Mehmet Topuz gibi bir oyuncunun o formaya giyme hakkı yok . Yönetim bir an önce bu defteri kapatıp Diğer transferleri halletmesi lazım . Hala bir transfer yok .
Mehmet Topuz gibi bir oyuncunun o formaya giyme hakkı yok . Yönetim bir an önce bu defteri kapatıp Diğer transferleri halletmesi lazım . Hala bir transfer yok .
Yeter artık bu iş bitsin..Bu adamı takımda görmek istemiyorum !!!
Bu arada Fb ne zaman şampiyon olamasa böle bi medyada kendini öne çıkarmayı seviyo ulen Rijkaard geldi Topuz haberi daha öne çıktı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fatih Gökşende Topuz doğuştan Gsli demiş
Gökşen, şunları söyledi: "2004 yılında Ergun Gürsoy ile birlikte Mehmet'i kadromuza katmak için Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Mehmet Topuz iyle görüşmüştük. Anlaşma noktasına geldiğimiz transfer son onda gerçekleşmemişti. Bugün ilginç olan Mehmet Topuz'un açıklamaları. Mehmet, doğuştan Galatasaraylı olduğunu söylemişti. Benimde bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı."
Last edited by Lucas Neill : 06.Haziran.2009 at 16:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Evet taraftar olarak biz bizi heyecanlandıracak transferler bekliyoruz. Topuz transferinden vazgeçilmiştir diyerek bu iş kapatılmalı ve önümüze bakmalıyız.
En azından Aykut'u açıklayın yahu. O bile taraftarı heyecanlandırır, sonra hocayı ve transferi de açıklarsınız.
Daum kadroyu baştan kurmak isteyecektir ve yabancılardan beklemediğimiz isimlerle de yollar ayrılabilir. Belki Daum ilk geldiği sene olduğu gibi 4-5-1, 4-3-3 karışımı bir sistemle oynar, bu durumda Alex'ten feragat edebilir, Deivid takımda kalır, sol taraf için de hem forvet özelliği olan bir kanat oyuncusu getirilebilir.
Emre takımda, 2 kaliteli yabancı orta sahaya alınır, Appiah da var zaten. Defansta 2 yabancı da gönderilirse Daum oraya istediği 1 ismi getirebilir. Önder şans veriyordu Daum, Bilica işi olmazsa Bekir transferi ile gelecek 1 yabancı ile o bölgeyi kapatır, yabancı sayısına göre Edu da gönderilmeyebilir. Alınacak oyuncu, Edu, Bekir, Önder ve Yasin. Orta saha sağlama alınırsa sıkıntı yaratmaz.
Carlos ile konuşur Daum, belki yerine sol bek transferi gerçekleşebilir. Nihat lafı geçiyor, alınması halinde Daum'un ilk senesinde olduğu gibi Serhat'ın oynadığı şekil oynayabilir, Deivid de gönderilir.
Yapılacak o kadar çok iş var ki, açıklamalar gelse de hareketlense ortalık.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Mehmet Topuzu Fenerbahçe forması altında görmek istemiyorum artık açıkcası !
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Gerçekten bekliyoruz artık ya heyecanlanalım biraz Mehmet falan umurumda değil oynasın aşığı olduğu takımda Kayseri mi Bjk mi orasını bilmemAragones'in gittiği haberi bile beni heyecanlandırmaya yetecek
![]()
Benim beklediğim Bomba haber Aragones'le yollarımız ayrılmıştır.Zaten o açıklansa hemen ardından Daum ve Aykut Kocaman'da açıklanır , ardından anlaşılan yabancı oyuncular fln yani herşey Aragones'in gitmesiyle başlar![]()
Yönetim zaten cayır cayır çalışıyor şu an![]()
Tamam artık Topuz'u burada konuşmayalım yahu, içim sıkıldı.Hem Topuz'a verilecek parayı Aragones'e verlim hatta üstüne de oyuncu verelim Josico'yu da alsın bonservisle. Satar paraya çevirir.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Dede böyle gitmezse kapmanya yapalım.Dede alana maldonado ve josico bedava.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
O zaman hiç şansımız kalmaz yahu![]()
Teknik direktör sorununu Christoph Daum - Aykut Kocaman ikilisi ile çözen Fenerbahçe'nin transfer rotası da belli oldu. Sarı lacivertliler Milan'dan Seedorf, Juventus'tan Poulsen ve Atletico Madrid'in yıldızı Maxi Rodriguez'i kadroya katmak için çalısmalara başladı.
Yeni sezon için transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, çok önemli üç yıldız futbolcuyu kadrosuna katabilmek için çalışmalarını hızlandırdı.
Kariyerinde Milan ile 2, Ajax ve Real Madrid'le birer kez Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran 33 yaşındaki Clerence Seedorf'u alabilmek için büyük çaba gösteren sarı lacivertlilerin, İtalyan Kulübü Milan ile pazarlıklara başladığı öne sürüldü.
Seedorf, 2007 yılında Şampiyonlar Ligi'ndeki en iyi orta saha oyuncusu ödülünün de sahibi olmuştu.
Fenerbahçe'nin İtalya'da top koşturan bir diğer orta saha oyuncusu adayı ise Christian Poulsen. Sezon başında Sevilla'dan, Juventus'a transfer olan Danimarkalı ön liberonun maliyetinin 8 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor.
2005 ve 2006 yıllarında ülkesinde yılın futbolcusu seçilen Poulsen 29 yaşında. Danimarkalı yıldız 52 kez de ülkesinin milli takımında görev yaptı.
Sarı lacivertli yönetimin en büyük hayali ise Atletico Madrid'in yıldızı Maxi Rodriguez'in transferini sonuçlandırmak.
Christoph Daum'un ısrarla istediği Arjantinli forvet, 2006 yılında transfer olduğu Atletico Madrid'in kaptanlığını yapıyor. Arjantin Milli Takımı’nın değişmez ismi olan 28 yaşındaki Rodriguez, Espanyol ve Atletico Madrid formaları altında 7 yıl içinde La Liga'da toplam 56 gole imza attı.
Ntvspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ne Seedorf'u isterim, Ne Rodriguez'i. Poulsen gelsin muhteşem olur gerçekten.
Rodriguez ve Poulsen'i çok isterim Deivid'i gönderip sağa Rodriguez süper olur..![]()
Seedorf gibi oyuncuları almaktan vazgeçmeli artık fener yaşlı isimleri doldurursa başarı zor gelir rodriguezde zor bir transfer bence atletico seney şampşyonlar liginde ve maddide bir sıkıntısı yok poulsende ozr gibi görünüyor ama aralarında en faydalı poulsen olur
O fotoğrafda sağda duran bir isim var, Paulsen dün burada hiçbir medyada çıkmadığı halde yazmıştım. Büyük bir ihtimalle gelecek.
"Topuz doğuştan Galatasaraylıdır"
Kayserisporlu Mehmet Topuz'un Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye transferi yılan hikayesine dönerken, milli futbolcunun "Doğuştan Beşiktaşlıyım" açıklaması bu transferde farklı bir tartışma yarattı. Konuya ilişkin en çarpıcı değerlendirme ise eski Galatasaray Yöneticisi Fatih Gökşen'den geldi. Gökşen, "Benim bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı" dedi.
Radyospor'da yayınlanan "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Gökşen, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için çekiştiği Mehmet Topuz'un "Doğuştan Galatasaraylı" olduğunu iddia etti.
Gökşen, şunları söyledi: "2004 yılında Ergun Gürsoy ile birlikte Mehmet'i kadromuza katmak için Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Mehmet Topuz ile görüşmüştük. Anlaşma noktasına geldiğimiz transfer son onda gerçekleşmemişti. Bugün ilginç olan Mehmet Topuz'un açıklamaları. Mehmet, doğuştan Galatasaraylı olduğunu söylemişti. Benimde bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı."
(Radyospor.com)
Bide Galatasaray girmese bari şu mevzuya.İnşallah kısa sürede çözümlenir Mehmet krizi.
Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transferi konusundaki tartışmaların hukuk çerçevesinde çözülebileceğini ifade etti.
Hurma, yaptığı açıklamada, kulüpleri ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan takım kaptanı Mehmet Topuz'un bonservisinin Fenerbahçe'ye verilmesi konusunda iki kulübün anlaştığını hatırlattı.
Basında Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye gitmek istemediği ve Beşiktaş'a transfer olmak istediği yönünde haberler çıktığını anımsatan Hurma, şunları söyledi:
''Mehmet Topuz'un transferi konusunda basında çok fazla bilgi kirliliği var. Biz Mehmet Topuz'un bonservisini Fenerbahçe'ye verdik. Şimdi, Mehmet'in Fenerbahçe ile oturup anlaşmasını bekliyoruz. Eğer, anlaşamazlarsa gelsin bir yıl daha bizde oynasın. Zaten bir yıllık sözleşmemiz daha var. Başımızın üstünde yeri var. Basında Mehmet'in Fenerbahçe'ye gitmek istemediği yönünde haberler çıkıyor. Ben Mehmet'in böyle bir tavır içine gireceğini tahmin etmiyorum. Bu tür tartışmaların çok fazla büyütülmemesi gerekir. Her şey hukuk çerçevesinde çözülür. Mehmet, Fenerbahçe'ye gitmek istemezse yaptığımız sözleşme geçersiz olur ve bize geri döner ama böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum.''
Mehmet Topuz'un Beşiktaş ile anlaşmasının bazı tartışmalara neden olduğunu belirten Hurma, şöyle devam etti:
''Bizim Beşiktaş'a karşı herhangi bir tavrımız yok. Beşiktaş da bu ülkenin bir takımı. Fakat biz Fenerbahçe'ye söz vermişken Beşiktaş'ın bizden habersiz futbolcumuzla anlaşma yapması yanlış. Beşiktaş yönetimi, bize Mehmet ile görüştüklerini ve anlaştıklarını söyleseydi. Belki biz Fenerbahçe ile görüşmezdik veya söz vermezdik. Belki de Mehmet'in bonservisini Beşiktaş'a verebilirdik.''
Mehmet Topuz'un Kayserispor'dan alacağı olduğu yönünde de asılsız haberler çıktığını ifade eden Hurma, Kayserispor'un ödeme ahlakı olan bir kulüp olduğunu, hiçbir futbolcularına borçlarının olmadığını söyledi. Mehmet Topuz'un da alacağı olmadığını kaydeden Hurma, ''Mehmet, alacağı olduğunu iddia ediyorsa, belgeleri ile birlikte Federasyona başvurabilir'' dedi.
Maraton
Ne oldu Süleyman Hurma nasıl döndün bir anda...
Dün Kayserispor'dan çıkmıştır M.Topuz.Bizim bir alakamız kalmadı,Topuz'u isteyen F.Bahçe'den alsın diyordun...
Şimdi çıktın M.Topuz istemezse F.Bahçe ile olan anlaşma geçersiz olur bizer döner bizim kapımız açık diyorsun...
İstemiyor Topuz F.Bahçe'de oynamayı.İmzalamayıp size dönecek.Sizde ya 1 sezon bekletip bize bedavaya vereceksiniz-ki bu paragözlülükle mümkün değil- ya da bize satmaya mecbursunuz.Bu kadar basit işte...
Tartışmanın bir anlamı yok...
Serkan buraya da sen bir TIP at yahu![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ne yazmışım ben sen fanere gitmez bir sene kayseride kalır seneye bedavaya alırız yada bu sene bize satmaya mecbur demişin.Kayserispor inat ettiyse size vermez ne kadar para verirseniz verin seneyede yar etmez seneye bedava kaçırırmı böyle bir oyuncuyu herşeyi düşünmüştür.Zaten bu olay yakında kapanır benim düşünce Mehmet Topzu bir iki günden imzalar FB ile en geç
Deniz,Mehmet Topuz bu saatten sonra Beşiktaş'tan başka hiçbir takımda oynamaz.Daha kaç defa söyleyecek bunu.Gerekirse Kayseriye döner 1 sene oynamam sezon sonunda bedavaya imza atarım dedi.Kayseripor bu oyuncunun böyle yapacağını bile bile elinde tutacak değil.Zaten zorla oynasada faydası dokunmaz.Hem boş yere yıllık ücretini verirsiniz hemde bonservis bedeli kazanılmadan gitmiş olur.Bu yüzden bize satmaya mecbur,anladın mı?
Offfffffffffff...
Bilerek mi yapıyorsunuz?Yoksa gerçekten mi anlamıyorsunuz?