-
06.Haziran.2009, 14:47
Beşiktaş yöneticilerinin cinliği, Topuz'un yanına gidip aklına çelmişler, üstüne formayı da giydirmişler sözleşmesi devam eden bir oyuncuya. Mourinho'nun bir oyuncuyla konuştuğı için Chelsea'nin 3 puanını silmiş federasyon.
Şu eziklik muhabbeti uzarsa, Beşiktaş yönetimi panik için ortamı geren gereksiz açıklamalar yapmaya devam ederse, kısaca iş inada binerse Fenerbahçe geri adım atmaz.
Bu kadar açıklamaya, gerginliğe hiç gerek yok eğer Beşiktaş yönetimi de Topuz'a güveniyorsa getirsin Fenerbahçe Kulübü'ne, Topuz otursun Aziz Yıldırım ile görüşsün. Orada ben Beşiktaşlıyım, burada size faydalı olamam dediğinde silah zoruyla mı imza attıracak Aziz Yıldırım? Tabi ki vazgeçecek transferden.
Böyle çıkıp basına konuşmak falan çok gereksiz uzatıyor olayı. Mehmet Topuz'un direk Fenerbahçe yönetimiyle konuşması gerekiyor, dolduruşa gelip basına konuşması değil. Çünkü dolduruşa gelip daha anlaşma olmadan Beşiktaşlıyım dediği için şimdi sözünden dönemiyor, vazgeçemem diyor.
Üstelk Fenerbahçe'nin hukukçularını hafife almayın derim, tazminat olursa cüzi olacağını sanmam. Tabi bu davaya girer mi Fenerbahçe orasını bilemem, mutlaka vazgeçecektir transferden. Ama Kayseri biz izin vermeden Beşiktaş anlaştı derse ve şu formalı resimleri gönderirse Beşiktaş'ın davayı kaybedeceğini, puan silmeden avrupa kupalarına katılamamaya kadar ceza alabileceğini düşünüyorum. Tabi Kayseri, Fenerbahçe vazgeçtikten sonra 1 sene sonra bedavaya gitmesin diye şikayetçi olmaz ve Fenerbahçe'nin verdiği teklifi yaparak oyuncuyu renklerine bağlar.
Mesaj Yetkileri