English Premier League 09-10 7.Hafta
3 Nottingham - Newcastle 2

Her maç gibi önemli bir maçtı üst sıralardan kopmamak ve ilk 10 tutunabilmek için öyle oldu yenik duruma düşmemize rağmen son dakikalardaki galibiyet golüyle maçı almayı bildik. Aquino son maçı almıştı bu maçıda aldı böyle devam etmesi dileğiyle.

English Premier League 09-10 8.Hafta
5 Arsenal - Nottingham 2

Evet Arsenal deplasmanındaydı sıra yenilgi bekliyordum ama bu kadar ağır olacağını tahmin edemedim , Adebayor girdiği her pozisyonu gole çevirince bu ağır yenilginden kurtulamadık önümüzdeki maçlara bakıcaz.

English Premier League 09-10 9.Hafta
5 Nottingham - Aston Villa 1

Son maçtaki ağır yenilginin şokunu küllerini üzerimizden atmak için önemli bir maçtı , gerçekten inanılmaz hızlı başladık 15 dk. 2 gol bulduk önce son maçta attığı golle ölü toprağını üstünden atan Camerling yazdı devam gelicekmiş meğer sonra son 3 maçtır attığı gollerle takıma can veren Aquino , ilk yarı biterken Camerling bir tane daha yazınca son maçtaki şoku enfes bir gösteriyle şova çevirdik.İkinci yarıdada ilk yarıdaki performansı sürdüren Camerling 2 gol daha atarak bu tarihi galibiyete ön ayak oldu.Takımın efsane isimlerinden Martin O Neill ın takımını böyle rezil etmek istemezdim kendisinden özür diliyorum .

English Premier League 09-10 10.Hafta
1 Nottingham - Liverpool1

Rakibimiz ligin bir diğer efsane rakibi Liverpooldu. Son maçların yükselen starı Aquino nun inanılmaz golüyle başlayınca bu maçta acaba bir Aston Villa maçımı daha diye düşünmeye başlamıştım golden 4 dk. sonra Aquino nun bir şutu direkte patladı .Sonra oyun rölanti bir şekle girdi ,Penaltı maçın dönüm anıydı belkide Aquino atsa rahat bir galibiyet alacaktık ama atamayınca Torreste pozisyonu bulunca tek puanla yetinmek zorunda kaldık.

EPL Puan Tablosu 10. Hafta

Sonraki 5 maç
Blackburn (D), Fulham(D), M.City(E), Sunderland(D), Derby(E)