Sayfa 30 / 896 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Fener'e Bilica şoku!

Shakhtar Donetsk devreye girip, bonservisine 4.5, futbolcuya senelik 1.5 milyon Euro teklif edince, Sivas Yönetimi, transferi askıya aldı.
    Lig bitmeden Bilica’yı transfer etmek için harekete geçen ve hem futbolcu hem de Sivasspor Yönetimi’yle anlaşmaya varan Fenerbahçe’ye soğuk duş. Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun’un, “İş bitti, pazartesi günü Fenerbahçe’ye imza atacak” dediği Bilica’ya Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımının talip olduğu belirlendi. Lucescu’nun çalıştırdığı Ukrayna ekibinin, bonservis bedeli olarak Sivasspor’a 4.5 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Shakhtar Donetsk, Fenerbahçe’nin senelik 1 milyon 150 bin Euro verdiği Brezilyalı stopere de, 1.5 milyon Euro önerdi.
    Fener’e bildirildi
    Ukraynalı yöneticilerin cuma günü İstanbul’a gelerek, Sivasspor Yönetimi ve Bilica ile masaya oturacağı belirlendi. Bu gelişme üzerine Sivasspor Yönetimi, Bilica’nın Fenerbahçe’ye transferini askıya aldı. Basın sözcüsü Fikret Ünsal, askıya alma olayını doğrularken, bunu Fenerbahçe Yönetimi’ne de ilettiklerini açıkladı. Ünsal, neden böyle bir karara vardıklarını ise, “Onun yerini dolduracak bir oyuncu almadan, Bilica’yı bırakmak istemedik. Teknik heyetimizle önümüzdeki hafta toplanıp, son kararı vereceğiz” diyerek, Shakhtar Donetsk olayını gizlemeye çalıştı.
    Kaynak: Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İnşAllah doğrudur Daum'u tekrar bu takmın başında görmek istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mallorca’nın Venezuelalı orta saha oyuncusu Juan Arango, Fenerbahçe’den teklif aldığını, futbol hayatına Türkiye’de devam edebileceğini söyledi.

Milliyet'in haberine göre, Arango, Diario Mallorca gazetesine yaptığı açıklamada, menajerinin ajandasında hem İngiltere’den hem de Türkiye’den iki teklif olduğunu, ancak Güiza’nın eski takım arkadaşı olmasından dolayı, onun yanına gitmeye daha sıcak baktığını belirtti. Bir yıl daha sözleşmesi olduğunu da hatırlatan Arango, Mallorca’nın kendisini satmaya sıcak baktığını vurguladı.

Maraton
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sol tarafa muhteşem bir transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Guiza'yı gol kralı yaptıran adamdır inşallah alınır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Köln Başkanı: Daum Fenerbahçe ile anlaştı.

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Daum'un gelmesini bende istiyordum.Hayırlı olsun .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Roland Koch tekrardan gelsin takımın başınada. O zaman görsünler yatmayı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Son dakika

Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor !.. Teknik direktörlük koltuğu için eski çalıştırıcısı Daum ile anlaşan Fenerbahçe transferde de çok hızlı davranıyor. Sarı-Lacivertliler , Kaysersipor'un yıldız ismi Memet Topuz ile büyük oranda anlaşmaya verdı.

Ligtv.com.tr
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yalnız Mehmet Topuz'un ismi Memet şeklinde yazmışlar.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 02.Haziran.2009 at 18:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Son dakika

Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor !.. Teknik direktörlük koltuğu için eski çalıştırıcısı Daum ile anlaşan Fenerbahçe transferde de çok hızlı davranıyor. Sarı-Lacivertliler , Kaysersipor'un yıldız ismi Memet Topuz ile büyük oranda anlaşmaya verdı.

Ligtv.com.tr
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yalnız Mehmet Topuz'un ismi Memet şeklinde yazmışlar.
    Kaçıncı topuz haberi oldu .Memet olayıda güzelmiş .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Aziz Yıldırım'ın artık hata yapma lüksü yok ve hem Türkiye'yi hem de Fenerbahçe'nin büyüklüğünü bilecek bir teknik direktörü getirmek zorunda.Bu noktada Christoph Daum ismi ön plana çıkıyor.Daum gelirse 3 sezon boyunca ligde banko 75 puan toplarız,şampiyonluklar gelir ama Avrupa Kupalarında ne olur onu bilemiyorum o konuda kafamda soru işaretleri var.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Mehmet Topuz havaalanında çıkmış ve kulüp binasına gidip Başkanla yüz yüze görüşerek son pürüzleri halledeceklermiş.İnşAllah doğru haberlerdir.Çok yararlı bir transfer olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe 2 dakikada 2 oyuncu alıp , birde teknik direktör aldı .

Kaynaklar ne derece dogru acaba.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Fenerbahçe 2 dakikada 2 oyuncu alıp , birde teknik direktör aldı .

Kaynaklar ne derece dogru acaba.
    N ekadar doğru bilinmez ama F.Bahçe muhabiri Tunç Elibol Ligtv'ye canlı bağlanarak son dakika olarak verdi haberi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kimi aldı yahu 2dk

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kayserispor´un gözde futbolcusu Mehmet Topuz‚ yaptığı açıklamada‚ Fenerbahçe ile anlaşmadım. Kulübüm‚ talipli getir‚ anlaşalım‚ dedi. Şu andan itibaren herkesle görüşmeye açığım dedi.

İstanbulda olduğu‚ Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım´la görüştüğü yolundaki haberlerin doğru olmadığını belirten Mehmet Topuz‚ DHA´ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Düne kadar kulübümde kalmaya arzuluydum. Ancak‚ bana talipli olmadığı belirtilerek kiminle anlaşırsam oraya gidebileceğim‚ söylendi. Benim‚ şu andan itibaren Kayserisporda kalmam söz konusu değil. Kiminle anlaşırsam‚ o kulübe gideceğim. Taliplilerim‚ kulüple görüşebilir.

İstanbula gitmediğini‚ Yozgatta yaşayan yakınlarıyla hasret giderdiğini‚ karayoluyla Antalyaya tatil yapmak için yola çıktığını belirten Mehmet Topuz‚ Hakkımda ne hayırlıysa‚ o olur diyerek sözlerini tamamladı.

Hürriyet
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fenerbahçe ile anlaştığı belirtilen ve çalıştırdığı Köln yönetiminin takımdan ayrıldığını doğruladığı Christoph Daum, sessizliğini bozdu! Adının açıklanmasını istemediği bir külüple anlaştığını ifade eden Alman hocanın sözleri, Kadıköy'ü gösterir nitelikte oldu!

Daum, avukatları vasıtasıyla yaptığı bir yazılı açıklamada, ''Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinden cumartesi günü sportif ve maddi açıdan çok iyi bir teklif aldım. Avukatlarım hafta sonunda uzun vadeli bir sözleşme hazırladı, ben de bunu dün imzaladım'' şeklinde ifadeye yer verdi.

Adının şimdilik açıklanmasını istemeyen kulüp ile her zaman istediği gibi uluslararası alanda maçlara katılma imkanı bulacağını ifade eden Daum, kendisine söz konusu kulüpte verilecek imkanlarla gelecek yıllarda Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı elde edeceğini kaydetti.

Kararının 1. FC Köln'e karşı alınmış bir karar olmadığını, sadece teklifin kendisini çok fazlasıyla cezbettiğini belirten Daum, daha önce de yaptığı açıklamalarda söylediği gibi Köln'ü düşme hattından çıkartarak ligin ortalarına getirdiğini ve gelecek için de böylece iyi bir temel yarattığını ifade etti.

Köln kulübüne, taraftarlara teşekkür eden ve Köln'e gelecek için de başarılar dileyen Daum, ''Kalbimin bir kısmı her zaman burada kalacak'' şeklinde ifadeye yer verdi.

Ajansspor
    Last edited by TR.CaPTaiN : 02.Haziran.2009 at 20:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Açıklamalarının tarifi uyuyor Fenerbahçe'ye ama başka bir kulüp olma ihtimali de var.Bakalım en kısa zamanda kulüpten bu konuda bir açıklama bekliyorum ben,göreceğiz neler olacağını ..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bence Fenerbahce ile anlasmistir. Türk gazetelerinin hepsi yaziyor Alman gazeteleri,haber siteleri hepsi ayni haberi yaziyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Açıkcası Daum ismi beni heyecanlandırmadı değil. Düşünüyorum, en son ligi 6. bitirdiğimizde takımın başına Daum getirilmişti. O zaman takımda büyük revizyon yapılmış, temelleri Daum atmıştı. 3 senenin 3'ünde takımı başa oynattı, 2 sene şampiyon oldu, 3. sene Appiah'ın şutu gol olsa onu da yapacaktı ama yine de şampiyon olmasa da 81 puan topladı ki, bu sene şampiyonluk için hayli fazla bir puan olurdu.

Aurelio'nun yıldızını parlatan, kulübe Hooijdonk, Alex, Appiah, Nobra gibi oyuncuları getiren (Anelka da onun dönemin de geldi ama yönetimin yaptığı bir transferdir diye düşünüyorum), topa vurmayı bilmiyor denen Ümit Özat'ı, çok ofsaytta kalıyor forvette ve savruk oynuyor denen Tuncay'ı sol kanatta oynatarak çok yönlü oyuncu olmasını sağladı.

Ekibiyle takıma yüklediği kondüsyon ve dakika 90 olduğunda bile rakiplerde Fenerbahçe ya gol atarsa korkusunu yaşatması da en önemli özelliklerinden. Ayrılışı da bir travma döneminde olmuştu zaten, sağlık sorunları da vardı gerçi ama yine de son hafta kaybedilmesi nedeniyle sözleşme yenilenmedi.

Şimdi tekrar gelecek olması, takımın yapısını bilmesi, ligi ve oyuncuları tanıması açısından avantaj. Köklü revizyon yapılacak dendi, geçmişte bunu 1 defa yapmıştı ve başarılı olmuştu bu yönden avantaj.

Ama korkularım da var, Aziz Yıldırım 3 sene şampiyon olacağız dedi, ben Daum'un bunu yapabileceğine inanıyorum. Ama avrupda ne yaparız emin değilim yine de Daum akıllı adam, görmüştür avrupada da nasıl oynanması gerektiğini.

Eğer oyun yapısında değişiklikler yaparsa, büyük maçlarda iyi oynatabilirse takımı başarı gelir. Transfer konusunda ise eğer Daum gelirse çok rahatlarım çünkü boş oyuncu transfer edeceğini sanmıyorum. En güçsüz yerimiz olan orta sahayı takviyelerle en güçlü hale getirebilir.

Tam olarak işte budur, harika tercih demesem de, hala bazı konularda takıntılık yapıp, değişiklik yapmakta açık olmazsa ve avrupada kendi kafasındaki gibi değil, oynanması gerektiği gibi oynamayı redderse sıkıntıya düşeriz.

Bir de Daum döneminde takımın oynadığı, harika performans sergilediği maç sayısı 5-6'yı geçmezdi, umarım bu şekilde olmayan, izlerken keyif veren bir takım oluşturulur. Yoksa kazansak da taraftar homurdanmaya devam eder.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

usta öyle bir anlattın ki Daum'u Denizli'yi şutlayıp Beşiktaş'a getirmelerini isteyecem
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yok yahu doğruya doğru demek lazım. Kafamı karıştıran noktaları da yazdım ki Daum kendini geliştirmediyse, onun kurduğu takımı ileriye götüren Zico'nun da ötesine takımı taşıyamayacaksa hiç gelmesin.

Yoksa ne zaman keyifli maç izleyeceğiz, duran top harici gol atacağız serzenişlerimi unutmadım. Takımda yapılacak revizyon ve gelecek oyuncu transferleri konusunda güvenim tam ama dediğim gibi işte budur bizi başarıya taşıyacak hoca, ideal seçim diyemiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Alman forumlarında Daum'un Barnetta ile beraber geleceği kesin bir dille söyleniyor ama bilmiyorum onların söyledikleri ne kadar güvenli
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman'ın yardımcı antrenör olarak değil, teknik menajer olarak gelmesi gündemdeymiş. Yardımcı olursa pek etkili olamaz ama başka görevle gelirse ve Daum'un üzerinde yer alırsa, Daum bıraktığında yerini rahatlıkla doldurabilir. Rıdvan'ı isterdim ama Aykut da olur, yeter ki böyle bir sistem getirilsin. Futbolu, futbolu bilenler yönetsin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aykut Kocaman'ın yardımcı antrenör olarak değil, teknik menajer olarak gelmesi gündemdeymiş. Yardımcı olursa pek etkili olamaz ama başka görevle gelirse ve Daum'un üzerinde yer alırsa, Daum bıraktığında yerini rahatlıkla doldurabilir. Rıdvan'ı isterdim ama Aykut da olur, yeter ki böyle bir sistem getirilsin. Futbolu, futbolu bilenler yönetsin.
    Onun adı yardımcı oluyor zaten
    Öyle bir şey olacaksa Daum gelsin hiç sorun değil
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Onun adı yardımcı oluyor zaten
    Öyle bir şey olacaksa Daum gelsin hiç sorun değil
    Yardımcı dersen hocanın onaylayıcısı gibi birşey olur. Tabi Aykut yanlış gördüğü yerde yanlışı söyler ama hocanın altında değil, üstünde bir pozisyonda olması, ileride eğer takımın başına geçecek olursa takımdaki otorite açısından daha iyi olur. Benim istediğim Daum'un altında çalışması değil, Daum'un patronu olması ve yönetimin futbol konusunda tek muhattab olacağı kişi olması. Bu anlayışla, bu yöneticilerle bu ne kadar gerçekleşir, hayalden öteye gider, bilinmez...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Dün Vatan'da bir haber gördüm çok güldüm. Fenerbahçe Topuzu istiyormuş yine yazıyor altında da SAT-MA-YA-CA-ĞIZ.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Topuz gidici ama kime gidecek bakalım
    FB, GS, BJK, TS kapışırken istermisiniz bir yabancı kulübe gitsin
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006

Beyler, Daum geliyor mu? Gelmiyor mu? Ortaya birisi birşey attı, binlerce kişi arkasından atladı... Daum gelirse TSL'de tutulmayız ama; Avrupa'da yapabileceğimiz en iyi olay kolay takımları eleyerek Avrupa Liginde çeyrek final olur...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Show TV spor bülteninde Fenerbahçe Daum ile kesin olarak anlaştı haberi vardı.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Beyler, Daum geliyor mu? Gelmiyor mu? Ortaya birisi birşey attı, binlerce kişi arkasından atladı... Daum gelirse TSL'de tutulmayız ama; Avrupa'da yapabileceğimiz en iyi olay kolay takımları eleyerek Avrupa Liginde çeyrek final olur...
    Geliyor Batuhan abi bir sürü kaynakta çıktı Köln başkanı doğruladı vs. bir aksilik çıkmazsa yeni tdmiz Daum

Mesaj Yetkileri