-
05.Haziran.2009, 18:24
Dün akşam bir Ntvspor'da ne var ne yok diye bakayım diyip kanalı açtıktan sonra M.Topuz Beşiktaş'ta haberini görünce yerimden sıçramama neden olacak kadar sevindim bu transfere.Uzun süredir takımımızda görmek istediğimiz bir isimdi.En sonunda bize gelmiş olması gerçekten sevindirici.Haberlerde sık sık Fenerbahçe'ye imza atması an meselesi denildiğinde inşallah biz alırız diyordum.Dualarım kabul oldu.Transferde emeği geçen herkese teşekkürler.İnşallah hayırlı olur takımımıza..
Mustafa hoca ile devam edilip edilmeyeceği konusuda baya kafa karıştırıcı hale gelmişti.Açıkcası ben devam edeceğini düşünüyordum ve resmi açıklamada yapıldı.1 yıl daha takımın başında olması için anlaşma yapılmış.Bu da sevindirici bir haber.Şu aşamada Mustafa hocaya daha çok ihtiyacımız var.Ona güveniyorum gelecek sezon adına..
Bobo konusunda 6 milyon Euro'da açıkcası beni kesmiyor.Rus pazarına menajerlerle haber salınıp piyasayı artırılarak fiyatı artırılabilinir aslında.
Umarım Bobo'yu aratmayacak hatta iyiki Bobo gitmiş dedirtecek bir isim alınır umarım.Yoksa eldeki bulgurdan olacağız.Her şeye rağmen Bobo fena oyuncu değil.
Şöyle genel olarak göz attım konuya.İsmi geçen isimler açıkcası umutlandırdı beni.Mustafa hocaya iyi bir kadro kuracağı yönünde güvenim tam.Zira ilk hamlemizde bunun bir göstergesi.Yıldırım Demirören'inde transferde Mustafa hocanın bir dediğini iki etmeyeceğini bilmek daha da güzel.İnşallah Beşiktaş'ımız için en hayırlısı olur..
Mesaj Yetkileri