İyi transferler Giresun'dan Rumenleri de alırlarsa güzel olur ..
İyi transferler Giresun'dan Rumenleri de alırlarsa güzel olur ..
"Kafama koydum geldim!"
2008/2009 Sezonun'da Bank Asya'da yılın teknik adamı seçilen Coşkun Demirbakan,tercihini Boluspor'umuzdan yana kullandı.Çok zor şartlarda Diyarbakırspor'u Süper Lig'e taşıyan İmparator lakaplı Kurt Hoca,bu yılki hedefini "Boluspor'u ilk 2'den Süper Lig'e çıkarmak" olarak belirledi.
Kalabalık bir basın ordusu tarafından karşılanan Demirbakan gördüğü ilgiden son derece memnundu.İmza töreninde ilk sözü alan Boluspor Klüp başkanı Necip Çarıkçı bu sene hedeflerinin ilk 2'den direk olarak Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirtip,bu amaç doğrultusunda hedefe gidilecek hocayla anlaştığını belirtti.
Gemileri Yaktık Geliyoruz!
Bir çok Süper Lig takımından teklif aldığını belirten Coşkun Demirbakan,imza töreni sırasında şunları kaydetti:"Sezonun bitmesinin ardından Sayın Başkan Necip Çarıkçı'nın,30 Mayıs'a kadar Boluspor'dan haber beklemesini,hedefe giden yolda beraber olmak istediklerini belirtti.Bende verdiğim sözü tutarak hiçbir klüple transfer görüşmesi yapmadım.Boluspor'dan aldığım teklife güvenerek tatilimi yaptım.Kafam dinç ve yeni sezona hazırım.Bütün Bolulularda şampiyonluk için hazır olsunlar.Elele vererek,bu takım hakettiği Süper Lig'e hep beraber çıkaracağız."
Coşkun Demirbakan 10 Kasım 1954 Eskişehir'de doğdu. Futbola İstanbul'da o zamanlar amatör olarak faaliyet gösteren Çamlıca Spor Kulübü'nde başladı. 14 yaşında Malatyaspor'a transfer olan Demirbakan, Eskişehirspor, Sakaryaspor ve Fenerbahçe'de aktif olarak futbol oynadı.
1982 yılında menüsküs olan Demirbakan aktif futbol hayatını jübile yapmadan noktaladı ve futbola antrenör olarak devam etti. Antrenörlük hayatına Akyazıspor'da başladı. Ardından Alanyaspor, Erzurumspor, Malatyaspor, Eskişehirspor, Sakaryaspor, Diyarbakırspor, Antalyaspor, Kahramanmaraşspor'da devam etti.
En son Bank Asya 1. Lig'de Diyarbakırspor'u çalıştıran tecrübeli teknik adam evli ve iki çocuk babasıdır.
Oldukça samimi bir havada geçen imza töreni sırasında birçok yönetici ve taraftar'da hazır bulundu.
İmza Töreninden Kareler
YARENLER.ORG.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kardeşlerimiz alınmasın ama son Stancu biraz uçuk geldi
Last edited by guarin14 : 04.Haziran.2009 at 18:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)