1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by anilton View Post
    YILDIRIM DEMİRÖREN'DEN "TOPUZ" AÇIKLAMASI!..

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'ye verildikten sonra ilk kez açıklama yaptı.

Yıldırım Demiörören, "Beşiktaşlıyım diyen futbolcu Beşiktaşlıdır. O’nu almak isteyen diğer kulüplerin yaptığı etik değildir. Mehmet Topuz Beşiktaş’a hayırlı olsun." dedi.
    Tam olarak yazsaydın ya Anıl : ) '' Beşiktaşlıyım diyen adamı almak isteyen diğer kulüplerin yaptığı ezikliktir '' diyodu Yıldırım başkan ama kendisi Fenerbahçe'de simge olmuş birisini aldı : ) hatta 2 yıldır Beşiktaş kalesinde bu oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Topuz Fener’e gider!
    Beşiktaş’ın devreye girmesiyle çatallanan Mehmet Topuz transferinde Kayserispor meneceri Süleyman Hurma’yla konuştum. Hurma şöyle dedi;
    ‘Topuz’un Kayserispor’la daha bir yıllık sözleşmesi var, bizim onayımız olmadan bir yere gidemez. Topuz’la geçen hafta ben konuştum. Yılda 3.2 milyon TL alıyordu, 4.2 istedi. Veremeyiz dedim. O zaman bana bu fiyatı verene giderim dedi. Hayırlısı olsun dedik. Topuz dinlenmek için Antalya’ya gitti. Fenerbahçe istiyordu, onlarla görüştük, şartlarda anlaştık. Aziz Bey pazartesiye kadar müsaade istedi. Sözümüz söz dedik ayrıldık.

Beşiktaş ayıp ediyor

Hurma sözlerine şöyle devam etti;
    Beşiktaş, Antalya’da Mehmet’i bulmuş anlaşmış, Mehmet de ‘ben zaten Beşiktaşlıyım’ demiş. Yıldırım Demirören beni aradı, Mehmet’le anlaştık dedi. Şaşırdım. Demirören, Ertuğrul Sağlam olayında da aynı hatayı yapmıştı. Sözleşmesi olan oyuncunun önce kulübüyle anlaşılır. Aksi olursa futbolcu zararını çeker...
    Sonuca gelelim;
    Kayserispor’un Fenerbahçe’ye verdiği söz geçerlidir. Mehmet Topuz ya Fenerbahçe’ye gider ya bir sene Kayserispor’da oynar sonrasında serbest kalır Beşiktaş’a gider. ‘Hayır artık Kayseri’de oynamam’ derse kurallar açık, mukavelesi bir yıl daha uzar.
    Kayserispor ciddi bir kulüptür ve verdiği sözden dönmez!
    Amaç ortalığı karıştırıp Topuz’u kapmaktır, ama olmaz!

Gökhan Emreciksin ve üste para...

Kayserispor Fenerbahçe’yle anlaşmış. Mehmet Topuz’a karşı Fener’den Gökhan Emreciksin’i ve 5 milyon dolar da para alacak...
    Fenerbahçe de Topuz’a Beşiktaş’ın verdiğinden 500 bin euro daha fazla verecek ve Topuz da Fenerbahçe’ye gidecek.
    Bu transfer de yatarsa Mehmet Topuz zararlı çıkacak.
    Ancak Topuz’un Beşiktaş’a gitmesi de hayaldir.
    Fenerbahçe vaz geçerse durum tekrar gözden geçirilir.

Kafanızı şişirdim, yazı çok uzadı ama...
    Ne yapayım ki transfer dönemi...

Beni takip eden yanılmaz!

Osamn Tanburacı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Tam olarak yazsaydın ya Anıl : ) '' Beşiktaşlıyım diyen adamı almak isteyen diğer kulüplerin yaptığı ezikliktir '' diyodu Yıldırım başkan ama kendisi Fenerbahçe'de simge olmuş birisini aldı : ) hatta 2 yıldır Beşiktaş kalesinde bu oyuncu
    Biri olsa iyi Adamın fantezisi zaten Beşiktaşlı olmayan Fenerbahçelileri toplamak..

Yani bıraksınlar artık futbolcuların takımı yok..!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Biri olsa iyi Adamın fantezisi zaten Beşiktaşlı olmayan Fenerbahçelileri toplamak..

Yani bıraksınlar artık futbolcuların takımı yok..!!!
    Tümer kime gitti Oktay hangi takıma gitti? Sergen Yalçın hangi takıma gitti? Alalh aşkına yeter artık! işiniz gücünüz densizlik!

Beşiktaş bunu hep yapıyor. Holosko'yu da emrivaki transfer etti, formayı giydirdi, almak zorunda kaldı, şimdi aynı stratejiyi M.Topuz'da uyguluyorlar ama bu sefer yaş tahtaya bastılar, karşılarındaki kulüp amatör değil, koskoca Fenerbahçe.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Beşiktaş bunu hep yapıyor. Holosko'yu da emrivaki transfer etti, formayı giydirdi, almak zorunda kaldı, şimdi aynı stratejiyi M.Topuz'da uyguluyorlar ama bu sefer yaş tahtaya bastılar, karşılarındaki kulüp amatör değil, koskoca Fenerbahçe.
    Katılıyorum,Holoskoda doğuştan Beşiktaşlı değil heralde..
    M.topuzda oyuna geldi bence..Belki oda şuan Fenerbahçeye gitmek istiyor ama yaptığı açıklamalardan sonra ok yaydan çıktı..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

olay forma giymekle bitseydi, wedersen fenerde değil gsde, çağdaş bjk de değil gs de oynuyor olurdu.

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    olay forma giymekle bitseydi, wedersen fenerde değil gsde, çağdaş bjk de değil gs de oynuyor olurdu.
    Ben olayın forma giymekle bittiğini söylemedim zaten. Söylemek istediğim, Beşiktaş'ın resmi sözleşme imzalamadan önce oyunculara forma giydirip bir nevi onların başka takımlara transferini engellemesi. BJK oyuncunun başka bir takıma transferini engellemek için oyuncuyu ikna ediyor ve formayı giydirip TV'ye çıkarıyor, sonra da kulüple anlaşıyor. Herhalde transfer stratejileri bu olsa gerek, ben bunu etik bulmuyorum. Holosko ile M.Topuz olayları bunu gösteriyor, ikisine de forma giydirdi ve transferlerin önüne set koydu. Kulübü anlaşmaya zorladı.

Nesil
    2006

Ben olayın forma giymekle bittiğini söylemedim zaten. Söylemek istediğim, Beşiktaş'ın resmi sözleşme imzalamadan önce oyunculara forma giydirip bir nevi onların başka takımlara transferini engellemesi. BJK oyuncunun başka bir takıma transferini engellemek için oyuncuyu ikna ediyor ve formayı giydirip TV'ye çıkarıyor, sonra da kulüple anlaşıyor. Herhalde transfer stratejileri bu olsa gerek, ben bunu etik bulmuyorum. Holosko ile M.Topuz olayları bunu gösteriyor, ikisine de forma giydirdi ve transferlerin önüne set koydu. Kulübü anlaşmaya zorladı.
    ya kardesim yonetimin giydirdigini nerden cikariyorsunuz ya. holosko bize transfer olmadan aylar oncesinde bir televizyon programinda yapti bunu. o zaman 2-3 takim istiyordu onu. muhabir gs,fb,bjk formalarini koydu onune hangisini istersin dedi o da besiktas formasini alip giydi hatta taraftara hayran oldugunu belirtti.

ayrica sanki 3 yasindaki cocuga forma giydiriyorsunuz, adamlar istedikleri icin giyiyor herhalde. zorla giyecek degiller, kac yasinda iradeli adamlar demekki bunlari goze alip gelmek istiyorlar.

mehmet topuz bizi istemedi besiktasi istedi demek neden zorunuza gidiyor anlamiyorumki herkes altinda birsey ariyor. saniyorum yillardir kendi kendinizi tatmin ettiginiz bir soz vardi, fenerbahce istedigi her oyuncuyu alir. hadi sunu alin dedigimizde onu istemiyoruz ki diye sacma bir savunma yontemi, mehmet ornegindeki gibi isteyip alamayinca boyle farkli seyler ortaya atildi.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ahahah.O zaman David Beckham'ın da Beşiktaş formasıyla resmi var o da mı geliyor ? Mehmet Topuz açıklanmasında ne dedi Fenerbahçe bana karşı kaba bir tavır sergiledi Beşiktaşlı yöneticiler daha samimi ve içten davrandılar,ben de Beşiktaşlı'yım bu yüzden Beşiktaş'ı seçtim dedi.Ayrıca merak etme biz koskoca Fenerbahçe karşısında İbrahim Toraman'ı da renklerimize bağladık Topuz'u da bağlarız.

Mesaj Yetkileri