Beşiktaş'ın yeni kalecisi Runje dün İstanbul'a geldi. Hırvat kaleci, bugün Kartal'a resmi imzayı atacak.

İnönü'de büyülendim

Hırvat kaleci "Geçen yıl geldiğim Beşiktaş, hiç aklımdan çıkmadı. Burada tarih yazacağım" dedi.

Beşiktaş'ın yeni kalecisi Vedran Runje, dün eşi ile birlikte İstanbul'a geldi. Bu sabah sağlık kontrolünden geçecek, öğleden sonra da resmi sözleşmeyi imzalayacak olan Hırvat file bekçisi, diğer tüm yıldızlar gibi konuşmak için sadece FOTOMAÇ'ı seçti. Cordoba'nın ayrılmasının ardından önümüzdeki yıllarda siyah-beyazlı ekibin kalesini koruyacak olan Runje, Beşiktaş'ı seçme nedeni olarak geçen sezon İstanbul'a geldiğinde siyah-beyazlı taraftarlara hayran olmasını gösterdi. Hırvat kaleci şöyle devam etti:

MONACO'YU GERİ ÇEVİRDİM
"Geçensezon UEFA Kupası'nda Standard Liege ile İstanbul'a geldiğimde büyülenmiştim. İnönü Stadı'nda inanılmaz bir taraftar desteği vardı. Ayrıca şehre gerçekten hayran olmuştum. Beşiktaş'ın Türkiye'nin en büyük üç kulübünden biri olduğunu biliyorum. Kariyerimde böyle bir değişime ihtiyacım vardı. Monaco da beni istiyordu ama ben Beşiktaş'ı tercih ettim."

OLUMLU REFERANS
"F.Bahçeli eski futbolcusu Rapaiç benim dostumdur. Ondan, G.Saraylı Tomas'tan ve eski kaleci Mrmiç'ten hep olumlu referanslar aldım. Beşiktaş camiası her açıdan inanılmaz ve büyüleyici. Bu kulüp ve taraftarı, Avrupa kupalarında elde ettikleri derecelerden çok daha yüksek yerleri hak ediyor. Bu sezon tarih yazacağım. Daha önce Marsilya ve Standard Liege'de yazdığım gibi."
alıntıdır .... malesef fotomaçtan ...