Sayfa 28 / 896 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilica ve Lugano iki kasap yanyana çok kart görürler. Seneye Önder Yasin Bekir yeteri kadar forma şansı bulacaktır O yüzden iyi oldu bence Bekir'i alacak olmamız

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Bilica ve bazı türk oyuncular'ı alıp geriye kalan boş kontenjanı teknik direktöre bırakıcakmış yönetim.
    Geriye bos kontejyanmi kaliyormus Daha Maldonado ile Josico gitmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Onları gitti sayın zaten

ŞL şampiyonu Barcelona ve UEFA şampiyonu S.Donetsk geçen sonbahar Şampiyonlar Ligi'nde aynı gruptalardı.Barça 13 puanla gruptan çıkarken,Shaktar 9 puan toplayarak UEFA Kupasına giderek İstanbul'un yolunu tuttu.

Sezon sonunda ise bu iki takım coeffcient -takımlar bazında- 27 puan toplayarak Avrupa'nın en büyükleri oldular.Önümüzdeki yıl Shaktar Donetsk ön eleme turunu geçtiği takdirde Şampiyonlar Ligi grupları kurasına 2.torbadan girecek.

Şimdi Fenerbahçe yönetiminin bu puanlama sistemini iyi analiz etmesi gerekiyor.Seneye yeni adıyla UEFA Europa League'de oynayacağımız bir çeyrek final veya bir yarı final,ertesi sezon katılmamız durumunda Şampiyonlar Ligi'nde bizi birçok dev takımın önüne geçirecektir.Bu yüzden teknik heyet,transferler ve gidecek kalacak oyuncular konusunda en doğru kararların alınması gerekiyor.Haziran ayı bitmeden bütün sorunları hallolmuş bir şekilde yeni sezonu açmalıyız.Aziz Başkan'a ve yönetime bu konuda güveniyorum ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Geriye bos kontejyanmi kaliyormus Daha Maldonado ile Josico gitmedi.
    Edu ve Josico ile sözleşme fesh edilecek, Deivid büyük ihtimal Psv'ye gidecek, Maldonado'nun sözleşmesi bitiyor, Alex,Carlos ikilisinden birisi ayrılacak. Bu büyük ihtimal Carlos olacak. Lugano'nun durumu ise belirsiz.

Garanti 4 boş kontenjan var

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Bilica ve Lugano iki kasap yanyana çok kart görürler. Seneye Önder Yasin Bekir yeteri kadar forma şansı bulacaktır O yüzden iyi oldu bence Bekir'i alacak olmamız
    Lugano gitmeyecek sanırım.
    Edu-Lugano-Bilica-Bekir-Önder
    5 alternatif.

Yasin ve Can gidiyor.Can kesin gider, Yasin kiralık olabilir.

Bilica Edu-Lugano'nun yedeği olacak, Galatasaray'ın düştüğü defansif zaafa düşmeyeceğiz bu şekilde.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Lugano gitmeyecek sanırım.
    Edu-Lugano-Bilica-Bekir-Önder
    5 alternatif.

Yasin ve Can gidiyor.Can kesin gider, Yasin kiralık olabilir.

Bilica Edu-Lugano'nun yedeği olacak, Galatasaray'ın düştüğü defansif zaafa düşmeyeceğiz bu şekilde.
    Yabancı bir stoper kolay kolay yedek olmaz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yabancı bir stoper kolay kolay yedek olmaz.
    Neden yedek olmuyor?
    Bilica yıldız, kaprisli bir mi?
    Nonda gibi bir yedeği var Gs'ın .

Gayet iyi olur, bu kadar çabuk yorumlanacak bir şey yok.
    Her yedek bekleyen oynamayacak değil, rotasyon oyuncusu lazımdı, gayet de iyi olacak.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

+2 kontenjanı varken olur. Edu kalacaksa Edu-Lugano ikisili bozulmamalı bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Neden yedek olmuyor?
    Bilica yıldız, kaprisli bir mi?
    Nonda gibi bir yedeği var Gs'ın .

Gayet iyi olur, bu kadar çabuk yorumlanacak bir şey yok.
    Her yedek bekleyen oynamayacak değil, rotasyon oyuncusu lazımdı, gayet de iyi olacak.
    Galatasaray'dan başka verecek örnegin yok mu Allah aşkına

Bilica kendini ispatladı Sivas'ta çok iyi bir sezon geçirdi , böyle böyle bunların arkasında yedek bekleyecegini bilse gitmezdi , oynuyacaktır , Fb'den Edu yada Lugano gidecektir.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Can kiralık, bonservisiyle veya üste para verilerek artık ne şekilde gönderilir bilmiyorum ama gönderilmesi gerekiyor. Yasin ise; güvenildiğinde kendini geliştirebildiğini gösterdi. Belki pozisyon bazına indirmek basit kaçabilir ama dikkatimi çekti. Dünkü maçta bir pozisyonda, taç çizgisi kenarında - Edu'nun CSKA maçında Volkan'a dönmek istediği ve kısa düşen topta Krasic'in attığı golde; Edu'nun geriye döndüğü nokta - gibi bir yerde Yasin Volkan'a dönecek gibi yaptı fakat dönmedi soğukkanlılıkla diğer tarafa çekti ve yanılmıyorsam Gökhan Ünal Volkan'a doğru koşacakken Yasin'in hareketi sonrası olduğu yerde tabiri caizse kitlendi. Kaleye giren topu uzaklaştırması da var. Yasin kendini geliştirebilir, güveniyorum.

Serkan'ın dediği gibi Deivid'e PSV'den teklif gelmişse eğer - haber basında çıktı fakat basına ne kadar güvenilir ? - düşünülmeden gönderilmesi gerekirdi. Kanatlar çalışmadığından Güiza bile kanatlara gelip içeriye orta göndermeye çalışıyor. Uğur iyi bir yedek olabilir, sonradan girdiğinde yorgun rakibe karşı etkili olabilir fakat; kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil. Deivid'le yollar ayrılarak hem kontenjan açılmalıdır hem de oraya daha kaliteli, takım oyununa daha yatkın bir isim getirilmelidir.

Kesin olarak defansif orta saha alınacaktır. Bu isim kim olacak merak ediyorum. Yalnız alınacak ismi yeni gelen teknik direktöre bırakmak çok olumlu bir hamle. Olası başarısızlıkta teknik direktör bu kadroyu ben kurmadım deme lüksüne sahip olmayacak.

Son yıllardaki hayal kırıklıklarına rağmen Başkana güveniyorum. Hayırlısı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Galatasaray'dan başka verecek örnegin yok mu Allah aşkına

Bilica kendini ispatladı Sivas'ta çok iyi bir sezon geçirdi , böyle böyle bunların arkasında yedek bekleyecegini bilse gitmezdi , oynuyacaktır , Fb'den Edu yada Lugano gidecektir.
    Gidecektir?
    Niye gitmek zorunda?
    Neden gitmesin? 2-3 katı daha fazla para, Brezilyalı arkadaşları ve tanınan çok büyük isimler.Sonraki sezon için şampiyonluk ve CL beklentisi.Güzel İstanbul yaşamı.

Bilica için daha güzel atmosfer olamaz.Kulübeye demir atacak değil zaten.
    Hiçbirinin gitmesi içi nbir sebep yok, eğer kendileri çok istemiyorsa.
    Bunun dayandırılabilecek bir yanı da yok.Bilica özel biri değil, o kadar da yetenekli değil zaten.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Can kiralık, bonservisiyle veya üste para verilerek artık ne şekilde gönderilir bilmiyorum ama gönderilmesi gerekiyor. Yasin ise; güvenildiğinde kendini geliştirebildiğini gösterdi. Belki pozisyon bazına indirmek basit kaçabilir ama dikkatimi çekti. Dünkü maçta bir pozisyonda, taç çizgisi kenarında - Edu'nun CSKA maçında Volkan'a dönmek istediği ve kısa düşen topta Krasic'in attığı golde; Edu'nun geriye döndüğü nokta - gibi bir yerde Yasin Volkan'a dönecek gibi yaptı fakat dönmedi soğukkanlılıkla diğer tarafa çekti ve yanılmıyorsam Gökhan Ünal Volkan'a doğru koşacakken Yasin'in hareketi sonrası olduğu yerde tabiri caizse kitlendi. Kaleye giren topu uzaklaştırması da var. Yasin kendini geliştirebilir, güveniyorum.

Serkan'ın dediği gibi Deivid'e PSV'den teklif gelmişse eğer - haber basında çıktı fakat basına ne kadar güvenilir ? - düşünülmeden gönderilmesi gerekirdi. Kanatlar çalışmadığından Güiza bile kanatlara gelip içeriye orta göndermeye çalışıyor. Uğur iyi bir yedek olabilir, sonradan girdiğinde yorgun rakibe karşı etkili olabilir fakat; kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil. Deivid'le yollar ayrılarak hem kontenjan açılmalıdır hem de oraya daha kaliteli, takım oyununa daha yatkın bir isim getirilmelidir.

Kesin olarak defansif orta saha alınacaktır. Bu isim kim olacak merak ediyorum. Yalnız alınacak ismi yeni gelen teknik direktöre bırakmak çok olumlu bir hamle. Olası başarısızlıkta teknik direktör bu kadroyu ben kurmadım deme lüksüne sahip olmayacak.

Son yıllardaki hayal kırıklıklarına rağmen Başkana güveniyorum. Hayırlısı olsun.
    Min 2 DM zorunluluk, en az biri yabancı olacak o da belli ama alınacak oyuncu çok fizikli, çok koşan ve çift yönlü olmalı.

Bir sol açık zorunluluk, Uğur'un vurdumduymazlığı Carlos'u da bozuyor.

Yeni hoca önde mi oynamak ister, geride alan daraltıp kontra mı çıkar, kanatları mı kullanır, göbekten mi oynar.Hep bunlar hoca gelinde konuşulacak şeyler.Oyun planına göre oyuncu almak istiyor yönetim ama yerli rotasyonunu da yabancı oyuncu belirleyemez.Yerlilere hemen transfer teklifleri yapacaklardır.

Deivid çok kötü bir sakatlıktan çıkıp oyununu toparlayamadı.Bu demek değil ki kötü oyuncu, satılırsa çok özel bir oyuncu gelmeli.Sıradan bir kanat o performansı dolduramaz.Deivid teknik ve önemli özelliklere sahip ofansif bir oyuncu.Dolduramayacaksan gönderme daha iyi.
    Last edited by Cengo : 31.Mayıs.2009 at 17:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

lugano tutulmalı.
    deivid,edu,maldonado,josico,carlos gönderilmeli bana göre
    5 yabancı hakkı oluo. yeni td nin isteği doğrultusunda gerekli yerlere 5 yabancı alınmalı. katılmayan var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Türkiye'den alabileceğin oyuncu sayısı zaten çok az, Fenerbahçe'nin elinde bulunan yerlilerden daha iyilerini mutlaka almalı. Futbol 11 kişi ile oynanmıyor, bu isimlerin alınması sırasında da teknik direktörün belli olmasına da gerek yok. Kadroyu güçlendirmek gerek, bu yönde hoca belli olmasa da yapılanlar doğru.

Kilit bölgeler için hoca beklenir zaten. Cengiz'in de dediği gibi hoca nasıl oynayacağına karar verir ve o yönde eldeki yabancılarla yollar ayrılır yenileri gelir.

Edu'nun sözleşmesi zaten fesh edilmezse sezon başı kampına katılması zor, bu nedenle sezona Bilica ile başlanacak. Edu form yakalayana kadar oynar, eğer iyi de oynarsa zaten formayı kaptırmaz. Yedekte oturan ne Edu ne de Bilica sorun yaratmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Min 2 DM zorunluluk, en az biri yabancı olacak o da belli ama alınacak oyuncu çok fizikli, çok koşan ve çift yönlü olmalı.

Bir sol açık zorunluluk, Uğur'un vurdumduymazlığı Carlos'u da bozuyor.

Yeni hoca önde mi oynamak ister, geride alan daraltıp kontra mı çıkar, kanatları mı kullanır, göbekten mi oynar.Hep bunlar hoca gelinde konuşulacak şeyler.Oyun planına göre oyuncu almak istiyor yönetim ama yerli rotasyonunu da yabancı oyuncu belirleyemez.Yerlilere hemen transfer teklifleri yapacaklardır.

Deivid çok kötü bir sakatlıktan çıkıp oyununu toparlayamadı.Bu demek değil ki kötü oyuncu, satılırsa çok özel bir oyuncu gelmeli.Sıradan bir kanat o performansı dolduramaz.Deivid teknik ve önemli özelliklere sahip ofansif bir oyuncu.Dolduramayacaksan gönderme daha iyi.
    Yerliler zaten sabit. Topuz, Sercan, Özer, İsmail, belki Hacettepeli Orhan. Atlamış olabileceğim bir-iki isim daha vardır. Bunlardan alabildiklerimizi alarak yedek kulübesini güçlendirmeliyiz. Yerliler için TD'ü beklemeye gerek olmadığına katılıyorum. Zaten beklemeye kalkarsak bazılarını rakiplerimiz de alabilir.

Deivid konusuna kesinlikle katılmıyorum. Bence özel bir oyuncu değil sıradan bir oyuncudur. Deivid Alex'in bölgesinde oynayabilecek Alex'ten 1-2 gömlek düşük kalitede bir oyuncudur ve bu sezon yanındaki adama bile pas vermekten acizdi. Kendimize Avrupa kupası hedefi koyuyorsak bir oyuncunun 1 sezon boyunca yatmasına tahammül etmemeliyiz diye düşünüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Betis küme düştü, Aurelio bize gelirmi acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gelmesin, seneye oynasın 2.ligde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe, transfer döneminin başlamasıyla birlikte ilk resmi sözleşmeyi Sivasspor'lu oyuncu Bilica ile imzalıyor. Yurt içinde transfer taarruzuna hazırlanan sarı-lacivertlilerin listesinde pek çok isim bulunuyor.

Fenerbahçe yönetimi, Aziz Yıldırım başkanlığında yeni 3 yıllık döneme resmen başlıyor. Kulüp binasında mazbatalarını alacak yönetim kurulu, ilk resmi transferini de aynı gün gerçekleştirecek.

Sivasspor'un brezilyalı savunma oyuncusu Bilica, kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacak.. Yönetim, Bilica'nın imzasıyla birlikte yabancı transferini, teknik direktör seçimine kadar askıya alacak..

Akşam saatlerinde ise teknik direktör Aragones ile yolların ayrıldığı resmen açıklanacak. Sarı-lacivertliler, bu süre içinde yurt içinde adeta transfer taarruzuna çıkacak..

Gaziantepsporlu Bekir İrtegün'e bu hafta içinde imza attırmayı hedefleyen Fenerbahçe yönetimi, Bursasporlu Sercan Yıldırım için de yeşil-beyazlı kulübün 8 haziran Pazartesi günü yapılacak kongresinin sonuçlanmasını bekleyecek.

Sarı-lacivertli kulüp Bursasporlu Volkan Şen ile de ilgileniyor. Kayserisporlu Mehmet Topuz, Vestel Manisasporlu Güven Varol da Fenerbahçe'nin transfer listesinin üst sıralarında bulunuyor.

Başkan Aziz Yıldırım'ın çözüme kavuşturmak istediği öncelikli konuların başında ise Lugano'nun durumu geliyor. Uruguay Milli Takımı kampına katılmak için ülkesine giden başarılı savunma oyuncusunun menajeri ile hafta içinde bir kez daha masaya oturulacak. Lugano'nun takımda kalıp kalmaması Edu'nun geleceğini de belirleyecek. Bazı yönetim kurulu üyeleri, Lugano'nun kalma olasılığının her geçen gün biraz daha azaldığını açık bir dille ifade etmeye başladı.

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'den bir transfer bombası daha mı? Sezonu istediği yerde tamamlayamayan Fenerbahçe Sivasspor'dan Blica'nın ardından İbrahim Dağaşan'a da talip oldu. Sarı-lacivertliler başarılı orta saha oyuncusunu kadrosuna katabilmek için girişimlere başladı.

İbrahim Dağaşan'ın menajeri Efgan Erciyas, yaptığı açıklamada, Bilica'nın transferini büyük ölçüde bitiren sarı-lacivertli takımın İbrahim Dağaşan'ı da kadrosuna katmak için görüşmelere başladığını öne sürdü.

Erciyas, Dağaşan'ın 2011 yılına kadar Sivasspor ile sözleşmesi bulunduğunu anımsatarak, görüşmelerin olumlu geçtiğini, arada bazı küçük pürüzler bulunduğunu iddia etti.

Sivaspor'da başarılı bir sezon geçiren İbrahim Dağaşan'ın kulübünün vereceği karara saygılı olduğunu dile getiren Erciyas, ''Fenerbahçe İbrahim'i transfer etmek istiyor. Kulüpler arasında görüşmeler başladı. görüşmeler ufak-tefek pürüzler dışında olumlu devam ediyor. Transfer konusu birkaç gün içinde netleşir'' dedi.

Ligtv
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Yine boş transferler yapılacak sanırım..:/

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

2. Buray Yilmaz vakasi olur.. he eger Selcuk veya Deniz'den birisi gidecekse buyursun gelsin iyi futbolcu..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bilica açıklaması

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, şu ana kadar Bilica dahil hiçbir oyuncunun transferiyle ilgili olarak hiçbir kulüple resmi görüşmede bulunmadıklarını bildirdi.Ünsal, yaptığı açıklamada, şampiyonluğu kıl payı kaçırdıkları için üzgün olduklarını, ancak ligi ikinci sırada bitirerek, Anadolu'dan Şampiyonlar Ligi'ne katılmanın onur verici olduğunu belirtti.
    Her geçen sezon yükseliş içerisinde olduklarını kaydeden Ünsal, Sivasspor'un ligde marka bir değer oluşturduğunu ifade etti. Ligin sona ermesinin ardından kendilerini ilgilendiren çeşitli transfer haberlerinin ortaya çıktığını aktaran Ünsal, şu ana kadar Brezilyalı savunma oyuncuları Fabio Alves Da Silva Bilica da dahil olmak üzere, hiçbir oyuncularının transferiyle ilgili olarak hiçbir kulüple resmi görüşmede bulunmadıklarını söyledi.
    Transferle ilgili çalışmalarının bulunduğunu, takımlarından 10 futbolcuya çeşitli kulüplerin talip olduğunu, yerli ve yabancı 10 futbolcunun da transfer listelerinde yer aldığını ifade eden Ünsal, ancak şu ana kadar hiçbir transferle ilgili net bir anlaşmanın yapılmadığını kaydetti.
    Ünsal, Galatasaraylı bazı futbolcuların Sivasspor'a transferiyle ilgili olarak da bu kulüple herhangi bir görüşme yapılmadığını da sözlerine ekledi.

01.06.2009
    Kaynak : AA

Default Lugano giderayak başkana yüklendi !!

Fenerbahçe'yle yollarını ayırmaya hazırlandığı söylenen Lugano, giderayak Aziz Yıldırım'a yüklendi. Brezilya basınına konuşan Uruguaylı futbolcu, soyunma odasına giren Yıldırım'a yönelik eleştirilerde bulundu.

Fenerbahçe'den ayrılması an meselesi olan Diego Lugano, Brezilya basınına yaptığı açıklamada Fenerbahçe yönetimini eleştirdi. Lugano, soyunma odasına girme yönteminin sarı lacivertli takıma zarar verdiğini söyledi.

Lance!net adlı internet sitesine konuşan Lugano, "İşlerini sadece kalpten yapan eden yöneticiler büyük hata ettiler. Başkanın soyunma odasına girerek futbolculara sahada nasıl oynamaları gerektiğini söylediğini bile gördüm. Bu tür şeyler sorunları ağırlaştırıyor, tartışmalar başlatıyor. Oynayamıyorsunuz" dedi. Bilindiği gibi Başkan Aziz Yıldırım, kısa bir süre önce katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada, geçtiğimiz 1 buçuk yıl içerisinde futbol takımına karışmadığını; ancak bundan sonra soyunma odasına girmek de dahil her işin sorumluluğunu bizzat üstleneceğini söylemişti.

"Kışkırtma olmasa hırçın değilim"

Bu tür baskılarla takımın kesinkes düzelemeyeceği görüşünü savunan Lugano, sıkça eleştirilen saha içi hırçınlıklarına da değindi. "Saha içinde kimseye bilerek kötülük yapmadım" diyen Uruguaylı stoper, Galatasaray maçında yaptığı ve 5 maç ceza almasına neden olan hareketinin de, karşı taraftan gelen kışkırtmalardan kaynaklandığını savundu.

Goal

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Bilica açıklaması

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, şu ana kadar Bilica dahil hiçbir oyuncunun transferiyle ilgili olarak hiçbir kulüple resmi görüşmede bulunmadıklarını bildirdi.Ünsal, yaptığı açıklamada, şampiyonluğu kıl payı kaçırdıkları için üzgün olduklarını, ancak ligi ikinci sırada bitirerek, Anadolu'dan Şampiyonlar Ligi'ne katılmanın onur verici olduğunu belirtti.
    Her geçen sezon yükseliş içerisinde olduklarını kaydeden Ünsal, Sivasspor'un ligde marka bir değer oluşturduğunu ifade etti. Ligin sona ermesinin ardından kendilerini ilgilendiren çeşitli transfer haberlerinin ortaya çıktığını aktaran Ünsal, şu ana kadar Brezilyalı savunma oyuncuları Fabio Alves Da Silva Bilica da dahil olmak üzere, hiçbir oyuncularının transferiyle ilgili olarak hiçbir kulüple resmi görüşmede bulunmadıklarını söyledi.
    Transferle ilgili çalışmalarının bulunduğunu, takımlarından 10 futbolcuya çeşitli kulüplerin talip olduğunu, yerli ve yabancı 10 futbolcunun da transfer listelerinde yer aldığını ifade eden Ünsal, ancak şu ana kadar hiçbir transferle ilgili net bir anlaşmanın yapılmadığını kaydetti.
    Ünsal, Galatasaraylı bazı futbolcuların Sivasspor'a transferiyle ilgili olarak da bu kulüple herhangi bir görüşme yapılmadığını da sözlerine ekledi.

01.06.2009
    Kaynak : AA
    Allahım İnşallah Doğrudur

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'ın bizzat yürüttüğü transfer görüşmesi dün gece imza ile sonuçlandı.

Fenerbahçe yeni sezon için eski teknik direktörelerinden Daum ile anlaştı. Dün gece Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım ile biraraya gelen Daum ile tam anlaşma sağllandı..
    Galatasaray'ın da görüştüğü Daum için Sarı Lacivertli takım elini çabuk tutarak işi bitirdi.. Daum Fenerbahçe'nin yeni sezondaki hocası oldu.

mynet
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

mynet ne kadar güvenilir acaba :\

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

mynet degil.. kaynak turkspor.net

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daum gelirse en azından belli sistemimiz olur, takımda disiplin olur ve saçma sapan maçlarda puan kaybetmeyiz. Avrupa'da, büyük maçlarda ne yaparız, orası muamma?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sivas başkanı sattık diyor, BüLent uygun kendi ağzından kesin oLarak Fenerbahçe iLe anLaştı diyor Basın sözcüsü ne dediğini biLmiyor. Şaka gibi.

Daum geLirse de şaka gibi oLur. Aziz YıLdırım bütün vaadLerini Daum iLe başaracağını düşünüyorsa ne güzeL. İnş Daum geLir
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Daum gelirse ligde şampiyonluğu elde edebiliriz, uzun dönemde istediğini alabiliyor ama; kendi liginde herhangibi bir gönül bağı bulunmayan ve düşmemek için oynayan takımı çalıştıran bir teknik adamı almak doğru değildir. Daum yerine bir Türk teknik adam almak daha iyi olur. Yılmaz Vural'ın dediği gibi; "Bize şans vermiyorlar, şans verseler kimliğimizi, başarımızı göstereceğiz." Daum yerine Yılmaz Vural'ı getirmek daha mantıklıdır. Çünkü; Daum'da Almanya'nın Yılmaz Vural'ıdır...

Mesaj Yetkileri