Sayfa 34 / 896 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
991 ile 1,020 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Pesimistr View Post
    Ne Gülerim Ama Harbiden Bu fenerde Ayıp Ediyor.Adamlar Anlaşmış Bırak Alsınlar.Ayrıca O Açıklamaların Üstüne Nasıl Kaldıracaklar Mehmet Topuz'u Bilmiyorum.
    Ayıp eden FB mi BJK mi?
    Biz takımıyla anlaşmaya çalışıyoruz, BJK futbolcu ile anlaşıp takımını mecbur bırakmaya çalışıyor. Gerçekleşirse sevinmeyeceğim bi transfer. İnşallah alacağımız netlik kazanmamıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    Bence Mehmet Topuz Beşiktaş ile anlaştı, bu haber sakat gibi geliyor bana..
    Dediğin gibi Topuz fenerle anlaştı Kayserisporla değil kayserisporda fenerle anlaştı ikiye bölelim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maxi Rodriguez biraz zor geliyor bana ama alınabiliyorsa mutlaka alınsın çakma sağ kanat deividden kurtulunsun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Ayıp eden FB mi BJK mi?
    Biz takımıyla anlaşmaya çalışıyoruz, BJK futbolcu ile anlaşıp takımını mecbur bırakmaya çalışıyor. Gerçekleşirse sevinmeyeceğim bi transfer. İnşallah alacağımız netlik kazanmamıştır.
    Ayıp eden ne Fb ne Bjk.Ayıp eden Kayseripor ve Süleyman Hurma'dır...

Mehmet Topuz Fenerbahçe’de

Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir.

Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Freddy77 View Post
    Gayet de içime siner.Yusuf Bjk'ye gitmeden 1 sezon önce içimde hala Fenerbahçe aşkı var bir teklif gelse giderim dedi.Bjk'ye gitti Bjk aşığı oldu.Rüştü meselesini de sanırım açmaya gerek yok.Eğer alırsak çok güzel olur.
    İyide bu verdiğin örnekler şimdiki durumla aynı şeyler değilki.2 takımda istiyor bir oyuncuyu.Oyuncu 2 takımdan birisinin taraftarı olduğunu,o takımla anlaştığını,o takımda oynamak istediğini belirtip bonservisinin diğer takıma verildiği bir durum hatırlamıyorum ben.Ayrıca M.Topuz istemediği sürece bu transfer resmiyet kazanmaz.Kayserispor istediği kadar bonservisini Fenerbahçe'ye versin.İnada bindirirlerse Topuz Kayserispor'da kalır.Seneye bonservissiz alırız..
    So what?
    Saike

Enterokinaz Misafir

Hayırlı olsun Mehmet Topuz..

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ayıp eden ne Fb ne Bjk.Ayıp eden Kayseripor ve Süleyman Hurma'dır...
    Bencede...Oyuncun Anlaşmış Sen Niye Zorla Kafasına Silah Dayar Gibi Fener'e Veriyorsun ? Beşiktaş'a Gitmeyi İstiyor Madem Beşiktaş'ta Aynı Parayı Veriyor..Ver Gitsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Az önce Ntvspor'da söylendi.Mehmet Beşeiktaş'tan başka takımda forma giymem demiş.Beşiktaş bu problemi çözecekmiş öyle söylendi.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Biz F.Bahçe'ye söz verdik dedi S.Hurma.Beşiktaş ise oyuncunun aklını çelmeye çalışıyor.Sonuca gelirsek F.Bahçe bu transferi doğru yoldan yürütmüş kulübüyle işi bitirmiştir.Hayırlı olsun.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Resmi sitede açıkLandı diye Topuz Fenerbahçe de mi oLdu şimdi Garip..

İLLa bir Tümer ve İLhan Mansız oLayı daha yaşatıcakLar..

Hurma ve Aziz YıLdırım yediremedi kendiLerine, aLLem ettiLer, kuLLem ettiLer anLaştıLar araLarında.. BakaLım ne oLacak çok merak ediyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3 sezondur gitti, gidecek, satmayacagız vs diye adına bilboardlar yaptırılan adamın transferi de bu kadar karmasık olmalıydı zaten BJKli yöneticiler olayı cözecegiz biz alacagız diyor; FB resmi siteden duyurdu. Halat cekme yarısı gibi, bakalım kim kazanacak?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mehmet Topuz için basında geçen 5 m € + Emreciksin çok fazla ama eminim ki olay farklı noktalara geldiğinden dolayı para 2. plana itildi. Ve transfer gerçekleştirildi. Mehmet Topuz ilk yarı kulübede bekletilerek 2. devre başka bir takıma satılmalıdır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Her türlü bize kalacak Hayrettin abi...

Aziz Yıldırım ve Süleyman Hurma tamamen sindiremedikleri için yapıyorlar böyle.Amaç zorluk çıkarmak,olay Fifa'ya da gitse M.Topuz bizde,ben rahatım..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    3 sezondur gitti, gidecek, satmayacagız vs diye adına bilboardlar yaptırılan adamın transferi de bu kadar karmasık olmalıydı zaten BJKli yöneticiler olayı cözecegiz biz alacagız diyor; FB resmi siteden duyurdu. Halat cekme yarısı gibi, bakalım kim kazanacak?
    Bu adamada böyle bir transfer giderdi dediğin gibi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Umarım faydası olur . . .

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Zaten Bjk'den başkasında oynamam diyen bir futbolcuyu Aziz Yıldırım nasıl alır onu anlamadım ben daha?
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Olay Mehmet Topuz'da bitiyor.Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum demeye devam ettiği sürece feriştahı gelse bize gelmesini engelleyemez.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bunun sindirememekle ne alakası var ? Beşiktaş yönetimininin beceriksizliği ve amatörlüğü bu duruma yol açtı ? Klüp ile görüşmeden futbolcuyla anlaşıp "aldık" demek de neymiş ? Bonservis denen şey uygulanır transferlerde . Beşiktaş yönetimi beceriksizliği başka yerde aramasın !

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Olay Mehmet Topuz'da bitiyor.Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum demeye devam ettiği sürece feriştahı gelse bize gelmesini engelleyemez.
    Bonservisi bizde onu napıcaz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Adam x kulübe gitmem ben y kulüpte oynamak istiyorum diye bangır bangır bağırıyor iki gündür...

Bu adamın bonservisini almaktaki amaç nedir birisi bana açıklayabilir mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Aziz Yıldırım ile masaya otursun artık

Fenerbahçe resmi sitesi iş olmamışsa böyle açıklama yapmaz.Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçede'dir !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

sözleşmeyi imzalayacak olan oyuncu değil mi? Beşiktaş'ta oynamak istediğini söyleyende Mehmet. zorla güzellik olmaz
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Adam x kulübe gitmem ben y kulüpte oynamak istiyorum diye bangır bangır bağırıyor iki gündür...

Bu adamın bonservisini almaktaki amaç nedir birisi bana açıklayabilir mi?
    Sözleşme boşa yapılıyor o zaman . Ali x takımı istiyor hemen gitsin . Veli y takımı mı istiyor yarın orda Anarşi mi getireceksiniz piyasaya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bunun sindirememekle ne alakası var ? Beşiktaş yönetimininin beceriksizliği ve amatörlüğü bu duruma yol açtı ? Klüp ile görüşmeden futbolcuyla anlaşıp "aldık" demek de neymiş ? Bonservis denen şey uygulanır transferlerde . Beşiktaş yönetimi beceriksizliği başka yerde aramasın !
    Aynen katılıyorum adamın bonservisi bizde.Beşiktaş yönetimi doğru düzgün yapsaydı transferini.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Demirören versin 7-8 Milyon Euro bonservisini alsın F.Bahçe'den.Ne kadar bağırırsa bağırsın bonservis denen bir şey var.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Hiç güleceğim yoktu.

Hayırlı olsun Fener'e..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Transfer iki tarafın anLaşması iLe oLur.. Eğer oyuncu gitmeyeceğim diyor, takım gideceksin diyorsa oLmaz o iş. Ama takım gitmeyeceksin, oyuncu gidecem diyorsa o iş oLur..

Adamı zorLamı oynatacaksınız yahu Kadıköyde. Adam geLmem, oynamam dedi, ne oLacak ? Ne yapacaksınız, SiLah mı doğruLtacaksınız
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bonservisi FBde adam BJKde kiralık gibi oldu buda .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Mesaj Yetkileri