Ahahaha hep bahane bilirim.
Ahahaha hep bahane bilirim.
2 gündür ben pataklıyorum bi kere de sen sevin canım nolucak
yarın bir daha pataklarım.
Haha O balyoz ne öyle ya.Düşürmesem bi vuruşta giderdim.80 küsür götürüyo
Bir dövüş oyunu http://ledbrey.mybrute.com adresinden karakter yaratabilirsin abi
mybrute.
Konuşma bir kere denk gelmedi zaten hep kaçtın.
Onu gördükten sonra zıplayıp kaçmamak mümkün mü
ama tadına bakacaksın belki yarın belki yarındanda yakın.
Sen de benimkinin tadına bakarsın (:
Aygün'ü bugün bende patakladım , sonra 3-4 adamıyla toplanıp benim adamı dövmeye çalıştı ama nafile
Selam gençler.
Bende başladım .İsot abi başladın mı sen .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Ve aleykümselam.
Naber El Barto bitmedimi senin sınavlar?
Finaller geldi şimdi. Bunlarıda verdik mi 4 yıllık üniversite hayatımızı bitiriyoruz Allahın izniyle. Sonrada kasımda yaylalar yaylalar yapacağız kısmetse dönüncede işti evlilikti falan artık hayatım bir düzene girecek diye umuyorum.
Sizler nasılsınız? Özlemişim şuranın ortamını muhabbetini yahu.
Ben araya kaynayayım .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Kayna kardeşim kayna.
Sen nasılsın okul nasıl gidiyor? Karne almaya az kaldı nasıl gelecek karnen? Birde kaçıncı sınıftın sen SBS'ye falan girecek misin yoksa ben büyük bir hata yapıyorum liseye giden birine SBS mi soruyorum
İyidir be benımde sınavlar bitti sonuçları bekliyorum artık bir üst sınıfı umud ediyorum.Ay içinde istanbul seyahati ordan çıkacak olumlu olayda ehliyeti istiyorum soraıs allah kerim.
Sen arada gel burda muhabbet olur yahu.
Selamlar
(/s)
Hadi bakalım al ehliyeti. Bende aldım 2sene oldu ama İstanbul'da bırak arabayı bisiklet sürülmez yahu. Trabzonda trafik bukadar değildir heralde.
Atarax aldın mı Roşşo.
Trabzonda trafik nasıl bilmiyomda El Barto zonguldakta yol az araba çok bazen karışabiliyor yollar ama genelrde normal ya.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Selam Umu.
Last edited by Trabzonspor : 03.Haziran.2009 at 01:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Merhabalar gençlik
Sen Zonguldaktydın dimi ya Kafa kalmadı ki.
İstanbula doktora geliyorum lazerle gözleri bi çizdireyim bakayım ne olacak .
eheheh neden gözlüklü istemiyor musun ehliyeti.
gözlükte fayda etmiyor ya.O yüzdende kesinlikle iyi bir hasteneye gitmeme şart.
Nasılsınız.
atarax alsam şuan burda olamazdım heralde abi
(/s)
Anladım geçmiş olsun şimdiden Sağlık önemli yahu ihmale gelmez.
Bak sana ciddi söylüyorum uyuyamıyorsan git bir tane atarax al ama sonra alkol almamak şartıyla uyu bütün gün.
Teşekkürler.Haklısın valla.Ehliyet alma aşkın bu olayı çözmeliyim allahın izniyle düzelir.Dünya göz hastanesine gidecem.