Maxi Rodriguez biraz zor geliyor bana ama alınabiliyorsa mutlaka alınsın çakma sağ kanat deividden kurtulunsun
Mehmet Topuz Fenerbahçe’de
Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir.
Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
İyide bu verdiğin örnekler şimdiki durumla aynı şeyler değilki.2 takımda istiyor bir oyuncuyu.Oyuncu 2 takımdan birisinin taraftarı olduğunu,o takımla anlaştığını,o takımda oynamak istediğini belirtip bonservisinin diğer takıma verildiği bir durum hatırlamıyorum ben.Ayrıca M.Topuz istemediği sürece bu transfer resmiyet kazanmaz.Kayserispor istediği kadar bonservisini Fenerbahçe'ye versin.İnada bindirirlerse Topuz Kayserispor'da kalır.Seneye bonservissiz alırız..
So what?
Saike
Hayırlı olsun Mehmet Topuz..
Az önce Ntvspor'da söylendi.Mehmet Beşeiktaş'tan başka takımda forma giymem demiş.Beşiktaş bu problemi çözecekmiş öyle söylendi.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Biz F.Bahçe'ye söz verdik dedi S.Hurma.Beşiktaş ise oyuncunun aklını çelmeye çalışıyor.Sonuca gelirsek F.Bahçe bu transferi doğru yoldan yürütmüş kulübüyle işi bitirmiştir.Hayırlı olsun.
Resmi sitede açıkLandı diye Topuz Fenerbahçe de mi oLdu şimdiGarip..
İLLa bir Tümer ve İLhan Mansız oLayı daha yaşatıcakLar..
Hurma ve Aziz YıLdırım yediremedi kendiLerine, aLLem ettiLer, kuLLem ettiLer anLaştıLar araLarında.. BakaLım ne oLacak çok merak ediyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
3 sezondur gitti, gidecek, satmayacagız vs diye adına bilboardlar yaptırılan adamın transferi de bu kadar karmasık olmalıydı zatenBJKli yöneticiler olayı cözecegiz biz alacagız diyor; FB resmi siteden duyurdu. Halat cekme yarısı gibi, bakalım kim kazanacak?
![]()
Mehmet Topuz için basında geçen 5 m € + Emreciksin çok fazla ama eminim ki olay farklı noktalara geldiğinden dolayı para 2. plana itildi. Ve transfer gerçekleştirildi. Mehmet Topuz ilk yarı kulübede bekletilerek 2. devre başka bir takıma satılmalıdır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Her türlü bize kalacak Hayrettin abi...
Aziz Yıldırım ve Süleyman Hurma tamamen sindiremedikleri için yapıyorlar böyle.Amaç zorluk çıkarmak,olay Fifa'ya da gitse M.Topuz bizde,ben rahatım..
Umarım faydası olur . . .
Zaten Bjk'den başkasında oynamam diyen bir futbolcuyu Aziz Yıldırım nasıl alır onu anlamadım ben daha?
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Olay Mehmet Topuz'da bitiyor.Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum demeye devam ettiği sürece feriştahı gelse bize gelmesini engelleyemez.
So what?
Saike
Bunun sindirememekle ne alakası var ? Beşiktaş yönetimininin beceriksizliği ve amatörlüğü bu duruma yol açtı ? Klüp ile görüşmeden futbolcuyla anlaşıp "aldık" demek de neymiş ? Bonservis denen şey uygulanır transferlerde . Beşiktaş yönetimi beceriksizliği başka yerde aramasın !
Adam x kulübe gitmem ben y kulüpte oynamak istiyorum diye bangır bangır bağırıyor iki gündür...
Bu adamın bonservisini almaktaki amaç nedir birisi bana açıklayabilir mi?
Beşiktaş Aziz Yıldırım ile masaya otursun artık![]()
Fenerbahçe resmi sitesi iş olmamışsa böyle açıklama yapmaz.Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçede'dir !!!
sözleşmeyi imzalayacak olan oyuncu değil mi? Beşiktaş'ta oynamak istediğini söyleyende Mehmet. zorla güzellik olmaz![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Demirören versin 7-8 Milyon Euro bonservisini alsın F.Bahçe'den.Ne kadar bağırırsa bağırsın bonservis denen bir şey var.
Hiç güleceğim yoktu.
Hayırlı olsun Fener'e..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Transfer iki tarafın anLaşması iLe oLur.. Eğer oyuncu gitmeyeceğim diyor, takım gideceksin diyorsa oLmaz o iş. Ama takım gitmeyeceksin, oyuncu gidecem diyorsa o iş oLur..
Adamı zorLamı oynatacaksınız yahu Kadıköyde. Adam geLmem, oynamam dedi, ne oLacak ? Ne yapacaksınız, SiLah mı doğruLtacaksınız![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bonservisi FBde adam BJKde kiralık gibi oldu buda.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !