Sayfa 18 / 1204 İlkİlk ... 8161718192028681185181018 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

valla inanmıyodum ama galatasarayım büyük iş başardı yeni sezonda başarılar diliyorum yeni teknik patronumuza
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rijkaard'da turkspor.net bile yanıLdı işte doğru transfer anLayışı budur medyaya çaktırmıcan herkesi şok etcen sakın Kaka da reaL e değiL bize geLmiş oLmasın
    Screw you guys, I'm goin' home

3 yıl öncesine kadar gazetelerde böyle ünlü kişilerin Türkiye'ye geleceği yazdığı zaman bi tarafımla gülerdim.Şimdi ise ligimizin kalitesi arttığı için İbrahimovic Fener'de - Galatasaray'da deseler yine inanırım.Hem ligimizin kalitesi artıyor hem de tüm takımlar stad vs. yaptırarak büyük gelişmeler gösteriyor.Bunlar sevindirici şeyler Zaten bizim Avrupa'da başarılı olamamızın sebebi Türkiye ligi ile Avrupa'nın dengesizliğidir.Galatasaray - Fenerbahçe - Beşiktaş vs. gibi takımlar Türkiye'de elini kolunu sallayarak şampiyon oluyorlar.Ancak Avrupa'ya gittiklerinde en kötü takıma bile zorlanıyorlar.Ligin kalitesi arttıkça bu dengesizlikte ortadan kalkacaktır ve Avrupa'da da başarılar gelecektir.Bu yüzden böyle isimlerin gelmesi Türkiye açısından güzel birşey.Hangi takıma olursa olsun böyle isimler geldimi mutlu olmamız gerek.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mesajları sondan okumaya başlıyınca Ersun Yanal geldi zannettim. Dün Ntv spor da da söylemişti. Aşşağılara inince şok oldum Umarım iyi işler yapar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

FLAŞ FLAŞ FLAŞ FLAŞ! RIJKAARD G.SARAY'DA!..

Flaş! Flaş! Flaş! Galatasaray'da teknik direktörlüğe Hollandalı çalıştırıcı Frank Rijkaard getirildi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan resmi açıklama şu şekilde; "Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı teknik direktörlüğüne Frank Rijkaard getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz. "

İki gün önce İspanya'ya hareket eden Adnan Polat'ın Juande Ramos ve Bernd Schuster ile anlaşmamasından sonra Rijkaard ile görüştü ve Hollandalı teknik adam ile iki yıllık sözleşme imzalandığı ifade ediliyor.

46 yaşındaki Hollandalı teknik adam 2003-2008 yılları arasında Barcelona'yı çalıştırdıktan sonra Katalan devi ile zorunlu bir ayrılık yaşamıştı. Futbolculuğu döneminde Milan ve Ajax takımlarında gösterdiği performansla ün yapan genç isim için Galatasaray teknik direktörlük adına ikinci ciddi sınav olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

vayyy..
    helal olsun yaa..
    harbiden GS çok kıyak transferler yapıyor bu 2 yıldır..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şimdi medya coşcak kesin görürüz RonaLdinho GS de diye
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rüştü'nün Riijkaard ile ilgili bazı açıklamaları olmuştu bakalım ne kadar haklı çıkacak ? Türk Futbolu için mükemmel bir gelişme bence GS Yönetimi süper bir iş yaptı . Bu sene TSL müthiş geçecek gibi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    G.Saray'ın hali hazırda çok iyi bir kadrosu var.Bir kaç kaliteli takviye ile daha iyi hale getirilebilir...

G.Saray'ın kadro yapısına en uygun sistem 4-3-3.Sağlam orta saha göbeği.Ofansı çok iyi olan kanatlar...

Şöyle bir baktığımızda kadro yapısı itibariyle Rijkaard'ın Barca'sı Türkiye'de G.Saray'dır...

Seçim çok doğru,hayırlı olsun...
    Aynen katılıyorum Anıl.
    Ortasaha 3lüsüne Barış ve Topalın yanına oyunu 2 yönlü oynayabilen, ileri iyi paslar atabilen, hucumun yaanında defansı da kötü olmayan bir yabancı alınırsa ileri 3lü de Kewell - Baros- Arda olur zaten. Emana Topal ve Barışın yanına süper olurdu

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Demek geçen Fenerbahçe aLanına yazdığım oLay doğrumuş. Dubai dönüşü ünLü bir iş adamı Uçakta Rijkaard iLe görüştüğünü söyLemiş ve İstanbuLda bir transfer görüşmesi yapacağını söyLemişti.. Demek bu takım GaLatasaray mış. Ve İspanya da işi bitirdi GS. BeLki Schuster vs bunLarLa hiç görüşüLmedi hep odak nokta Rijkaard dı..

Çok iyi bir hoca aLındı, doğru transfer poLitikası iLe iyi atıLımLar yapabiLir GaLatasaray.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Off Şu GsTv Diji ye geçmeseydi izlerdim olanı biteni

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Bugün Saat 20.00'de imza töreni varmış Frank Rijkaard için...Muhtemelen NTVSpor felan yayınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Aynen katılıyorum Anıl.
    Ortasaha 3lüsüne Barış ve Topalın yanına oyunu 2 yönlü oynayabilen, ileri iyi paslar atabilen, hucumun yaanında defansı da kötü olmayan bir yabancı alınırsa ileri 3lü de Kewell - Baros- Arda olur zaten. Emana Topal ve Barışın yanına süper olurdu
    Rijkaard M.Topal ve Barış'ın önüne bir Deco isteyecektir zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    G.Saray'ın hali hazırda çok iyi bir kadrosu var.Bir kaç kaliteli takviye ile daha iyi hale getirilebilir...

G.Saray'ın kadro yapısına en uygun sistem 4-3-3.Sağlam orta saha göbeği.Ofansı çok iyi olan kanatlar...

Şöyle bir baktığımızda kadro yapısı itibariyle Rijkaard'ın Barca'sı Türkiye'de G.Saray'dır...

Seçim çok doğru,hayırlı olsun...
    Tamamen katılıyorum aynılarını ben söyleyecektim ağzına sağlık.. Bu sistemi oturtabildiğimiz takdirde bizi durdukmak gerçekten çok güç olacak..

Yalnız yönetimin sabırlı olması gerekiyor.Öyle 3 ay sonra Rijkaard başarılı değil diye göndermek olmaz.Artık bi teknik direktörü sabitlememiz ve istikrar sağlamamız gerek.Son 3 yılda 5 teknik direktör değiştirmişiz...Yılda bir bile değil

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Pesimistr View Post
    Yalnız yönetimin sabırlı olması gerekiyor.Öyle 3 ay sonra Rijkaard başarılı değil diye göndermek olmaz.Artık bi teknik direktörü sabitlememiz ve istikrar sağlamamız gerek.Son 3 yılda 5 teknik direktör değiştirmişiz...Yılda bir bile değil
    Benimde aklıma ilk gelen bu oldu.. Çok iyi bir hoca ile anlaştık. Bir stoper bir de orta sahada aldıkmı başarı kaçınılmaz olur

Süper bi seçim bence kariyerli disiplinli bi adam çok mutluyum şu anda Umarım başarılı olur...

Frank Rijkaard'ın olması iyi oldu.Şampiyonlar Liginde başarı sağlamış bir teknik direktör.Hem yabancı yıldızların gelmesinde büyük bir etken olur.Önümüzdeki sezon bambaşka bir Galatasaray'ın olacağı kanatindeyim....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rijkaard'ın Türkiye Ligi gibi bir ligde başarılı olabileceğini düşünmüyorum , sadece 2 takım çalıştırmış bugüne kadar ve çalıştırdığı takımlardan biri barcelona ki barcelona denilen takımın sistemi zaten belli senelerdir aynı sistemle oynuyor , yani Rijkaardın Barcelonadaki başarılarda öyle çok bir katkısı yoktu ki katkısı olmadığı anlaşıldığı için gönderildi ve şampiyonlar ligini kazanmasına rağmen bu kadar hoca arayan kulüp neden Rijkaardı almadı takımına bi düşünmek lazım . İsmi olan bir hoca gerçekten , çok iyi bir reklam ligimiz için , inşallah da başarılı olur ama ben baskıyı kaldıramayacağını , ve göndermek için Galatasarayın yüklü tazminatlar ödeyeceğini düşünüyorum.

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Rijkaard'ın Türkiye Ligi gibi bir ligde başarılı olabileceğini düşünmüyorum , sadece 2 takım çalıştırmış bugüne kadar ve çalıştırdığı takımlardan biri barcelona ki barcelona denilen takımın sistemi zaten belli senelerdir aynı sistemle oynuyor , yani Rijkaardın Barcelonadaki başarılarda öyle çok bir katkısı yoktu ki katkısı olmadığı anlaşıldığı için gönderildi ve şampiyonlar ligini kazanmasına rağmen bu kadar hoca arayan kulüp neden Rijkaardı almadı takımına bi düşünmek lazım . İsmi olan bir hoca gerçekten , çok iyi bir reklam ligimiz için , inşallah da başarılı olur ama ben baskıyı kaldıramayacağını , ve göndermek için Galatasarayın yüklü tazminatlar ödeyeceğini düşünüyorum.

Rijkaard 'da baskıyı kaldıramıyorsa artık Bülent Korkmaz'ın vs. baskıya dayanamamasına hak vermek gerek o zaman.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Neye göre baskıyı kaldıramayacak onu anlamadım acıkcası. Genç oldugu için dersen 47 yasında adam genc sayılmaz. Tecrübesiz dersen Barcada 4 sezon calıştı. Orada hiç mi baskı yoktu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir tek baskıyı kaldıramama cümlesine neden takıldınız anlamadım ? Adama hiç yoktan baskı yapacak değil kimse , ben Türkiye ligindeki bir takıma istediği başarıları getirebilecek kapasitede bir teknik adam olmadığını , başarısız olacağını düşünüyorum.Taraftar,medya gelecek başarıslıklarda rijkaarda yüklenmeye başlıycak , bu şekilde onun da üstünde bir baskı oluşacak ve sonunda ya istifa edecek yada gıcıklık yapıp tazminatımı almadan gitmem diyecek tabi bunlar benim fikirlerim

Bir tek baskıyı kaldıramama cümlesine neden takıldınız anlamadım ? Adama hiç yoktan baskı yapacak değil kimse , ben Türkiye ligindeki bir takıma istediği başarıları getirebilecek kapasitede bir teknik adam olmadığını , başarısız olacağını düşünüyorum.Taraftar,medya gelecek başarıslıklarda rijkaarda yüklenmeye başlıycak , bu şekilde onun da üstünde bir baskı oluşacak ve sonunda ya istifa edecek yada gıcıklık yapıp tazminatımı almadan gitmem diyecek tabi bunlar benim fikirlerim
    valla ben takılmıyorum.
    sonuna kadar haklısın.
    bu takımın başına kim gelirse gelsin 3-4 maç takım iyi oynamasın bu taraftar dayanamaz başlar yine istifa seslerine.
    bu yüzden sevmiyorum futbolu artık. soğuttu bu türk futbolu beni.
    elimizde büyük bir isim var. umarım taraftar değerini anlar ve sabırlı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kendi görüşün, katılmıyorum ama. Rijkaardda TSL de calışacak kalitede degilse bizim ligimiz baya baya uzay ligi o halde

Çok iyi bir hamle yaptı Galatasaray...

İlk sene başarılı olamasa bile ismi yeter rijkaard'ın ikinci sene kesin büyük başarılar elde ederler.

Üstelik çok iyi oyuncuları rijkaard getirebilir, Zico'da olduğu gibi...

Ligin kalitesi her sene biraz daha artıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neyse ismi çok büyük bi teknik direktör gerçekten , umarım beni haksız çıkartır ve Türk futboluna reklam dışında katkı sağlar ... Hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Barcelona'dan sonra gelip Galatasarayı çalıştırması ayrı bir güzelliktir.Galatasaray iyi bir hamle yaptı seneye inanılmaz bir lig bizi bekliyor Galatasaray'a hayırlı olsun .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben Taylanın yorumunu merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Her zaman söylediğim şey bu kadar hoca ile görüşüyorlar sonunda yine gidip abuk sabuk bir adamı koyarlar takımın başına idi. Beni yanılttılar. Camiaya hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

İnşallah devre arasında yollayıp hakan şükür'ü getirmezler .
    şaka bir yana biraz sabırla çok güzel günler görebiliriz . rijkaard'ın adı transferlerde de kolaylık sağlayacaktır . çok mutluyum şu an .

Mesaj Yetkileri