Aygün gözüme gözükme
Aygün gözüme gözükme
Selamlar herkeze
merhaba ....
bu arada herkez değil herkes abi..
yalnızlar herkesler karışır hep insan hali
tabii abi seni suçlayamam..
Herkes yazılılarım bitti diyor benim 4 tane daha var
Benim yazılılar cumaya sarkıyor
Benim yazılıalr bittide.Yazın tekrar uğraşacam ya.
içilmiyorrrrr içilmiyorrrr tylolhot içilmiyorrrrr
Bu El Barto ne zaman akıllanacak Bugün yine saldırmış yine yemiş dayağı
limonlusu içilmiyorsa portakallısını iç, portakallısı içilmiyorsa limonlusunu iç. hiçbiri olmuyorsa, c vitaminli meyveler, kuşburnu veya ıhlamurla eksiği kapat...
Firefox Tsi dışında hiçbir siteye girmiyor .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Giriyo giriyo (:
Web tarayıcınızı firefox olarak ayarlayıp msn 9.0'da email butonuna bastığınızda ne ile karşılaşacağınızı biliyor musunuz?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
matematik-fen ztn fransızca ingilizce zayfı değil son sınavım 1 2 gelcek ama hiç kasmadım kalma yok die dierlerinden de kalınmıo ama sözlüyü etkiliolar. Türkçe ve fransızcadan kalınıor türkçe'ci bana gıcık bırakcam dio inş bırakmaz
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Açılır mısın?
Selamlar..
Sen iste yeter ki
Ben zaten açmaya geldim buraya biraz dizi izleyip yatacağım.. Sana kendinle iyi muhabbetler mayg..
iyi geceler gençlik
Bi selam verim millete sonra kacim, uyku tutmasa gelirim
finaller finaller finaller
dertdaş var mı buralarda
Günaydın gençler
Aygün.
bu sefer kazandın abi galiba..
Ezdim Aygün'ü bu sefer köpeciği ile beraber.
Ya şansa bala yenmiş az daha ben yenicekmişim Olucak o kadar Bugün günümde değilim