-
05.Haziran.2009, 01:53

Arkadaşlar,kariyerde epey ilerledim o yüzden oynadığım bütün maçları direk böyle veriyorum,ama geniş bir özet geçeceğim.
5.Haftada oynadığımız Gençlerbirliği maçından sonra bir çıkış dönemi yaşadık.Takımım oyun karakterime yavaş yavaş adapte olmaya başladı.Hala ufak eksikler var takımda.Kaybettiğimiz İBB,Kocaelispor ve Gaziantepspor maçlarını pisi pisine kaybettik diyebilirim.
Türkiye Kupası takım için büyük bir vitrin oldu diye düşünüyorum.Fenerbahçe,Trabzonspor gibi takımların olduğu gruptan 2.ci olarak çeyrek finale çıktık.
Sakatlanarak sezonu kapatan Nadarevic,kadroda düşünmediğim Anderson sözleşme feshettiğimiz oyuncular oldu.
İlk devrede oynadığı 16 maçta attığı 7 gol ile kulüplerin transfer listesine giren Stepjen Poljac,devre arasında 1 Mn € bonservis bedeli karşılığında Hoffenheim kulübünün yolunu tuttu.
Devre arasında 2 takviye yaptık.Scout ekibimizin izlediği oyunculardan Güney Afrikalı Michael Morton ve Ukrayna 1.Lig ekiplerinden Arsenal Kiev'in başarılı stoperi Sergey Fedorov devre arasında takımımıza katılan oyuncular oldular.
Çeyrek final maçları izlenmeye değerdi gerçekten.Kendi sahamızdaki ilk maça sakat Appiah,Youla,Batuhan ve Vucko'dan yoksun çıktık.İlk 18'i tamamlayamadığımız bu maçta Beşiktaş çok rahat bir galibiyet aldı.
2.Maçın taktik-sistemini hazırlamam tam 1 saat sürdü
Bu kupayı gerçekten çok istiyorduk,dolayısıyla rakip kim olursa olsun sahaya kazanmak için çıkacaktık.Oyuncularımla hafta arasında yaptığım antremanlarda onlara hep bunu söyledim.
Takımın motivasyonunu üst derecede tutmak önemliydi.O gün sahada bambaşka bir Eskişehirspor vardı ve tarihe geçecek bir galibiyet ile yarı finale çıktık.
Bu süreçte başarılı performansı ile ön plana çıkan bazı oyuncularımız oldu.
Souleymane Youla;Ligde 17 maçta attığı 13 golle krallıkta zirvede.Bütçemiz yetse bonservisini almak istiyorum ama seneye Lille'e geri dönecek malesef. 
Stephen Appiah;Ortasahanın dinamosu oldu.Geçirdiği ağır sakatlığın ardından ilk maçlarda tam randımanla yararlanamasakta Appiah mücadelesiyle,performansı ile ön plana çıkan oyunculardandı.
Serdar Özbayraktar;O da iyi bir sezon geçirenlerden.Başta Fenerbahçe olmak üzere birçok büyük kulüp ara transferde kapımızı çaldı,ama o takımda kaldı.Sözleşmesi 2011'de bitiyor,seneye kaptanlığı ona vermeyi düşünüyorum.
Mesaj Yetkileri