bende işe yaradı takımım Liverpool oluncaAma çok kontra yemeye başladığım zaman oksuz mc oyuncusundaki top sürmeyi kaldırıyorum ve olası bir top kaptırma durumunda geriye çabuk dönebiliyor.

Benim görüşlerim bunlar, taktik gayet hoşuma gitti ve kullanıyorum da. Eline emeğine sağlık...