1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: NANNAR'dan Türksportal forumlarına Yılbaşı hediyesi !!!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Hayatımda gördüğüm en dandik taktik sadece bunu söylemek isterim Lazio ile evimde genoa cagliari ve palermoya yenildim.Default 4-4-2 ile cıkmak bile daha iyi sanırım .ön liberomda Dabo ortada Ledesma amc de Buanonette forvette quagliarella var.Bu adamlara rağmen bir gol bile atamadım 3 maçtada.Size başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by almlyf69ali55 View Post
    hocam forvete pogre nasıl olur acaba dmcde topal ı aml amr de de jankovic ve arda var bu arada marquinhos var amcde buonanotte defansa servet emre nasıl

forvet için pogre harika olur... defansa serverin yanına hızlı bir adam al bence... marquinhos'u sağ kanatta kullnabilirsin...

Quote Originally Posted by green View Post
    Hayatımda gördüğüm en dandik taktik sadece bunu söylemek isterim Lazio ile evimde genoa cagliari ve palermoya yenildim.Default 4-4-2 ile cıkmak bile daha iyi sanırım .ön liberomda Dabo ortada Ledesma amc de Buanonette forvette quagliarella var.Bu adamlara rağmen bir gol bile atamadım 3 maçtada.Size başarılar.

teşekkür eder mağaranda sana ömür boyu mutluluklar dileriz... tabi kış uykusundan uyanabilirsen...

***Bu taktik 9.0.1 için yapılmış ve bir sürü farklı takımda denenmiştir... başarı 3 maçta değil uzun sürede yakalanır anlayana
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri